Mäntyharjun tarjontaa ryhmille

Tulkaa porukalla! Työporukalle ja lajiniiloille aktiviteetteja upean järviluonnon ympärillä. Tai ehkä etsit jotain vähän erikoisempaa tekemistä ystäväporukan kesken?

Isoin ravintolamme sijaitsee S-marketin yhteydessä ja on nimeltään Reissuravintola. Taidekeskus Salmelan yhteydessä sijaitsevassa Kesäheinässä mahtuu myös isompikin ryhmä ruokailemaan. Kesälle 2024 on suunnitteilla myös erilaisia opastettuja kierroksia.

Vapaat majoituskohteet löydät majoituksen superhausta

Offroad maastoajo

Offroad maastoajo

Offroadissa sinä ja ystäväsi pääsette koettelemaan ajotaitoa haastavissa olosuhteissa, kelillä kuin kelillä. Pääsette suorittamaan tehtäviä, erilaisilla alustoilla, tässä aktiviteetissa ratkaisee taito, ei vauhti. Maastoajo sopii loistavasti työtiimeille tai kaveriporukoille ja on erityisesti loistava polttariaktiviteetti.

Wine- tasting

Wine- tasting

Ajattele viiniä, oletko erityisen kiinnostunut viineistä tai haluatko tietää lisää. Viini kertoo tarinan historiasta, sen tuottajasta ja sen valmistuksesta. Woikoski Feelingin somelier valitsee tastingin viinit toivomanne teeman mukaan tai valitsee teille ajankohtaisimman aiheen.

Linkkumylly

Linkkumylly

Linkkumylly on oivallinen kokous- ja juhlapaikka. Myllyn alla virtaava vesi luo ainutlaatuisen tunnelman erilaisiin tapahtumiin, vaikkapa kodikkaisiin illallisiin tai kesäisiin häävastaanottoihin. Linkkumyllyssä voi myös saunoa, meloa ja supata. Ruokaa teemme tunteella!

Makasiinin Puoti & Kahvila

Makasiinin Puoti & Kahvila

Tervetuloa vanhalle tavaramakasiinille Makasiiin Puoti & Kahvilaan Mäntyharjuun kesällä oman ryhmäsi kanssa! Meillä on sisätilaa kaikkiaan 150m2 ja kaksi terassia. Makasiinilla on mukavat shoppailumahdollisuudet, täältä löydät tuliaiset tai jotain kivaa itselle. Myynnissä on pääasiallisesti tuotteita pienyrittäjiltä, suurin osa kotimaisia. Jo itse rakennus on nähtävyys, vuonna 1903 rakennettu Makasiini on nähnyt paljon ja seinistä näet mm. asemia, joista tavaraa on tullut ja lähtenyt. 

Ryhmille kesällä kahvittelut onnistuu parhaiten aukioloaikojen ulkopuolella, sisälle saadaan 40 pöytäpaikkaa, terasseilla lisätilaa n. 30 henkilölle. Bussin saa parkkiin joko Makasiinin edustan parkkipaikalle tai rautatieaseman viereiselle parkkipaikalle. Kysy tarjous!

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela

Taidekeskus Salmela on kuvataiteen näyttelykeskus ja kesäajan kulttuuritapahtuma Mäntyharjun kirkonkylässä. Vuosittaisen kuvataidenäyttelymme pääpaino on monipuolisessa suomalaisessa nykytaiteessa. Näyttelyt tunnetaan myös merkittävistä modernistisista kokoelmista, ja laaja 20-30 taiteilijan vaihtuva kokonaisuus lupaa yllättää, haastaa ja ilahduttaa. Salmela on yksi maamme suurimmista kesäaikaisista kulttuuritapahtumista, jonka monitaiteelliseen ohjelmaan kuuluvat myös konsertit.

Vanhassa osuuskaupan talossa toimiva Ravintola Kesäheinä tarjoaa maukasta ruokaa ja laadukkaita kahvilatuotteita viehättävässä ympäristössä. Ravintola Kesäheinää vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin.

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

Etsitkö aktiviteettejä, herkullista ruokaa ja laadukasta majoitusta?

Woikoski Feeling tarjoaa elämyksellisiä ravintola-, kokous- ja majoituspalveluita Kirjokiven Kartanolla Vuohijärvellä ja WHD Gårdilla Nurmaalla. Meillä voit kokea myös Woikosken Tehdas- ja Automuseon!

Tiloissamme järjestät yritystilaisuudet ja perhejuhlat erikokoisille ryhmille, jopa 50 henkeen saakka. Majoitustilamme Woikoski GuestHouse tarjoaa tasokkaan yöpymismahdollisuuden 20 hengelle.

Vola-Golf

Vola-Golf

Tutustu golfiin ryhmässä (myös lapsiryhmät) tai vietä päivää jo tutun lajin parissa parhaassa seurassa. Ryhmäkoko 4–40 henkeä. Paketti sisältää välineet ja ohjauksen, kesto 1,5–2 h. Lisäpalveluina tilattavissa PRO-tason opetus sekä kahvitus/ruokailu.

Kansallispuistoon

Kansallispuistoon

Repoveden kansallispuisto on yksi Suomen suosituimmista kansallispuistoista, eikä syyttä! Pikku Lapiksikin kutsuttu erämaamainen alue sopii retkeilyyn ympäri vuode. Nähtävyyksiä ovat mm. Olhavanvuori, Lapinsalmen riippusilta, Mustalamminvuoren näkötorni ja Katajavuori.

Puotikierros

Puotikierros

Vai miltä kuulostaisi ostoksille Tarjan Muotipuotiin, ostoskierros ihanassa Reissukirppiksessä, pysähdys keskustassa sijaitsevalle puoti Suertelle, vohvelikahvit Makasiinin Puoti & Kahvilassa tai opastettu kierros paikallisella Nilkon pienpanimolla? Mäntyharjun keskustassa on yli 20 liikettä sekä paikallisten kesäasukkaiden suosima Mäntykirppis.

Saattaisitte kiinnostua myös näistä

Museot

Kesäteatterit

Aktiviteetit

Kahvilat

Ravintolat

Lähiruoka ja tilat

Päiväretket

Tapahtumat