Aktiviteetit

Unohtumattomia aktiviteetteja ja elämyksiä Mäntyharjun järvi- ja harjumaisemissa. Patikoi, melo, kalasta, suppaile, golfaa, maastopyöräile, hiihdä, kelkkaile ja lumikenkäile.  

Vapaat majoituskohteet löydät superhausta.

Golfaamaan

Golfaamaan

Volagolf on koko perheelle soveltuva harjoittelualue 5-tien tuntumassa. Lyöntialueella on kolmen väylän mittainen par 3-harjotusrata, puttausalue ja hiekkabunkkeri. Alueella on myös pieni kahvio ja mailojen vuokrausta.

Melontaa ja suppailua

Melontaa ja suppailua

Sarkaveden rannalla sijaitseva Linkkumylly tarjoaa ympärivuoden erilaisia luontoaktiviteetteja, kuten melontaa, sup-lautailua, maastopyöräilyä, lumikenkäilyä ja hiihtoa. Kesäaikaan Melontakeskus palvelee myös keskustassa.

Rantasauna-elämys

Rantasauna-elämys

Linkkumyllyllä Kirkasvetisen järven rannassa sijaitseva Vanha Sauna tarjoaa maakunnan parhaat löylyt ja sinne saat myös Saunamenun. Linkkumyllystä on helppo tehdä retkiä läheiseen Repoveden kansallispuistoon. Myös ryhmille, juhliin ja yritystilaisuuksiin.

Melontakeskus

Melontakeskus

Nauti Sarkaveden upeista melontamaisemista, tutustu Haukkavuoren kalliomaalauksiin ja lähde nauttimaan järvisestä luonnosta. Tai kokeile Sup-lautailua, turvallisesti järvenrantamaisemissa lipuen. Voit vuokrata kajakin, kanootin tai SUP-laudan.

Tentsile – nuku puussa!

Tentsile – nuku puussa!

Miltä kuulostaisi yö mäntyjen keskellä, tähtitaivaan alla? Koe retkeilyn uusin ja hauskin innovaatio tilavassa ja katetussa pesässä. Tentsile on ilmassa leijuva puumajoite, jonka kanssa ei tarvitse miettiä maan epätasaisuutta tai kosteutta.

Koskikalastus

Koskikalastus

Koskikalastaa voi Miekankoskella, jonka luontaisia saalislajeja ovat siika, taimen sekä säynävä. Istukaslajeina lisäksi taimen ja harjus. Sallittuja kalastusmenetelmiä ovat heitto -ja perhokalastus. Kalastuslupia saat kesäaikaan kahvilasta.

Glamping-elämys

Glamping-elämys

Paikallinen erikoisuutemme on Glamping-kohteemme MajaLux. Sijainti omalla yksityisellä alueella yhdistettynä monipuoliseen lisäpalvelutarjontaan tekee tästä ihanan kohteen monenlaiseen rentoutumiseen.

Mäntyharjun vuokraamo

Mäntyharjun vuokraamo

Mäntyharjun vuokraamosta voit vuokrata sähkömaastopyörän tai laadukkaan Saimaa Sup-laudan. Vuokraamolla ei ole fyysistä toimipistettä, mutta hakupalvelu onnistuu Mäntyharjun keskustasta.

Vuokraa paikallisopas

Vuokraa paikallisopas

Paikallisopaspalveluita tarjoaa OpasPiia, jolla on vahva tietämys niin luontoreiteistä kuin paikallisista yrityksistäkin. Piia on koulutettu melonta- ja lumikenkäilyohjaaja sekä vastaa mm. Mäntyharjun Retkeilyluotsien koulutuksesta.

Multiaktiviteetit

Multiaktiviteetit

Melo Mäntyharjusta Linkkumyllyyn ja vuokraa maasto- tai retkipyörä, jolla jatkaa Repoveden kansallispuistoon. Tai patikoi Linkkumyllylle ja melo loppumatka.