Mökit ja huvilat

Kaikki lomamökit ja -huvilat sijaitsevat metsäluonnon keskellä ja useimmat järvimaisemin tai rannan tuntumassa. Osa on talviasuttavia ja osa käytössä kesäaikaan.

Lähes jokaisessa vuokramökissä on oma sauna ja saatavilla myös erilaista vuokravälinettä, kuten kävelysauvoja, kajakkeja tai kanootteja, soutuvenettä ja polkupyöriä. Mökkimajoitusta on myös Mäntyharjusta Repoveden kansallispuistoon johtavien ulkoilureittien varrella.

Vapaat mökit -haulla voit etsiä mökkiä päivämäärähaulla ja erilaisilla suotimilla, kuten vaikka vain kohteet, joihin majoittua koiran kanssa

Honkalomat

Honkalomat

Honkalomien huvilat sijaitsevat Mäntyharjun reittiin kuuluvan kalaisan, kirkasvetisen Juolasveden rannalla. Hulppeat maisemat, oma rauha ja luonnonläheisyys luovat mainiot edellytykset lomailuun ja virkistäytymiseen. Huviloiden välittömässä läheisyydessä oleva vaihteleva monimuotoinen metsä tarjoaa erinomaiset marjastus-, sienestys- ja ulkoilumahdollisuudet. Kalastuksesta kiinnostuneille järjestetään kalastusluvat. Maatilalla harjoitetaan huviloiden vuokrauksen lisäksi mansikan luomuviljelyä ja suoramyyntiä.

Honkaniemen Huvilat

Honkaniemen Huvilat

Tervetuloa luomaan yhteisiä muistoja, rentoutumaan, virkistymään ja nauttimaan mukavasta ja huolettomasta mökkilomasta hyvin varustetuilla ja viihtyisillä vuokrahuviloillamme Mäntyharjulla! Huvilat sijaitsevat siten, että lomaillessasi suuremman seurueen kanssa, voit vuokrata käyttöösi vaikka kaikki kolme Peruveden huvilaa tai molemmat Pyhäveden huvilat. Kauppa- ja ravintolapalvelut löytyvät vain varttitunnin automatkan päässä. Tunnin ajomatkan säteellä löytyy ohjattuja luonto- ja liikunta-aktiviteetteja sekä kulttuurielämyksiä, nähtävyyksiä, tapahtumia ja ostosmahdollisuuksia hyvin monenlaiseen makuun ja tarpeeseen ympäri vuoden.

Kapiaisen Lomamökit

Kapiaisen Lomamökit

Tasokkaat ja viihtyisät mökkimme sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Yhdentoista mökin valikoimasta löytyy valinnan varaa niin idyllisistä mökeistä kuin ylellisistä huviloistakin.

Kauppisen Lomamökit

Kauppisen Lomamökit

Kauppisen Lomamökit sijaitsevat keskellä kaunista eteläsavolaista järviluontoa. Lomamökit on rakennettu kirkasvetisten järvien – Korpijärven, Haukijärven ja Pyöriänjärven rannoille. Laadukkaasti varustetut mökit ovat viihtyisästi sisustettuja ja ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Aivan kivenheiton päässä pihapiiristä sijaitsevat hyvät marja- ja sienestysmetsät. Jokaiseen mökkiin kuuluu oma kalastusoikeus. Mökkien läheisyydessä on koko perheen pelikenttä, jossa voi kokeilla lentopallo- tai sulkapallotaitoja sekä puttaustaitoja 3-reikäisellä minigolfradalla.

Lahtelan Lomamökit

Lahtelan Lomamökit

Lahtelan tila sijaitsee Etelä-Savossa Mäntyharjun kunnassa Enolahden kylässä. Tilalla on vuokrattavana kolme mökkiä: Kanerva, Kapasaari ja Aurinkokumpu. Kanerva on rakennettu vuonna 2006. Lahtelan tilaa ja lomamökkejä ympäröivä luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, marjastukseen ja sienestykseen. Kalamiehille puhdasvetinen Enonvesi tarjoaa hyvät kala-apajat sekä kesällä että talvella. Mäntyharjulta n. 30 km. Heinolaan 40 km ja Helsinki 200 km.

Leppälomat

Leppälomat

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan tunnelmallisiin vapaa-ajan asuntoihimme rannalla, Pertunmaalla ja Kangasniemellä. Tarjoamme laadukasta loma-asumista rannalla maaseudun sydämessä, puhtaan luonnon keskellä! Huvilamme on luokiteltu Maaseutumatkailun majoitustilojen valtakunnallisen luokitusjärjestelmä (MALO) mukaisesti. Ne sijoittuvat parhaimpaan ***** viiden tähden laatuluokkaan- Poutarantaa lukuun ottamatta.

Linkkumylly vanha myllytila

Linkkumylly vanha myllytila

Majoitu elämyksellisesti! Kaksi täysin varusteltua mökkiä vuokrattavissa ympäri vuoden aivan Sarkaveden rannalla: vuorokausi-, viikonloppu- tai viikkovuokrausta. Lisäksi mahdollisuus majoittua kesäisin retroaitoissa, Tentsile-teltoissa tai jurtassa. Olemme saaneet paljon kehuja aamiaisestamme. Sijaitsemme Mäntyharju-Repovesi reitin puolessavälissä ja meiltä on 15 km Repoveden kansallispuistoon. Myös koirat ovat meille tervetulleita. Tervetuloa meille Linkkumyllyyn!

Lomakeskus Tommolansalmi

Lomakeskus Tommolansalmi

Lomakeskus Tommolansalmi sijaitsee Mäntyharjulla valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä, kalaisan Korpijärven rannalla, Mäntyharjun ja Etelä-Savon monipuolisten retkeilymahdollisuuksien lähellä. Mukavan pieni ja idyllinen lomakeskuksemme tunnetaan paitsi kiireettömästä ja rennosta ilmapiiristään, myös monipuolisista aktiviteeteistaan, joissa on valinnanvaraa kaikenikäisille lapsista senioreihin! Retkeile, souda, hiihdä tai vaikka rentoudu suppaillen – ulkoilma-aktiviteettimme kutsuvat sinut luontoon!

Mökki- ja metsäpalvelu Kimppa Ky

Mökki- ja metsäpalvelu Kimppa Ky

Varaa mökki parhaista, puhtaista Mäntyharjun maisemista: Ympäri vuoden, viikoksi, viikonlopuksi tai vaikka yhdeksi yöksi. Mökkimme sijaitsevat kirkasvetisen ja kalaisan, Mäntyharjun reittiin kuuluvan Juolasveden (15 km2) rannoilla. Veneily- ja melontareitit on merkitty. Täällä voi myös kalastaa, metsästää, marjastaa ja sienestää. Vuokramökit ovat erityyppisiä, jokaiseen hetkeen löytyy sopiva vaihtoehto.

Ylä-Tommolan Lomamökit

Ylä-Tommolan Lomamökit

Ota irtiotto arjesta ja tule rentoutumaan Ylä-Tommolan lomamökeille Mäntyharjun suurimman vesistön, Korpijärven rantamaisemiin! Ympärilläsi avautuu puhdas metsäluonto, jonka keskellä sinua odottavat hyvin varustetut saunalliset mökit. Jokaisessa mökissä on oma ranta laitureineen ja soutuveneineen. Voit nauttia lomastasi saunoen ja pulahtaa välillä puhdasvetisen Korpijärven virkistäviin aaltoihin.

Mökkivuokraus Hietanen

Mökkivuokraus Hietanen

Hietasen lomamökit sijaitsevat kaikki Vuohijärven rannalla ja neljä mökeistä on tehty erityisesti ympärivuotuiseen käyttöön, vaikka jokaisessa mökissä onkin sähköt. Mökkien varustelutaso on korkea. Ranta on hiesua eli se sopii hyvin uimarannaksi. Mökkeilyn oheen on tarjolla monenlaisia virikkeitä ja harrastusmahdollisuuksia kuten kalastusta, tennistä, lenkkeilyä ja hiihtämistä valmiilla laduilla sekä mahdollisuus veneretkeen.