Ravintolat Mäntyharjussa

Aitoja makuja, A’la Cartea ja konstailematonta kotiruokaa upeassa järvimiljöössä. Ympäri vuoden auki olevia ravintoloita ovat Reissuravintola ja ravintola Rosmarin. Ihana Thai-ravintolamme Kurae Lawoe Thaifood on myös auki kesäajan ulkopuolella. Iltaelämään suosittelemme Ravintola Krouvia ja Nilkko Taproomia. Krouvista saa myös konstailematonta pubiruokaa.

Reissuravintola

Reissuravintola

Aamupalaa, lounasta ja A’la cartea Mäntyharjun keskustassa vuoden ympäri. Myös hampurilaisia ja pitsaa sekä täytettyjä leipiä. A-oikeudet. Tilaa isollekin porukalle ja kokouksia varten kabinetti 50 henkilölle. Avoina ympäri vuoden.

Krua Lawoe Thai Food

Krua Lawoe Thai Food

Mäntyharjun keskustassa sijaitsevasta suositusta Thai-ravintolasta saat maukkaita annoksia ja lounasta seisovasta pöydästä. Ravintola on avoinna kesäisin ja kausittaisesti, mutta yleensä talviaikaankin.

Kirjokiven kartano

Kirjokiven kartano

1890-luvun lopulla rakennettu Kirjokiven Kartano on paitsi kulttuurinähtävyys, myös tunnelmallinen paikka unohtumattomille häille, perhejuhlille tai yrityksen tilaisuuksille. Kartano on loistava miljöö myös hallitus- ja johtoryhmien tarpeisiin, tai kokouksen ja virkistyspäivän viettoon.

Nilkko Brewing ja Taproom

Nilkko Brewing ja Taproom

Rouhean tunnelmallinen käsityöläispanimo Mäntyharjun vanhalla kenkätehtaalla. Aromikkaita amerikkalaistyyppisiä oluita lähialueen puhtaista raaka-aineista. Myös tapahtumia ja musiikki-iltoja.

Ravintola Krouvi

Ravintola Krouvi

Konstailematonta ja maistuvaa pubiruokaa baarin aukioloaikoina, kuten Xmeal-aterioita ja pitsaa. Annoksia saat myös mukaan. Ravintola Krouvi sijaitsee Mäntyharjun keskustassa ja on avoinna ympäri vuoden.

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

Kesäravintola Juureskellari on tunnelmallinen A’la carte -ravintola (A-oikeudet). Pihapiirissä ovat myös tunnelmallinen Esson Baari ja Hilupilttuu, jotka ovat avoinna ympäri vuoden tilauksesta.

Ravintola Kesäheinä (kesäisin)

Ravintola Kesäheinä (kesäisin)

Vanhassa osuuskaupan talossa toimiva Ravintola Kesäheinä tarjoaa Taidekeskus Salmelan kävijöille maukasta ruokaa runsaasta buffetpöydästä ja laadukkaita kahvilatuotteita viehättävässä ympäristössä. Avoinna kesäisin.

Rantaravintola Kurkiniemi (kesäisin)

Rantaravintola Kurkiniemi (kesäisin)

Tunnelmallinen rantaravintola vain 600 m päässä torilta. Vaihtuva terassimenu, kahvilatuotteita sekä A-oikeudet. Ravintolan vieressä on hiekkaranta ja Beac volley -kenttä. Yksityistilaisuuksia varten rantasauna. Mäntyharjun ainoa D.O. Saimaa tuotemerkin omaava ravintola. Avoinna kesäisin.

Tommolansalmen Kesäravintola-kahvila (kesäisin)

Tommolansalmen Kesäravintola-kahvila (kesäisin)

Rantakahvila valtatie 15 varrella, 30 km päässä keskustasta. Vaihtoehtoja myös kasvisruokien ystäville ja ruoka-aineallergisille. Tänne kannattaa poiketa päiväretkellekin, sillä leirintäalueelta löytyy muutakin tekemistä. Avoinna kesän alusta pitkälle syksyyn.

Tapahtumia Ravintoloissa

Pääsiäisen ajan tarjontaa Mäntyharjussa

Herkkuja ja historiaa WHD Gårdilla