Ravintolat Mäntyharjussa

Aitoja makuja, A’la Cartea ja konstailematonta kotiruokaa upeassa järvimiljöössä. Ympäri vuoden auki olevia ravintoloita ovat Reissuravintola ja Rosmarin.

Reissuravintola

Reissuravintola

Aamupalaa, lounasta ja A’la cartea Mäntyharjun keskustassa vuoden ympäri. Myös hampurilaisia ja pitsaa sekä täytettyjä leipiä. A-oikeudet. Tilaa isollekin porukalle ja kokouksia varten kabinetti 50 henkilölle.

Ravintola Rosmarin

Ravintola Rosmarin

Maistuvaa kotiruokalounasta ja Ala Carte-annoksia kodikkaassa ravintolassa Mäntyharjun keskustassa, ympäri vuoden. A-oikeudet. Kokouspaketteja, teemailtoja ja juhlapalvelua, sekä astioiden vuokrausta esimerkiksi mökille.

Ravintola Kesäheinä

Ravintola Kesäheinä

Valoisa kulttuuriravintola Taidekeskus Salmelalla, jossa on buffetlounasta, A’la carte -annoksia, lähituotteita sekä paikallisen pienpanimon Nilkon erikoisoluita. Myös näyttelytila, matkailuesitteiden noutopiste ja tilausravintola.  

Krua Lawoe Thai Food

Krua Lawoe Thai Food

Mäntyharjun keskustassa sijaitsevasta ravintolasta saat maukasta thai-ruokaa. Ravintola on avoinna kesäisin ja kausittaisesti.

Rantaravintola Kurkiniemi

Rantaravintola Kurkiniemi

Tunnelmallinen rantaravintola vain 600 m päässä torilta. Vaihtuva terassimenu, kahvilatuotteita sekä A-oikeudet. Ravintolan vieressä on hiekkaranta ja Beac volley -kenttä. Yksityistilaisuuksia varten rantasauna.

Tommolansalmen Kesäravintola-kahvila

Tommolansalmen Kesäravintola-kahvila

Rantakahvila valtatie 15 varrella, 30 km päässä keskustasta. Vaihtoehtoja myös kasvisruokien ystäville ja ruoka-aineallergisille. Tänne kannattaa poiketa päiväretkellekin, sillä leirintäalueelta löytyy muutakin tekemistä.

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

Kesäravintola Juureskellari on tunnelmallinen A’la carte -ravintola (A-oikeudet). Pihapiirissä myös Esson Baari ja Hilupilttuu, jotka ovat avoinna ympäri vuoden tilauksesta.

Nilkko Brewing ja Taproom

Nilkko Brewing ja Taproom

Rouhean tunnelmallinen käsityöläispanimo Mäntyharjun vanhalla kenkätehtaalla. Aromikkaita amerikkalaistyyppisiä oluita lähialueen puhtaista raaka-aineista. Myös tapahtumia ja musiikki-iltoja.

Ravintola Krouvi

Ravintola Krouvi

Pieneen ja isoon nälkään mm. Krouviburgeri, herkkukori, makkara-/lihapullaperunat ja lihapiirakkaa.

Dada pizzeria

Dada pizzeria

Paikkakuntalaisten rakastama pizzeria palvelee asiakkaitaan Mäntyharjun keskustassa sydämellisesti ympäri vuoden. Tarjolla muutakin kuin pizzaa.

Koivugrilli

Koivugrilli

Legendaarinen Koivugrilli on toiminut Mäntyharjussa vuosikymmenien ajan. Tarjolla on grilliherkkuja, kahvia, jäätelöä, virvoitusjuomia ja pikkupurtavaa. 

Happy Bar Unelma

Happy Bar Unelma

Pientä purtavaa kuten Dippitwist, Kanakori, Ranskalaiset ja Hot Wings.