Majoitus Mäntyharjussa

Mäntyharjun kattavin valikoima erilaisia majoituksia yhdellä sivustolla. Vuokramökit ja -huvilat, huoneistot, B&B, Tentsile, Jurtat ja Caravan-alueet.

Varaa ja vertaa

Olemme koonneet alla olevaan varauskalenteriin useamman majoittajan tarjonnan samalle alustalle. Alla olevalla haulla voit katsoa vapaita majoituksia kohteittain (esim. mökki/huoneisto) ja vertailla vaihtoehtoja yhdellä sivulla. Joissakin mobiililaitteissa on ilmennyt häiriötä. Kokeile myös tietokonenäkymässä!

Lisävalinnat

Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt vapaana olevaa majoitusta.

Alla kategorisoidut vaihtoehdot, kuten Mäntyharjun keskustassa sekä Mäntyharju-Repovesi -retkeilyreittiverkoston varrella sijaitsevat jäsenverkostomme yritykset

Tässä sivulla olevan varauskalenterin lisäksi majoitusta tarjoavat myös nämä jäsenyritykset

Linkkumylly

Linkkumylly

Vanha myllytila Linkkumylly majoittaa elämyksellisesti ympärivuoden Sarkaveden rannalla. Kesän majoitustilaa lisäävät jurtta, retroaitat ja Tentsile-teltat: Voit yöpyä vaikka puussa! Kaunis luonto, saunominen, SUPpailu, Repovesi-vierailu, pyöräily, patikointi ja melonta ovat mahdollisia aktiviteetteja Linkkumyllyssä vierailijoille. Tilauksesta aamiaiset ja ruokailut. Linkkumylly soveltuu myös pienryhmille. Tutustu myös elämyspaketteihimme. 14 km Mäntyharjun keskustasta ja 14 km Repoveden kansallispuistoon. Vuokrauspisteet Linkkumyllyssä ja Asemamakasiinissa Mäntyharjussa kajakeille, SUPeille, kanooteille ja lumikengille.

Lomakeskus Tommolansalmi

Lomakeskus Tommolansalmi

Lomakeskus Tommolansalmi sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, kalaisan Korpijärven rannalla, Mäntyharjun ja Etelä-Savon monipuolisten retkeilymahdollisuuksien lähellä. Mukavan pieni ja idyllinen lomakeskuksemme tunnetaan paitsi kiireettömästä ja rennosta ilmapiiristään, myös monipuolisista aktiviteeteistaan, joissa on valinnanvaraa kaikenikäisille lapsista senioreihin! Retkeile, souda, hiihdä tai vaikka rentoudu suppaillen – ulkoilma-aktiviteettimme kutsuvat sinut luontoon!

Leppälomat

Leppälomat

LeppäLomat tarjoaa ainutlaatuisia lomaelämyksiä läpi vuoden tasokkailla vuokramökeillä. Jokaisella kuudella vuokramökillä on sauna, oma ranta, luonnonläheinen pihapiiri ja omaa rauhaa, mutta matkaa lähimpiin kauppapalveluihin on silti alle 10 kilometriä. Pertunmaan vuokramökit Hiekkaranta, Purjeranta, Wanha Karminranta ja Poutaranta sijaitsevat Ylä-Räävelin rannalla Koirakiven kylässä. Kangasniemen vuokramökit Hyväniemen Helmi ja Hyväniemi ovat keskellä maalaisidylliä Pieni-Ahvenaisen rannalla.

Honkaniemen huvilat

Honkaniemen huvilat

Tervetuloa luomaan yhteisiä muistoja, rentoutumaan, virkistymään ja nauttimaan mukavasta ja huolettomasta mökkilomasta hyvin varustetuilla ja viihtyisillä vuokrahuviloillamme Mäntyharjulla! Huvilat sijaitsevat siten, että lomaillessasi suuremman seurueen kanssa, voit vuokrata käyttöösi, vaikka kaikki kolme Peruveden huvilaa tai molemmat Pyhäveden huvilat. Kauppa- ja ravintolapalvelut löytyvät vain varttitunnin automatkan päässä. Tunnin ajomatkan säteellä löytyy ohjattuja luonto- ja liikunta-aktiviteetteja sekä kulttuurielämyksiä, nähtävyyksiä, tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia hyvin monenlaiseen makuun ja tarpeeseen ympäri vuoden.

Hietasen lomamökit

Hietasen lomamökit

Hietasen lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Nurmaan kylässä, reilun parinkymmenen kilometrin päässä kunnan keskustan palveluista. Lomamökit ovat Vuohijärven rannalla, metsäisellä Heilukankaalla, joka on asiakkaiden yksityiskäytössä. Kaikilla mökeillä on käytössään soutuvene ja oma, loistava uimaranta sekä asiakkailla yhteiskäytössä iso venelaituri ja grillikota. Laadukkaita lomamökkejä on kahdeksan, joista neljä on tehty ympärivuotiseen käyttöön. Kaikissa mökeissä on sähköt, hyvät varustelut, isot terassit ja komeat järvinäköalat.

Mäntyharjun Tyrnihovi

Mäntyharjun Tyrnihovi

Tämä kaksikerroksinen talo soveltuu sekä kesä- että talvikäyttöön, ja se sijaitsee vain 10 km päässä Mäntyharjun keskustasta. Puulämmitteinen erillinen sauna sijaitsee 50 metrin päässä päärakennuksesta. Kuistilla voit nauttia auringonlaskusta ja upeasta näköalasta järvelle. Saunan välittömässä läheisyydessä olevalla hiekkarannalla voi uida.
Huvilalla on soutuvene ja jokamiehen kalastusmahdollisuudet Kallavedellä. Lähellä on veneenlaskupaikka, jos haluaa käyttää omaa venettä. Tyrnihovi sijaitsee lisäksi vain 400 metrin päässä yksityisestä Survaa-nimisestä järvestä. Järvessä on luontainen kalakanta ja lisäksi sinne on istutettu lohikaloja.

Mökki- ja Metsäpalvelu Kimppa Ky

Mökki- ja Metsäpalvelu Kimppa Ky

Varaa mökki parhaista, puhtaista, Mäntyharjun maisemista! Mökkimme sijaitsevat kirkasvetisen ja kalaisan, Mäntyharjun reittiin kuuluvan Juolasveden (15 km2) rannoilla. Veneily- ja melontareitit on merkitty. Repoveden kansallispuisto on puolen tunnin ajomatkan päässä, Miekankosken koskikalastuspaikalle on 10 km, Mäntymotellille 9 km. Mäntyharjun keskusta laajoine palveluineen on 23 km:n päässä, Taidekeskus Salmela on Kirkonkylällä
4 km ennen sitä. 15 km:n päässä Kuortissa on ABC- myymälä (auki 24/7). Täällä voi kalastaa, metsästää, marjastaa ja sienestää. Mökeillä on verkkomerkkejä. Vuokraamme akkuperämoottoria. Naapurista myydään kalastuslupia tai vaikkapa mansikoita. Toisessa naapurissa on mahdollisuus talutusratsastukseen. Vuokramökit ovat erityyppisiä, jokaiseen hetkeen löytyy sopiva vaihtoehto.

Woikoski Feeling - WHD Gård

Woikoski Feeling – WHD Gård

WHD Gård sijaitsee Nurmaalla, 22 km Mäntyharjun keskustasta. Majoitustilamme Woikoski GuestHouse tarjoaa tasokkaan yöpymismahdollisuuden 20 hengelle. Tilan jahtimaat, luontopolut, kalaisat lammet ja henkilökuntamme odottavat Sinua viettämään juhlaa, kokousta, koulutusta, yritystapahtumaa tai virkistyspäivää rennossa miljöössä. Museoistamme ja monipuolisista ruokailumahdollisuuksista löydät lisää tietoa tämän sivun muista osioista. Omatoimimatkaajia palvelevat Mummon kesämökki WHD Gårdin läheisyydessä sekä Haimin eräkämppä Repoveden kansallispuiston kupeessa. Tarkasta museoiden sekä ravintoloiden kesäaukioloajat kotisivuiltamme.