Ryhmille

Tulkaa porukalla! Työporukalle ja lajiniiloille aktiviteetteja upean järviluonnon ympärillä. Tai ehkä etsit jotain vähän erikoisempaa tekemistä ystäväporukan kesken?

Vapaat majoituskohteet löydät superhausta.

Offroad maastoajo

Offroad maastoajo

Offroadissa sinä ja ystäväsi pääsette koettelemaan ajotaitoa haastavissa olosuhteissa, kelillä kuin kelillä. Pääsette suorittamaan tehtäviä, erilaisilla alustoilla, tässä aktiviteetissa ratkaisee taito, ei vauhti. Maastoajo sopii loistavasti työtiimeille tai kaveriporukoille ja on erityisesti loistava polttariaktiviteetti.

Wine- tasting

Wine- tasting

Ajattele viiniä, oletko erityisen kiinnostunut viineistä tai haluatko tietää lisää. Viini kertoo tarinan historiasta, sen tuottajasta ja sen valmistuksesta. Woikoski Feelingin somelier valitsee tastingin viinit toivomanne teeman mukaan tai valitsee teille ajankohtaisimman aiheen.

Linkkumylly

Linkkumylly

Linkkumylly on oivallinen kokous- ja juhlapaikka. Myllyn alla virtaava vesi luo ainutlaatuisen tunnelman erilaisiin tapahtumiin, vaikkapa kodikkaisiin illallisiin tai kesäisiin häävastaanottoihin. Linkkumyllyssä voi myös saunoa, meloa ja supata. Ruokaa teemme tunteella!

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela

Yksi maamme suurimmista kesäaikaisista kulttuuritapahtumista, jonka monitaiteelliseen ohjelmaan kuuluvat kuvataidenäyttelyt ja konsertit. Salmelalla voitte myös ruokailla porukalla, sillä ravintola Kesäheinää vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin.

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

Esson Baarin ja Hilupilttuun ravintola- ja kokouspalvelut ovat ympäri vuoden avoinna yrityksille ja ryhmille tilauksesta. Tiloissamme järjestät yritystilaisuudet ja perhejuhlat erikokoisille ryhmille, jopa 50 henkeen saakka. Majoitustilamme Woikoski GuestHouse tarjoaa tasokkaan yöpymismahdollisuuden 20 hengelle.

Vola-Golf

Vola-Golf

Tutustu golfiin ryhmässä (myös lapsiryhmät) tai vietä päivää jo tutun lajin parissa parhaassa seurassa. Ryhmäkoko 4–40 henkeä. Paketti sisältää välineet ja ohjauksen, kesto 1,5–2 h. Lisäpalveluina tilattavissa PRO-tason opetus sekä kahvitus/ruokailu.

Kansallispuistoon

Kansallispuistoon

Repovesi on yksi Suomen suosituimmista kansallispuistoista, eikä syyttä! Pikku Lapiksikin kutsuttu erämaamainen alue sopii retkeilyyn ympäri vuode. Nähtävyyksiä ovat mm. Olhavanvuori, Lapinsalmen riippusilta, Mustalamminvuoren näkötorni ja Katajavuori.

Puotikierros

Puotikierros

Miltä kuulostaisi ostoksille Tarjan Muotipuotiin, puoti Suertelle ja Nilkon panimoravintolaan? Mäntyharjun keskustassa on yli 20 liikettä sekä paikallisten kesäasukkaiden suosima Mäntykirppis.