Yhteystiedot

Missä mökki, siellä Mäntyharju

Mäntyharju on yksi Suomen suosituimmista mökkikunnista ja vireä tapahtumapitäjä, jossa sijaitsee myös suosittu Taidekeskus Salmela. Meiltä on lyhyt matka myös Repoveden kansallispuistoon, jossa on lukuisia maisemareittejä tarjolla ympäri vuoden.

VisitMäntyharju on mäntyharjulaisten matkailualan yritysten perustama verkosto, jossa on lähes 40 palvelualan yrittäjää. Meillä ei ole vakituisia työntekijöitä, mutta saat jonkun meistä langan päähän tarvittaessa numerosta 044 997 2458.

Matkailuinfo

Mäntyharjun torilla matkailuinfopisteessä on matkailuneuvoja paikalla 8.6.-24.8.2024 ma-la välisenä aikana klo 10–14. Muulloin infopiste toimii itsepalveluperiaatteella ollen auki joka päivä vähintään klo 10–18 välisenä aikana.

Kartat ja esitteet

Esitteitä ja karttoja löydät isompien ruokakauppojen esitetelineistä sekä kirjastolta. Kesäaikaan voit noutaa niitä myös Mäntyharjun torin matkailuinfosta.

Asiointipiste (kirjaston yhteydessä)
Lääkärinkuja 2, 52700 Mäntyharju
Avoinna arkisin ma-pe klo 10–15

Vain 2 tuntia Helsingistä ja Kuopiosta

Sijaintimme on mainio monelle ja koska keskusta-alueemme sijaitsee 5-tien ja Savonradan varsilla, on meille helppo tulla omalla autolla, linja-autolla tai junalla. Juna-asemalta on lyhyt matka keskustan palveluihin sekä kaikille luontoreiteillemme. Kesäaikaan juna-aseman tuntumassa sijaitsee myös melontakeskus, Makasiinin Puoti&Kahvila, Kenkätehdas panimoalueineen ja Kurkiniemen kesäravintola.

Kulttuurikohteita ja kesätekemistä

Kulttuurinnälkään ja kivaan kesätekemiseen tuovat vaihtelua Taidekeskus Salmelan näyttelyt ja konsertit, kesäteatterit, PopUp -puodit, museot, Ilokuvafestivaali, Mäntyharjun maankuulut markkinat, puodit ja kahvilat sekä koko keskusta-alueemme palveluineen.

Majoitusta Mäntyharjussa

Majoitusta on tarjolla keskusta-alueen lisäksi mm. vuokrahuviloilla ja -mökeissä, B&B -kohteissa, maatiloilla ja Tommolansalmen leirintäalueella, joka on useana vuonna noteerattu hienona Camping-alueena karavaanareiden keskuudessa. Jos kaipaat vähän jotain erilaista, niin kokeile yöpymistä Jurtassa, Tentsile-majoitteessa tai Glamping-kohteessa!

Lähde päiväretkelle lähikuntaan

Lähimmät kaupunkimme Mikkeli, Lahti, Kouvola ja Lappeenranta sekä naapuripitäjämme Pertunmaa, Hirvensalmi sekä Ristiina tarjoavat myös kivaa tekemistä sekä päiväretki-ideoita.