VisitMäntyharju ry:n jäsenyritykset

Kaikki jäsenemme ovat sitoutuneet yhteisiin arvoihimme, joita ovat avoimuus, luotettavuus, rehellisyys, yhteisöllisyys, asiakkaan onni, tahto kehittyä, toistemme arvostus ja tahto palvella asiakasta. Suurin osa mäntyharjulaisista majoitusyrittäjistä, kahviloista, ravintoloista ja tilatuottajista on jäseniämme. Löydät verkostostamme myös erilaiset välinevuokraajat ja elämyspalveluiden tuottajat. Tervetuloa meille kylään!

Jäsenyrityksemme ovat alla aakkosjärjestyksessä. Haluatko mukaan? > Liity jäseneksi

Antinmäen tila

Antinmäen tila

Antinmäen tila on vuonna 1539 perustettu sukutila, jossa tekemistä ohjaa usko maatalouteen. Monipuolisen maaseutuyrityksen päätuotantosuunta on suomalaisen maidon tuottaminen. Lisäksi tila tuottaa lihaa, elinvoimaisia vasikoita lihatiloille ja jalostuseläimiä. Tärkeä osa tuotantoa ovat metsätalous, mökkivuokraus ja koulutuspalvelut.
Toiminnan perustana ovat hyvinvoivat, terveet eläimet, joille on rakennettu erinomaiset puitteet lajityypilliseen elämään automatisoidussa pihattonavetassa. Ympäristön hyvinvointi ja luonnon monimuotoisuudesta huolehtiminen ovat olleet tilalla jo vuosisatojen ajan kunnia-asioita.

Griffin Events Finland Oy

Griffin Events Finland Oy

Griffin Events Finland Oy:n taustalla on neljä mäntyharjulaista yrittäjää, joilla on kiinnostus kestävyysurheiluun. Griffin Events Finlandilla on tavoitteena järjestää laadukkaita urheilu- ja seikkailutapahtumia Mäntyharjulla, alueen huikeiden puitteiden hyödyntäminen ja tuoda elämää ja euroja maaseudulle.

Happy Bar Unelma

Happy Bar Unelma

Maukasta pubiruokaa ja erilaisia tapahtumia kuten bingoa, livemusaa, pelikeskiviikot, tietovisoja ja karaokea joko yksityisesti karaokekopissa tai värivalojen alla julkisesti. Tanssilattia, biljardipöytä, lauta- ja korttipelejä sekä tietenkin laaja valikoima erilaisia juomia ja pikkusuolaista naposteltavaa.

Heilukankaan tyrni

Heilukankaan tyrni

Heilukankaan sukutilalla Mäntyharjun Nurmaalla on kasvatettu terveellistä tyrnimarjaa vuodesta 1998. Tyrni kasvaa kirkasvetisen Vuohijärven rannalla tilan pelloilla isoissa pensaissa, joista sato kerätään syksyisin. Satokaudella tyrnimarjaa on saatavana tuoreena marjana suoraan tilalta ja myyntitapahtumista. Heilukankaan tyrnimarjoista on valmistettu kotimaisella käsityöllä myös herkullista glögiä, lisäaineetonta tyrnitäysmehua, täyteläistä tyrnihilloa ja terveellistä tyrnijauhetta. Jalostettuja tyrnituotteita on saatavana läpi vuoden paikallisista ruokakaupoista, valikoiduilta jälleenmyyjiltä, myyntitapahtumista ja sovitusti suoramyyntinä.

Hinkkuri Highland

Hinkkuri Highland

Valmiit ylämaankarjan lihatuotteet ja arjen elämykset suoraan perhetilalta mäntyharjulla! Myymme ylämaankarjan lihatuotteet aina suoraan tilalta kuluttajille, käyttövalmiina ja ilman hävikkiä. Lihan käsittelyn huippuammattilainen on leikannut tai jalostanut ja muotoillut tuotteen valmiiksi pannulle tai grilliin. Voit tutustua eläimiin tilalla käydessä sekä Haikkusafarilla. Kun lihan laadulla on väliä, valintasi on Hinkkuri Highland. Tilan lisäksi tuotteita on saatavilla eri tapahtumissa sekä sovituista toimituspaikoista, ml. lähialueen REKO-renkaiden jakelupisteet. Otamme vastaan myös ennakkovarauksia.

Hietasen lomamökit

Hietasen lomamökit

Laadukkaiden lomamökkien vuokraaminen on ollut osa Heilukankaan sukutilan toimintaa 1990-luvulta saakka. Vuokramökkejä on Nurmaan kylässä kahdeksan, joista neljä on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön. Lomamökit asettuvat luonnollisesti suurelle ranta-alueelle metsäiselle Heilukankaalle ja tarjoavat asiakkaille mukavia lomahetkiä Vuohijärven rannalla. Mökit ovat lähellä Repoveden kansallispuistoa, jonne pääsee myös veneellä. Kaikissa mökeissä on sähköt, hyvät varustelut, isot terassit, komeat järvinäköalat, oma uimaranta ja soutuvene sekä asiakkailla yhteiskäytössä iso venelaituri ja grillikota.

Honkaniemen Huvilat

Honkaniemen Huvilat

Tervetuloa luomaan yhteisiä muistoja, rentoutumaan, virkistymään ja nauttimaan mukavasta ja huolettomasta mökkilomasta hyvin varustetuilla ja viihtyisillä vuokrahuviloillamme Mäntyharjulla! Huvilat sijaitsevat siten, että lomaillessasi suuremman seurueen kanssa, voit vuokrata käyttöösi, vaikka kaikki kolme Peruveden huvilaa tai molemmat Pyhäveden huvilat. Kauppa- ja ravintolapalvelut löytyvät vain varttitunnin automatkan päässä. Tunnin ajomatkan säteellä löytyy ohjattuja luonto- ja liikunta-aktiviteetteja sekä kulttuurielämyksiä, nähtävyyksiä, tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia hyvin monenlaiseen makuun ja tarpeeseen ympäri vuoden.

Honkalomat

Honkalomat

Honkalomien huvilat sijaitsevat Mäntyharjun reittiin kuuluvan kalaisan, kirkasvetisen Juolasveden rannalla. Hulppeat maisemat, oma rauha ja luonnonläheisyys luovat mainiot edellytykset lomailuun ja virkistäytymiseen. Huviloiden välittömässä läheisyydessä oleva vaihteleva monimuotoinen metsä tarjoaa erinomaiset marjastus-, sienestys- ja ulkoilumahdollisuudet. Kalastuksesta kiinnostuneille järjestetään kalastusluvat. Maatilalla harjoitetaan huviloiden vuokrauksen lisäksi mansikan luomuviljelyä ja suoramyyntiä.

Huoneistomajoitus Unelma

Huoneistomajoitus Unelma

Unelma on viihtyisä hotellitasoinen majoituskohde 1–7 henkilölle Mäntyharjun keskustassa, kaikkien retkeilyreittien, juna-aseman ja torin tuntumassa. Matkailijalla on käytössään koko 75 m2 huoneisto omakotitalomme 3. kerroksessa, omalla sisäänkäynnillä, avaimilla ja pysäköintialueella. Meiltä saat myös opastettuja luontoretkiä, retkeilyvälineitä lainaan ja hierontaa talon 1. kerroksen hierontavastaanotolta. Wifi, Netflix, valmiiksi pedatut vuoteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Lemmikit ovat tervetulleita ilman lisämaksua.

Kapiaisen lomamökit

Kapiaisen lomamökit

Tasokkaat ja viihtyisät mökkimme sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Yhdentoista mökin valikoimasta löytyy valinnan varaa niin idyllisistä mökeistä kuin ylellisistä huviloistakin.

Kauppisen Lomamökit

Kauppisen Lomamökit

Kauppisen Lomamökit sijaitsevat keskellä kaunista eteläsavolaista järviluontoa. Lomamökit on rakennettu kirkasvetisten järvien – Korpijärven, Haukijärven ja Pyöriänjärven rannoille. Laadukkaasti varustetut mökit ovat viihtyisästi sisustettuja, ja ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Kahvila Kaneliässä

Kahvila Kaneliässä

Kahvila Kaneliässä sijaitsee keskellä Mäntyharjua, aivan torin yläpuolella. Aamiaista on tarjolla arkisin klo 4.30 alkaen. Arkisin on tarjolla myös lounasta klo 10.30–13.30. Meillä kaikki kahvileivät leivotaan itse, paikan päällä. Tuoretta on siis tarjolla heti aikaisesta aamusta alkaen. Tervetuloa iloisen palvelun kahvilaan!

Koirakiven kesäteatteri

Koirakiven kesäteatteri

Kesäteatteritoiminnan lisäksi Koirakiven nuorisoseura järjestää tapahtumia, useita harrastus- ja kurssitoimintaa. Kursseja esim. teatterikursseja: näyttelijäntyö, laulunohjaus, tanssillista ilmaisua, koreografia ja käsityö- ja liikuntakursseja. Teemme koulutuksessa ja kurssitoiminnassa yhteistyötä Mäntyharjun kansalaisopiston ja Kansalaisfoorumin kanssa. Toimintaamme kuuluu myös pyörittää bingoa noin 3 kertaa vuodessa.

Kukkakeidas

Kukkakeidas

Mäntyharjun Kukkakeidas tarjoaa sydämellistä palvelua ilossa ja surussa. Kukkakeitaassa teemme ainutlaatuiset kimput juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä löydät myös leikko- ja ruukkukukat, valmiskimput, huonekasvit ja niiden hoitoon tarvitsemasi tuotteet. Lisäksi valikoimiimme kuuluvat niin kortit ja adressit, joihin tekstaus kuuluu veloituksetta. Kukkakeidas tarjoaa myös kokonaisvaltaista hautajaispalvelua murheen keskellä.

Kuvalanranta

Kuvalanranta

Kuvalan tilan viehättävä vuokramökki Kuvalanranta sijaitsee puhdasvetisen Sarkaveden rannalla. Lähes sadan neliön hirsimökki on varustettu kaikilla mukavuuksilla ja tarjoaa upeat puitteet perheesi lomailuun.
Vuonna 2007 rakennetussa hirsimökissä on yhteensä 98 neliötä kahdessa kerroksessa.

Kuvalan tila

Kuvalan tila

Kuvalan tila on 1880-luvulta lähtien toiminut perhetila, joka tuottaa viljapossun lähilihaa oman pienen possulan ja tilateurastamon kautta. Pienellä perhetilalla kaikki tehdään itse alusta loppuun, possujen ruuan kasvattamisesta valmiiden tuotteiden kuljetuksiin saakka. Kuvalan viljapossun lähilihan korkea laatu perustuu eläinten hyvinvointiin ja puhtaaseen ravintoon sekä isoon määrään käsityötä. D. O. Saimaa -alkuperämerkittyjä tuotteita on saatavana Kuvalan tilapuodin ja Reko-jakeluiden lisäksi lähialueen ruokakaupoista.

Krua Lawoe Thai Food

Krua Lawoe Thai Food

Maukasta thai-ruokaa Mäntyharjun keskustassa.

Lahtelan Lomamökit

Lahtelan Lomamökit

Lahtelan tila sijaitsee Etelä-Savossa Mäntyharjun kunnassa Enolahden kylässä. Tilalla on vuokrattavana kolme mökkiä: Kanerva, Kapasaari ja Aurinkokumpu. Kanerva on rakennettu vuonna 2006. Lahtelan tilaa ja lomamökkejä ympäröivä luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, marjastukseen ja sienestykseen. Kalamiehille puhdasvetinen Enonvesi tarjoaa hyvät kala-apajat sekä kesällä että talvella. Mäntyharjulta n. 30 km. Heinolaan 40 km ja Helsinki 200 km.

Leppälomat

Leppälomat

LeppäLomat tarjoaa lomaelämyksiä kaikkina vuodenaikoina hyvin varustetuilla ja tyylikkäästi sisustetuilla vuokramökeillä, jotka ovat puhtaiden järvien rannalla Pertunmaalla ja Kangasniemellä. Mökit sijaitsevat järviluonnon, metsien ja maalaismiljöön keskellä, joten kaikenlaisiin luontoharrastuksiin on mainiot olosuhteet. Kaikilla vuokramökeillä on sauna, omaa rantaa, hyvä uimaranta ja laituri sekä rauhallinen, yksityinen ja luonnonläheinen pihapiiri. Kaikilla kuudella lomamökillä on oma tarinansa, joka nivoutuu kahden perinteisen eteläsavolaisen sukutilan historian ympärille. Jokainen mökki ja pihapiiri on ainutlaatuinen kokonaisuus, jolla on oma tunnelma, sisustus ja järvimaisema. Kaikilta vuokramökeiltä on lähimpiin kauppapalveluihin alle 10 kilometriä.

Leskelä Highland

Leskelä Highland

Highland cattle rotua kasvattava luomutila Koirakivessä. Tilapuodissa myös Vierulan tilan pakastemarjoja. Tilalla voi myös tutustua eläimiin.

Lomakeskus Tommolansalmi Oy

Lomakeskus Tommolansalmi Oy

Lomakeskus Tommolansalmi sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, kalaisan Korpijärven rannalla, Mäntyharjun ja Etelä-Savon monipuolisten retkeilymahdollisuuksien lähellä. Mukavan pieni ja idyllinen lomakeskuksemme tunnetaan paitsi kiireettömästä ja rennosta ilmapiiristään, myös monipuolisista aktiviteeteistaan, joissa on valinnanvaraa kaikenikäisille lapsista senioreihin! Retkeile, souda, hiihdä tai vaikka rentoudu suppaillen – ulkoilma-aktiviteettimme kutsuvat sinut luontoon!

Linkkumylly

Linkkumylly

Sata vuotta sitten rakensi Taavi talon isänsä perustaman myllyn viereen. Paikka oli ainutlaatuisen kaunis: järvi edessä, takana lampi, ja lammesta virtasi pieni koski talon ohi järveen. Talon takaa alkoivat metsäiset erämaat. Majoitusta meillä Linkkumyllyssä on ympärivuoden. Vuokraamme myös SUP-lautoja, kajakkeja ja kanootteja kahdessa pisteessä Linkkumyllyssä ja Mäntyharjun juna-aseman makasiinissa. Linkkumylly sijaitsee Mäntyharju-Repovesi reitin varrella. Matkaa Repoveden pohjoiseen sisäänkäyntiin on n.15 km ja Mäntyharjun keskustaan 14 km. Täällä järvialueella luonto on kaunis ja jylhä. Hiljaisuus, metsät ja vesistöt mahdollistavat ainutlaatuisen luontokokemuksen.

Makasiinin Puoti & Kahvila

Makasiinin Puoti & Kahvila

Ekologisia, yksilöllisiä, kotimaisia tuotteita sekä pavuista jauhettua kahvia ja kahvilatuotteita, mm. vohveleita. Makasiinista tuli jo ensimmäisenä kesänä suosittu kohtaamispaikka ja moni piipahti ostoksille ja kahville.
Ryhmille kesällä kahvittelut onnistuu parhaiten aukioloaikojen ulkopuolella, sisälle saadaan 40 pöytäpaikkaa, terasseilla lisätilaa n. 30 henkilölle.
Lämpimästi tervetuloa lämminhenkiselle Makasiinille, tarjoilemme kahvilatuotteet pöytään ja meiltä löydät kivoja tuotteita itsellesi tai tuliaisiksi.

 Miekankosken kahvila

 Miekankosken kahvila

Miekankosken kahvila tarjoaa itseleivottuja herkkuja vanhan ajan mummolan tuvan tunnelmissa. Kahvila sijaitsee aidossa vanhassa tukkilaisympäristössä Miekankoskella, 5-tieltä 1,5 km ja noin 10 kilometrin päässä Mäntyharjun kirkonkylästä. Alueella on käsityömyymälä sekä sepän paja. Miekankoskella sijaitsee myös uittomuseo ja Turun rauhan muistomerkki. Miekankoski on kalastajien tuntema koskikalastus- ja virkistysalue. Saaren rakennukset ovat peräisin uiton ajalta luoden aidon uittoympäristön tunnelmaa. Myös kajakkien ja inkkarikanoottien vuokrausta!

Mäntyharjun melontakeskus

Mäntyharjun melontakeskus

Lähde liikkumaan Etelä-Savon järvimaisemaan. Mäntyharjulla on yli 400 järveä. Meiltä voi vuokrata mm. SUP-lautoja, kajakkeja ja kanootteja sekä retkeilyvarusteita. Vuokrauspisteemme sijaitsevat Mäntyharjun asemamakasiinissa, Vihantasalmella ja Linkkumyllyssä. Varaa ennakkoon. Tulemme paikalle.

Mäntyharjun vuokraamo

Mäntyharjun vuokraamo

Mäntyharjun vuokraamo on uusi ja ketterä toimija Mäntyharjulla, josta saat vuokrattua laadukkaat SUP-laudat ja lumikengät sauvoineen. Kesäisin vuokraamme sähkömaastopyöriä. Vuokraamon taustavoimana toimii Mäntyharjussa urheilutapahtumia järjestävä Griffin Events Finland.

Mäntyharjun kesäteatteri

Mäntyharjun kesäteatteri

Ohjelmistomme on koostunut kepeää kansanhuumoria viljelevistä komedioista farsseihin, klassikoita unohtamatta. Linjanamme ovat kunnianhimoiset näytelmävalinnat, joissa yhdistyvät syvällisyys ja viihteellisyys. Lahjakkaat ohjaajat ja intohimoiset harrastajat ovat luoneet Mäntyharjun näytelmäkerholle positiivisen maineen, joka tunnetaan kautta Suomen.

Mökki- ja metsäpalvelu Kimppa Ky

Mökki- ja metsäpalvelu Kimppa Ky

Varaa mökki parhaista, puhtaista Mäntyharjun maisemista: Ympäri vuoden,viikoksi, viikonlopuksi tai vaikka yhdeksi yöksi. Mökkimme sijaitsevat kirkasvetisen ja kalaisan, Mäntyharjun reittiin kuuluvan Juolasveden (15 km2) rannoilla. Veneily- ja melontareitit on merkitty. Täällä voi myös kalastaa, metsästää, marjastaa ja sienestää. Vuokramökit ovat erityyppisiä, jokaiseen hetkeen löytyy sopiva vaihtoehto. Ylätupa ja Kiitoksenpaikka sopivat myös juhlien järjestämiseen.

Nilkko Brewing

Nilkko Brewing

Nilkko Brewing on vuonna 2017 vanhalle kenkätehtaalle perustettu pienpanimo. Valmistamme moderneja käsityöläisoluita, joissa huokuu rakkaus ympäristöön ja puhtaaseen luontoon. Panimo sijaitsee Pyhäveden rannalla kävelymatkan päässä Mäntyharjun keskustasta. Nimensä panimo on saanut läheisestä suuresta kalliosta, jolla jättiläinen uitti nilkkojaan rantavedessä ja voit nähdä painaumat kalliossa edelleen. Panimolla on oma 50 hengen taproom, jossa voit käydä maistamassa panimon kaikki oluet ja tehdä ostoksia olutkaupassa. Järjestämme varauksella panimokierroksia, maistatuksia ja vuokraamme tilaa myös yksityiskäyttöön. Tilat on rakennettu pääosin käyttäen paikallisia kierrätysmateriaaleja ja voit istua terassilla oluella samoilla tuoleilla, joilla itse istuimme ala-asteen kevätjuhlassa 25 vuotta sitten.

Opas Piia

Opas Piia

Mäntyharju-paikallisopas, koulutettu lumikenkäily- ja melontaohjaaja, sekä Repoveden kansallispuiston sopimusyrittäjä. Minulta saat myös majoitusta (Huoneistomajoitus Unelma) ja voit vuokrata talon pyöriä ja retkeilyvälineitä. Myös sähkömaastopyörä (fatbike) kaasukahvalla ja isolla akulla. Toimin mm. Mäntyharjun vuokraamossa ja Griffin Events Finland Oy:ssä osayrittäjänä sekä Suomen ladun jäsenjärjestössä Reissupolku ry:ssä. Teen myös matkailuneuvontaa alueella mm. niin, että vastaan kesäajan matkailuinfosta Mäntyharjun torilla ja koulutan Retkeilyluotseja.

Iso-Mikkasen lammastila

Iso-Mikkasen lammastila

Iso-Mikkasen tila sijaitsee Mäntyharjun Niinimäen kylässä. Lammasrotuna ovat valkoiset, mustat ja ruskeat suomenlampaat. Karitsanlihaa myydään suoramyyntinä. Myös lankoja ja taljoja on saatavissa.

Puoti Suerte

Puoti Suerte

Persoonallisessa puodissa S-Marketilla myynnissä tuotteita 100 pienyrittäjältä. Nappaa mukaan tuliaiset – herkkuja, lähiruokatuotteita. Löydä itselle jotain kivaa –  korut, asusteet, vaatteet. Mökille pyyhkeet, kylpytakit, ekologiset siivousaineet ja hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteet. Kannattaa piipahtaa ostoksilla!

Ravintola Kurkiniemi

Ravintola Kurkiniemi

Kurkiniemi on tunnelmallinen rantaravintola Pyhäveden rannalla vain 600 metriä Mäntyharjun torilta. Meillä voi nauttia herkkuja uudistetulta terassimenulta. Järjestämme erittäin mielellämme ryhmille kahvituksia ja ruokailuja ennakkovarauksesta. Alueelta löytyy myös laituri ja upea hiekkaranta. Kurkiniemen viihtyisät tilat luovat hienot puitteet myös erilaisten juhlien viettoon. Tupaan saamme paikat 50 hengelle ruokailua ajatellen. Isommalle vierasmäärälle on käytettävissä viihtyisä terassi. Alueella voi myös järjestää tuhansien henkilöiden juhlia. Tällöin alueelle pystytetään erikseen vuokrattavissa oleva juhlateltta. Kurkiniemessä voit järjestää syntymäpäiväjuhlia, sukutapaamisen, luokkakokouksen, häät, illanistujaiset, työhyvinvointi-tapahtuman tai ihan mitä vain!

Reissukirppis

Reissukirppis

Reissukirppis sijaitsee aivan Mäntyharjun keskustassa, samalla pihalla kuin kunnantalo. Voit vuokrata pöytäpaikan 23 €/viikko (sis. 6 myyntipäivää) tai 88 €/kuukausi. Meillä on käytössä myös 50/50 % myyntiä, jolloin hinnoittelemme, sekä hoidamme kaiken myyntiin liittyvän puolestasi. Kysy lisätietoja kirppikseltä. Kahvilasta löytyy suolaista ja makeaa, päivänlehdet sekä useimmiten myös juttuseuraa. Tervetuloa myymään omat ylimääräiset tavarat tai tekemään löytöjä päivittäin vaihtuvasta valikoimasta!

R-kioski Mäntyharju

R-kioski Mäntyharju

Koko kylän yhteinen olohuone! Paikallisten ja mökkiläisten kohtaamispaikka keskellä kylää. Neljän seinän sisällä kahvila-, paketti-, veikkaus- ja kauppapalvelut. Tule kyselemään päivän kuulumiset ja seuraamaan raviurheilua televisiosta!

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela on yksi Suomen suurimmista kesäaikaisista kulttuuritapahtumista. Salmelan monitaiteelliseen ohjelmaan kuuluvat kesäisin kuvataidenäyttelyt, konsertit, tapahtumat sekä 3-4 vuoden välein järjestettävä Nuorten taiteilijoiden kuvataidekilpailu. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa kirkonkylämiljöössä sijaitsevassa Salmelassa vierailee vuosittain yli 30 000 kulttuurin ystävää.

Tyrnihovi

Tyrnihovi

Tyrnihovi on rakennettu vuonna 2008 Mäntyharjun Kallaveden rannalle. Tämä kaksikerroksinen talo soveltuu sekä kesä- että talvikäyttöön, ja se sijaitsee vain 10 km Mäntyharjun keskustasta. Puulämmitteinen erillinen sauna sijaitsee 50 metrin päässä päärakennuksesta. Kuistilla voit nauttia auringonlaskusta ja upeasta näköalasta järvelle. Saunan välittömässä läheisyydessä olevalla hiekkarannalla voi uida. Huvilalla on soutuvene ja jokamiehen kalastusmahdollisuudet Kallavedellä. Lähellä on veneenlaskupaikka, jos haluaa käyttää omaa venettä. Tyrnihovi sijaitsee vain 400 metrin päässä yksityisestä Survaa-nimisestä järvestä. Järvessä on luontainen kalakanta ja lisäksi sinne on istutettu lohikaloja. Voit vuokrata koko Survaan yksityiskäyttöön. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Ryönänhovin puutarha

Ryönänhovin puutarha

Tarjoamme tulevanakin kesänä puutarhakierroksia sekä sopimuksen mukaan että aukioloaikoina. Ryönänhovi on upea hehtaarin kokoinen puutarha maalaismiljöössä, tilalla on myös historian havinaa. Puutarha sijaitsee Toivolan kylällä lähellä 5-tien liittymää, 15 min ajomatka Mäntyharjun keskustasta.

Vola Golf

Vola Golf

Et tarvitse lajin tuntemusta, et tarvitse omia välineitä, sopii koko perheelle, myös lapsille, soveltuu hyvin erilaisille ryhmille, alueella 9:n väylän par 3-harjoituskenttä.

Vierulan tila

Vierulan tila

Vierulan tilalla kypsyy makeita mansikoita ja vadelmia sekä monipuolisesti kesävihanneksia kuten uutta perunaa, avomaankurkkua, kesäkurpitsaa, hernettä ja varhaiskaalia. Vierulan tila pitää kunnia-asiana tuotteidensa tuoreutta. Marjat ovat aina myyntiaamuna kerättyjä, jolloin marjan ikä pellolta asiakkaalle on harvoin yli kuusi tuntia. Tervetuloa ostoksille myyntipisteiden lisäksi myös suoraan tilalla sijaitsevaan 24/7 itsepalvelukioskiin! Lisätietoja verkkosivuiltamme!

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

WHD Gård sijaitsee Nurmaalla, 22 km Mäntyharjun keskustasta. Majoitustilamme Woikoski GuestHouse tarjoaa tasokkaan yöpymismahdollisuuden 20 hengelle. Tilan jahtimaat, luontopolut, kalaisat lammet ja henkilökuntamme odottavat Sinua viettämään juhlaa, kokousta, koulutusta, yritystapahtumaa tai virkistyspäivää rennossa miljöössä. Museoistamme ja monipuolisista ruokailumahdollisuuksista löydät lisää tietoa tämän sivun muista osioista. Omatoimimatkaajia palvelevat Mummon kesämökki WHD Gårdin läheisyydessä sekä Haimin eräkämppä Repoveden kansallispuiston kupeessa. Tarkasta museoiden sekä ravintoloiden kesäaukioloajat kotisivuiltamme.

Ylä-Tommolan Lomamökit

Ylä-Tommolan Lomamökit

Ota irtiotto arjesta ja tule rentoutumaan Ylä-Tommolan lomamökeille Mäntyharjun suurimman vesistön, Korpijärven rantamaisemiin! Ympärilläsi avautuu puhdas metsäluonto, jonka keskellä sinua odottavat hyvin varustetut saunalliset mökit. Jokaisessa mökissä on oma ranta laitureineen ja soutuveneineen. Voit nauttia lomastasi saunoen ja pulahtaa välillä puhdasvetisen Korpijärven virkistäviin aaltoihin.