Perheille

Lasten kanssa reissaaville on leikkipuistoja, laavuja, uusittu Kisalan alue palveluineen sekä kivoja kahviloita ja ostosmahdollisuuksia ympäri vuoden. Moni suuntaa meille myös mökkilomalle.

Vapaat majoituskohteet löydät superhausta.

Uusittu Kisala  

Uusittu Kisala  

Monitoimihalli ympärivuotisine ulkoilu- ja urheiluympäristöineen tarjoaa upeat puitteet kaiken kokoisille perheille. Lajeina mm. yleisurheilu, hiihto, maastojuoksu- ja -pyöräily, beachvolley, padel sekä lasten seinäkiipeily.

Metsäleikkipuisto

Metsäleikkipuisto

Ympärivuotinen leikkipaikka Kisalan tuntumassa. Leikkipuistossa on katettu tulipaikka, vaijeriliuku, kiipeilyseinä, maastopyörärata, pesäkeinu, luontopolku, tasapainoilualue ja metsäsoittimia. Talvella lisäksi pulkkamäki ja mtb-radalla voi kokeilla hiihtocrossia.

Erämaasauna

Erämaasauna

Mäntyharju-Repovesi-reittien varrella sijaitseva maksuton Matkoslammen laavu ja erämaasauna pienen lammen rannalla. Kiva päiväretkikohde kaiken ikäisille. Katso sijainti tarkkaan jos menet autolla.

Frisbeegolf

Frisbeegolf

Valitkaa Rantapuistossa sijaitseva DiscGolfPark tai Iso-Pappilan museoalueen tuntumassa sijaitseva metsärata. Iso-Pappilan frisbeeradalla järjestetään myös viikkokisoja (sunnuntaisin). WHD Gårdilla on maksullinen rata.

Uimaan

Uimaan

Mäntyharjussa on useita uimarantoja, joista kolme sijaitsee Mäntyharjun keskustassa. Suosituin on Haapaseläntien uimaranta, jossa on myös pieni leikkipuisto ja sisäwc. Kurkiniemessä on beachvolley-kenttä ja kesäravintola.

Skeittiparkki  

Skeittiparkki  

Skeittiparkki on sijoitettu yhtenäiskoulun yhteyteen ja sitä saavat käyttää koulujen ulkopuolisina aikoina muutkin, kuin Mäntyharjun koulun oppilaat. Kompaktista koostaan huolimatta skeittiparkki sisältää kaikki peruslaitteet kokonaisvaltaisen skeittikokemuksen saamiseen.

Elokuviin

Elokuviin

Nuorten pyörittämää Kinoa on uusittu viime vuosina. Salissa on Dolby 7.1. äänijärjestelmä, Genelecin kaiuttimet, FLEXOUND Augmented Audio äänijärjestelmä ensimmäisenä maailmassa, induktiosilmukka ja 3D elokuvia varten 150 kpl 3D XpanD aktiivilaseja.

Repoveden kansallispuisto

Repoveden kansallispuisto

Läheiseen Repoveden kansallispuistoon voi suunnata päiväretkelle pientenkin lasten kanssa. Perheiden keskuudessa suosituin on Ketunlenkki, mutta myös Olhavan kiipeilykallio, Mustavuoren näkötorni ja hienot laavupaikat uimamahdollisuuksineen ovat pikkuväen mieleen.

Tutustu myös

Leikkipuistot

Tapahtumat

Geokätköily

Päiväretket

Käärmekallion eläinpiha

Haukarting Hirvensalmi

Päiväretki Mikkeliin