Kahvilat Mäntyharjussa

Vastajauhettua kahvia ja herkkuja järvi- ja maalaismaisemissa. Osa kahviloista on avoinna vain kesäaikaan. Ympäri vuoden palvelevia kahviloita ovat kahvila Kaneliässä, Pullapuoti ja R-kioski Mäntyharjun keskustassa. Toki kahvia saa myös ravintoloista ja huoltoasemilta.

Kahvila Kaneliässä

Kahvila Kaneliässä

Ammattileipurien leipomia makeita ja suolaisia leivonnaisia, piiraita ja piirakoita sekä keittolounasta Mäntyharjun keskustassa, torin tuntumassa. Avoinna ympäri vuoden hyvin varhaisesta aamusta iltapäivään.

R-kioski Mäntyharju

R-kioski Mäntyharju

Kahvia, leivonnaisia, jäätelöä, pizzapaloja ja hotdogeja sekä jäsenille kanta-asiakastarjouksia. R-kioski järjestää myös erilaisia tempauksia keskustassa. Avoinna ympäri vuoden.

Makasiinin Puoti & Kahvila

Makasiinin Puoti & Kahvila

Vastajauhettua kahvia, itse tehtyjä vohveleita ja houkutteleva valikoima paikallisia panimotuotteita tunnelmallisesti sisustetussa Makasiinirakennuksessa juna-aseman tuntumassa. Ihastuttava puoti täynnä laadukkaita tuotteita. Avoinna kesäisin ja PopUp-tapahtumissa.

Mäntyharjun Torikahvila

Mäntyharjun Torikahvila

Viihtyisä ja tunnelmallinen torikahvila on palvellut asiakkaita samalla paikalla jo vuodesta 1978. Torikahvilan valikoimissa on herkkuja niin makeana kuin suolaisenakin. Laajasta tarjonnasta löydät tuotteita myös gluteenittomana. Avoinna kesäisin.

Tommolansalmi

Tommolansalmi

Tommolansalmen Kesäravintola-kahvila sijaitsee valtatie 15 varrella, noin 30 kilometrin päässä keskustasta. Vaihtoehtoja on myös kasvisruokien ystäville sekä ruoka-aineallergisille. Tänne kannattaa poiketa vaikka päiväretkelle, sillä leirintäalueen yhteydestä löytyy muutakin tekemistä. Avoinna alkukesästä pitkälle syksyyn.

Miekankosken kahvila

Miekankosken kahvila

Kotileivonnaisia, itse leivottua leipää ja jäätelöä koskimiljöössä. Kahvilan vieressä pieni käsityömyymälä, uittomuseo sekä kanoottien ja kajakkien vuokrauspiste. Miekankoski on myös postilaatikkopyöräilykohde ja suosittu koskikalastajien keskuudessa. Keskustasta matkaa 15 kilometriä. Avoinna kesäisin. Vuokraamme myös kajakkeja ja inkkarikanootteja!

Kahvila-Ravintola Kesäheinä

Kahvila-Ravintola Kesäheinä

Vanhassa osuuskaupan talossa toimiva Kahvila-Ravintola Kesäheinä tarjoaa Taidekeskus Salmelan kävijöille maukasta ruokaa ja laadukkaita kahvilatuotteita viehättävässä ympäristössä. Kahvilan valikoimaan kuuluvat mm. Kesäheinän ihanat korvapuustit, maukkaat leivät sekä vaihtuva valikoima muita herkullisia leivonnaisia. Avoinna kesäisin.