Majoitus Mäntyharju-Repovesi

Mäntyharju-Repovesireiteillä on majoitusta lähtöpisteessä Mäntyharjun kuntakeskuksessa ja reittien varrella. Voit tulla vaikka junalla, sillä lähimmät majoituskohteet sijaitsevat alle kilometrin päässä asemalta.

Majoitus keskustassa

Majoitus keskustassa

Reitin lähtöpisteen tuntumassa Mäntyharjun keskustassa majoitusta tarjoavat huoneistomajoitus Unelma ja Ravintola Krouvi. Kuva: Huoneistomajoitus Unelma.

Majoitus reiteillä

Majoitus reiteillä

Kaikkien reittien (patikointi, maastopyöräily ja melonta) varrella on majoitusta noin puolivälissä tarjolla Linkkumyllyssä. Mäntyharju-Repovesi-Melontareitin (Hallan reitti) varrella majoitusta tarjoavat lisäksi Mökki- ja Metsäpalvelu Kimppa Ky (Kukkolahdessa) sekä Orilammen Maja ja Lomakeskus. Kuva: Linkkumylly.

Majoitus puistossa

Majoitus puistossa

Repoveden kansallispuistossa on majoitusta vuokratuvissa ja saunallisissa kämpissä. Kansallispuiston maksuttomat telttailukohteet, laavupaikat ja muut lisätiedot palveluista löydät kansallispuiston verkkosivustolta. Puiston läheisyydessä voit majoittua myös Woikoski Feelingillä.

Laavut ja kodat

Laavut ja kodat

Maksuttomia laavupaikkoja on tarjolla reittien varrella noin 10 kilometrin välein ja lisää löytyy Repoveden kansallispuistosta. Patikointi- ja maastopyöräreitin varrella on 5 laavua ja melontareitillä 2 laavua. Laavut ja tarkemmat sijainnit löydät reittien kuvauksista, riippuen kulkuvälineestä.

Tutustu myös

Mäntyharju-Repovesi-reitit

Repoveden kansallispuisto

Muut luontokohteet

Välinevuokraus