Majoitus Mäntyharjussa

Mäntyharjun kattavin valikoima erilaisia majoituksia yhdellä sivustolla. Vuokramökit ja -huvilat, huoneistot, B&B, Tentsile, Jurtat, Glamping ja Caravan-alueet.

Varaa ja vertaa

Olemme koonneet varauskalenteriimme lähes 30 majoittajan tarjonnan samalle alustalle. Varauskalenterista voit katsoa vapaita majoituksia ja vertailla vaihtoehtoja yhdellä sivulla.

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Majoitusta tarjoavat myös

Linkkumylly

Linkkumylly

Vanha myllytila Linkkumylly majoittaa elämyksellisesti ympärivuoden Sarkaveden rannalla. Kesän majoitustilaa lisäävät jurtta, retroaitat ja Tentsile-teltat: Voit yöpyä vaikka puussa! Kaunis luonto, saunominen, SUPpailu, Repovesi-vierailu, pyöräily, patikointi ja melonta ovat mahdollisia aktiviteetteja Linkkumyllyssä vierailijoille. Tilauksesta aamiaiset ja ruokailut. Linkkumylly soveltuu myös pienryhmille. Tutustu myös elämyspaketteihimme. 14 km Mäntyharjun keskustasta ja 14 km Repoveden kansallispuistoon. Vuokrauspisteet Linkkumyllyssä ja Asemamakasiinissa Mäntyharjussa kajakeille, SUPeille, kanooteille ja lumikengille.

Lomakeskus Tommolansalmi

Lomakeskus Tommolansalmi

Lomakeskus Tommolansalmi sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, kalaisan Korpijärven rannalla, Mäntyharjun ja Etelä-Savon monipuolisten retkeilymahdollisuuksien lähellä. Mukavan pieni ja idyllinen lomakeskuksemme tunnetaan paitsi kiireettömästä ja rennosta ilmapiiristään, myös monipuolisista aktiviteeteistaan, joissa on valinnanvaraa kaikenikäisille lapsista senioreihin! Retkeile, souda, hiihdä tai vaikka rentoudu suppaillen – ulkoilma-aktiviteettimme kutsuvat sinut luontoon!

Leppälomat

Leppälomat

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan tunnelmallisiin vapaa-ajan asuntoihimme rannalla, Pertunmaalla ja Kangasniemellä. Tarjoamme laadukasta loma-asumista rannalla maaseudun sydämessä, puhtaan luonnon keskellä! Huvilamme on luokiteltu Maaseutumatkailun majoitustilojen valtakunnallisen luokitusjärjestelmä (MALO) mukaisesti. Ne sijoittuvat parhaimpaan ***** viiden tähden laatuluokkaan- Poutarantaa lukuun ottamatta.

Honkaniemen huvilat

Honkaniemen huvilat

Tervetuloa luomaan yhteisiä muistoja, rentoutumaan, virkistymään ja nauttimaan mukavasta ja huolettomasta mökkilomasta hyvin varustetuilla ja viihtyisillä vuokrahuviloillamme Mäntyharjulla! Huvilat sijaitsevat siten, että lomaillessasi suuremman seurueen kanssa, voit vuokrata käyttöösi, vaikka kaikki kolme Peruveden huvilaa tai molemmat Pyhäveden huvilat. Kauppa- ja ravintolapalvelut löytyvät vain varttitunnin automatkan päässä. Tunnin ajomatkan säteellä löytyy ohjattuja luonto- ja liikunta-aktiviteetteja sekä kulttuurielämyksiä, nähtävyyksiä, tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia hyvin monenlaiseen makuun ja tarpeeseen ympäri vuoden.

Mökkivuokraus Hietanen

Mökkivuokraus Hietanen

Hietasen lomamökit sijaitsevat kaikki Vuohijärven rannalla ja neljä mökeistä on tehty erityisesti ympärivuotuiseen käyttöön, vaikka jokaisessa mökissä onkin sähköt. Mökkien varustelutaso on korkea. Ranta on hiesua eli se sopii hyvin uimarannaksi. Mökkeilyn oheen on tarjolla monenlaisia virikkeitä ja harrastusmahdollisuuksia kuten kalastusta, tennistä, lenkkeilyä ja hiihtämistä valmiilla laduilla sekä mahdollisuus veneretkeen.

Woikoski Feeling - WHD Gård

Woikoski Feeling – WHD Gård

WHD Gård sijaitsee Nurmaalla, 22 km Mäntyharjun keskustasta. Majoitustilamme Woikoski GuestHouse tarjoaa tasokkaan yöpymismahdollisuuden 20 hengelle. Tilan jahtimaat, luontopolut, kalaisat lammet ja henkilökuntamme odottavat Sinua viettämään juhlaa, kokousta, koulutusta, yritystapahtumaa tai virkistyspäivää rennossa miljöössä. Museoistamme ja monipuolisista ruokailumahdollisuuksista löydät lisää tietoa tämän sivun muista osioista. Omatoimimatkaajia palvelevat Mummon kesämökki WHD Gårdin läheisyydessä sekä Haimin eräkämppä Repoveden kansallispuiston kupeessa. Tarkasta museoiden sekä ravintoloiden kesäaukioloajat kotisivuiltamme.

MajaLux – Glamping Suites

MajaLux – Glamping Suites

Elämyksellistä, yksilöllistä ja korkeatasoista luksusmajoitusta igluteltoissa jokaisena vuodenaikana. Meillä koet kaikilla aisteilla ikimuistoisen luontoseikkailun. Laajasta tarjonnastamme luomme juuri teidän näköisenne vierailun – yöksi tai useammaksi. Vieraanamme rentoudut rantasaunoen ja uiden, ihailet maisemia paljussa, nautit hemmotteluhoidoista ja lähiruoan menukokonaisuuksista. Laavu, soutuvene ja SUP-laudat ovat käytettävissäsi sekä runsas aamiaisbrunssi tarjoillaan haluamaasi aikaan. Sijaitsemme omalla yksityisellä alueellamme kauniin Vuorijärven rannalla 2 km päässä Mäntyharjun keskustasta. Tervetuloa kokemaan ripaus tähtipölyä keskellä kauneinta Järvi-Suomea.