Perheloma Mäntyharjussa

Lasten kanssa reissaaville on leikkipuistoja, laavuja, uusittu Kisalan alue palveluineen sekä kivoja kahviloita ja ostosmahdollisuuksia ympäri vuoden. Moni suuntaa meille myös mökkilomalle.

Vapaat majoituskohteet löydät majoituksen superhausta

Metsäleikkipuisto

Metsäleikkipuisto

Ympärivuotinen leikkipaikka Kisalan tuntumassa. Leikkipuistossa on katettu tulipaikka, vaijeriliuku, kiipeilyseinä, maastopyörärata, pesäkeinu, luontopolku, tasapainoilualue ja metsäsoittimia. Talvella lisäksi pulkkamäki ja mtb-radalla voi kokeilla hiihtocrossia.

Lomalle lasten kanssa - 10 vinkkiä!

Lomalle lasten kanssa – 10 vinkkiä!

Lomailu Mäntyharjussa on helppoa lasten kanssa, sillä tekemistä riittää ja useimmissa paikoissa perheiden tarpeet on otettu huomioon. Lue vinkit!

Repoveden kansallispuisto

Repoveden kansallispuisto

Läheiseen Repoveden kansallispuistoon voi suunnata päiväretkelle pientenkin lasten kanssa. Perheiden keskuudessa suosituin on Ketunlenkki, mutta muista että ketunlossi on talviaikaan poissa käytöstä. Kannattaa katsastaa myös Olhavan kiipeilykallio ja Mustavuoren näkötorni.

Erämaasauna

Erämaasauna

Mäntyharju-Repovesi-reittien varrella sijaitseva maksuton Matkoslammen laavu ja erämaasauna pienen lammen rannalla. Kiva päiväretkikohde kaiken ikäisille. Katso sijainti tarkkaan jos menet autolla.

Frisbeegolf

Frisbeegolf

Valitkaa Rantapuistossa sijaitseva DiscGolfPark tai Iso-Pappilan museoalueen tuntumassa sijaitseva metsärata. Iso-Pappilan frisbeeradalla järjestetään myös viikkokisoja (sunnuntaisin). WHD Gårdilla on maksullinen rata.

Monitoimihalli Kisala

Monitoimihalli Kisala

Monitoimihalli ympärivuotisine ulkoilu- ja urheiluympäristöineen tarjoaa upeat puitteet kaiken kokoisille perheille. Lajeina mm. yleisurheilu, hiihto, maastojuoksu- ja -pyöräily, beachvolley, padel sekä lasten seinäkiipeily. Lauantaisin perhepuuhailut.

Elokuviin ympäri vuoden

Elokuviin ympäri vuoden

Nuorten pyörittämää Kinoa on uusittu viime vuosina. Salissa on Dolby 7.1. äänijärjestelmä, Genelecin kaiuttimet, FLEXOUND Augmented Audio äänijärjestelmä ensimmäisenä maailmassa, induktiosilmukka ja 3D elokuvia varten 150 kpl 3D XpanD aktiivilaseja.

Skeittiparkki  

Skeittiparkki  

Skeittiparkki on sijoitettu yhtenäiskoulun yhteyteen ja sitä saavat käyttää koulujen ulkopuolisina aikoina muutkin, kuin Mäntyharjun koulun oppilaat. Kompaktista koostaan huolimatta skeittiparkki sisältää kaikki peruslaitteet kokonaisvaltaisen skeittikokemuksen saamiseen.

Uimaan ja saunaan

Uimaan ja saunaan

Mäntyharjussa on useita uimarantoja, joista kolme sijaitsee Mäntyharjun keskustassa. Suosituin on Haapaseläntien uimaranta, jossa on myös pieni leikkipuisto ja sisäwc. Kurkiniemessä on beachvolley-kenttä ja kesäravintola. Talviuintia ja saunomista voi harrastaa mm. Veljesniemessä.

Syysloman aikaan

Syysloman aikaan

Ruskaretket, saunat, kivat kahvilat ja ravintolat, pienet putiikit ja erikoisliikkeet, tapahtumat, aktiviteetit ja muu kiva lomatekeminen. Kokosimme luontoloma-vinkkejä omalle alasivulle, johon linkki alla.

Talvista kivaa!

Talvista kivaa!

Mäntyharjussa on hyvin hoidettuja sisämaalatuja ja jääreittejä, talvikävelyreittejä, koirahiihtolatu, Repoveden kansallispuisto ympärivuotisiin luontoretkiin, retkiluistelureitti sekä satoja geokätköjä. Tosisissit hiihtävät Repoveden kansallispuistoon saakka, mutta se on jo melkoista ”extreme-hommaa”.

Tutustu myös

Leikkipuistot

Tapahtumat

Geokätköily

Päiväretket 16 vinkkiä

Käärmekallion eläinpiha

Päiväretki Mikkeliin

Uimarannat

10 vinkkiä kesälle 2024

Majoitus

Geokätköily