Tapahtumat

Tule Mäntyharjuun tapahtumiin nauttimaan taiteesta, konserteista, kulttuurista, messuista, markkinoista, festivaaleista ja muista tapahtumista. Alla poimintoja tulossa olevista tapahtumista ja retkistä.

Vapaat majoituskohteet löydät superhausta.

Viikonloppukurssit 2023

Viikonloppukurssit 2023

Ota hetki aikaa itsellesi tai tule viihtymään viikonloppukurssin pariin Mäntyharjuun. Poimimme sinulle tulossa olevia kursseja Mäntyharjun kansalaisopiston tarjonnasta.

Luovuus ja ikä: 70 on vain numero

Luovuus ja ikä: 70 on vain numero

Keskiviikkona 4.10.2023 on luvassa mainio ”70 on vain numero” -elokuvanäytös ja keskustelu luovuudesta, vieraana Johanna Vuoksenmaa. Tapahtuman järjestää Vanhusneuvosto ja Mäntyharjun kulttuuripalvelut

Katri Helenan sävelin, Kulman Kundit

Katri Helenan sävelin, Kulman Kundit

Lauantaina 7.10.2023 kulttuurisalissa kuulla tuttuja Katri Helenan kappaleita, sekä muitakin ikivihreitä kappaleita vuosien varrelta, kun kesäteatterista tuttu Kulman Kundit ja saapuu viihdyttämään yleisöä. Mukana Koirakivestä Katri Helenana loistaneet Ida Raekorpi ja Niina Konttinen.

Hämärät Markkinat

Hämärät Markkinat

Lauantaina 28.10.2023 meillä on Mäntyharjulaisissa liikkeissä erilaisia tempauksia ja liikkeet avoinna iltaan saakka.

Opastetut retket

Opastetut retket

Syksyn 2023 opastetut luontoretket Mäntyharjussa ja lähialueilla on tarjolla paikallisen Suomen Ladun jäsenjärjestön, Reissupolku ry:n toimesta. Retket suuntautuvat Mäntyharjun laavukohteisiin, Mikkelin Neitvuorelle sekä Repoveden kansallispuistoon.

Tapahtumat syksy 2023

Tapahtumat syksy 2023

Mäntyharjun tapahtumakalenterin löydät osoitteesta mantyharju.fi/tapahtumat. Kannattaa kurkata myös alla oleva linkki, sillä kaikki tapahtumanjärjestävät eivät päivitä tapahtumakalenteria.  

Repovesi 20 vuotta

Repovesi 20 vuotta

Vuonna 2023 läheinen kansallispuistomme täyttää 20 vuotta ja junalla pääset Hillosensalmelle 28.10.2023 saakka. Sen jälkeen lähin juna-asema on Mäntyharjussa, jonne pysähtyy useita vuoroja päivittäin.

Salmelan kesäkonsertit

Salmelan kesäkonsertit

Taidekeskus Salmelan tunnelmalliset ja tasokkaat konsertit ovat olleet kesän kohokohtia jo kymmenille tuhansille vieraille. Kirkkokonsertteja lukuun ottamatta kaikki tapahtumat järjestetään Salmelan kauniilla Puistonäyttämöllä.

SwimRun Mäntyharju

SwimRun Mäntyharju

SwimRun Mäntyharju 2024 uidaan ja juostaan Mäntyharjussa yleensä heinäkuussa. Monipuolinen reitti kulkee pitkin Mäntyharjun keskustaa ja kirkonkylän maisemia. Puhtaat ja kirkkaat vedet tarjoavat uintiin mahtavat puitteet. Harjut ja polut tarjoilevat tiestön lisäksi monipuolistaa reittiä juoksuun.

Ilokuvafestivaali 2024

Ilokuvafestivaali 2024

Elokuvan ystävien ihanan lämminhenkinen Ilokuvafestivaali Mäntyharjun elokuvateatterilla järjestetään vuonna 2024 yhdeksättä kertaa, 1.-4.8.2024. Olet lämpimästi tervetullut ❣️

Mäntyharjun kaikki tapahtumat: mantyharju.fi/tapahtumat