Ravintolat, kahvilat, baarit ja pubit

Nautiskele paikallisten lähitilojen laadukkailla tuotteilla sekä pienpanimomme itse tehdyillä oluilla. Kesäisen kahvihetken voit viettää koskikahvilassa, järvimaisemassa, kodikkaassa mummonkahvilassa tai vanhassa Makasiinissa.

Juhlia ajatellen kannattaa kysyä myös astioiden vuokrausta ja kuljetuspalvelua. Muista myös maistuva juhla- ja pitopalvelumahdollisuus! Pitopalvelua tarjoavat ympäri vuoden ainakin Reissuravintola, Miekankosken kahvila, ravintola Rosmarin sekä kahvila Kaneliässä.

Kahvilat

Kahvilat

Ihania kahviloita ja vasta leivottuja lämpimäisiä Mäntyharjun keskustassa. Myös kesäkahvilat edustettuna. Kuvassa Miekankosken kahvila.

Ravintolat

Ravintolat

Lähiruokaa ja aitoja eteläsavolaisia makuja. Parhaat ravintolat ja tunnelmallisimmat tilausravintolat ympäri vuoden. Kuva: Taidekeskus Salmela.

Lähiruoka, tilat ja tilapuodit

Lähiruoka, tilat ja tilapuodit

Kierrä tiloillamme ja kerää ostoskoriisi vaikkapa kasviksia, maitoa, marjoja, lihaa ja leivonnaisia! Myös Reko-ruokarinki ja Koirakiven kierros. Kuva: Hinkkuri Highland.

Kylätalot, kesäpuodit ja torit

Kylätalot, kesäpuodit ja torit

Upeita kylätaloja ja persoonallisia kahviloita sekä kesätoreja täynnä elämää. Tiloja varataan myös yksityiskäyttöön, etenkin syntymäpäiviä ja yritystilaisuuksia silmällä pitäen.

Baarit, pubit ja yökerhot

Mäntyharjun keskustan pubeissa ja baareissa viihtyy muutoinkin kuin ”tupin” ääressä. Useampi ravintoloista järjestää erilaista ohjelmaa ja on livekeikkoja sekä peli-iltoja. Kannattaa kysyä myös pöytäpelejä ja alkoholittomia Moctaileja!

Happy Bar Unelma

Happy Bar Unelma

Maukasta pubiruokaa ja erilaisia tapahtumia kuten bingoa, livemusaa, pelikeskiviikot sekä karaokea joko yksityisesti karaokekopissa tai värivalojen alla julkisesti. Tanssilattia, biljardipöytä, lauta- ja korttipelejä sekä tietenkin laaja valikoima erilaisia juomia ja pikkusuolaista naposteltavaa.

Ravintola Krouvi

Ravintola Krouvi

Ruokaa paikan päällä ja mukaan sekä paljon vaihtuvaa, erilaista ohjelmaa kuten tietovisoja, livemusiikkia, sekä majoitusta. Ravintola Krouvi sijaitsee Mäntyharjun keskustassa, kunnantaloa vastapäätä.

Nilkko Taproom

Nilkko Taproom

Mäntyharjun vanhalla Askel- nimisellä kenkätehtaalla toimiva pienpanimo, jonka yhteydessä toimii Nilkko Taproom. Taproom on panimon oma rouhea, salakapakkatyylinen ja tyylikäs olohuone, sekä baari jossa juuri valmistettua käsityölaisolutta voi nauttia tuoreena paikan päällä. Voit myös ostaa juomia mukaan! Keikat löydät parhaiten Instagramista.

Makasiinin Puoti & Kahvila

Makasiinin Puoti & Kahvila

Erilaisia juomia sekä vaihtuvaa ohjelmaa kuten konsertteja ja muita musiikillisia kattauksia pitkin kesää! Makasiinin Puoti & Kahvila sijaitsee historiallisessa tavaramakasiinissa juna-aseman tuntumassa.

Rantaravintola kurkiniemi

Rantaravintola kurkiniemi

Maukkaita ruoka-annoksia, erilaisia juomia ja juomasekoituksia sekä vaihtuvaa ohjelmaa kesäaikaan! Kurkiniemi on ainoa aivan rannan tuntumassa sijaitseva ravintola Mäntyharjussa. Sijainti on mainio monelle, aivan juna-aseman tuntumassa ja silti vain 600 metrin päässä torilta.