Pariskunnille

Ideoita, vinkkejä ja suosituksia parisuhdelomaan Mäntyharjussa. Tule retkeilemään ja rentoutumaan tai vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa jossakin mökkikohteistamme.

Vapaat majoituskohteet löydät superhausta.

Kahville ja syömään

Kahville ja syömään

Mäntyharjussa on monta hyvää kahvilaa ja ravintolaa. Kahviloissa, ravintoloissa ja panimolla Nilkossa järjestetään myös erilaisia konsertteja. Muista myös viemiset ja tuomiset lähitilojen tuotteista! Mäntyharjussa on myös tilapuoteja.

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela on suosittu kohde pariskuntienkin keskuudessa. Taiteen lisäksi on paljon konserttitarjontaa. Ruokailu onnistuu Ravintola Kesäheinässä. Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo kannattaa katsastaa myös!

Luontoretkelle

Luontoretkelle

Käykää Teerniemen kallioilla, kävelyllä Citypatikalla tai Repoveden kansallispuistossa. Tai lähtekää melomaan tai maastopyöräilemään. Moni tykkää myös pelata padelia, heittää frisbeegolfia ja liikkua urheilualueen maastoissa.

Museoon 

Museoon 

Meillä on viisi museota ja osaan niistä, kuten Miekankosken uittomuseolla, voi myös meloa. Iso-Pappilalla voi pelata mobiilipakopeliä ympäri vuoden ja Woikosken Automuseon yhteydessä on upea Woikoski Feeling.

Tulkaa tapahtumiin 

Tulkaa tapahtumiin 

Mäntyharjussa järjestetään vuosittain kymmeniä tapahtumia taiteen, musiikin, urheilun ja luonnon ystäville. Ilokuvafestivaali, Olutfestivaali, Pimeät markkinat, Wanhan Ajan Joulu ja monet muut tapahtumat houkuttavat meille vuosittain kylään väkeä.

Häät tai valat?

Häät tai valat?

Mitäpä jos menisitte kihloihin, naimisiin tai suorittaisitte vihkivalojen uusimisen luontokirkolla? Pitkospuut, kaarisilta ja järvimaisemat. Vieressä kaunis kirkkomme tien toisella puolella maankuulu Taidekeskus Salmela.

Päiväretkelle

Päiväretkelle

Kierrä putiikkeja, tilapuoteja ja kirpputoreja. Linkin takana ideoita päiväretkiin Mäntyharjussa. Tule tekemään löytöjä ja avaa aistisi järvisuomalaisille kokemuksille!

Golfaamaan

Golfaamaan

Volagolfin viheriöille voit hioa puttauksia ja saat halutessasi myös opastusta tekniikkaan. Vola Golf järjestää myös kilpailuja ja muita golf-tapahtumia. Ja mikä parasta, jos hermot eivät riitä kumppania opastamaan, niin heiltä löytyy opastusta.

Tutustu myös

Luonto ja retkeily

Näe ja koe

Elämysmajoitus

Aktiviteetit

Tule junalla