Kahvilat Mäntyharjussa

Vastajauhettua kahvia ja herkkuja järvi- ja maalaismaisemissa. Osa kahviloista on avoinna vain kesäaikaan. Ympäri vuoden palvelevia kahviloita ovat kahvila Kaneliässä ja Pullapuoti Mäntyharjun keskustassa.

Kahvila Kaneliässä

Kahvila Kaneliässä

Ammattileipurien leipomia makeita ja suolaisia leivonnaisia, piiraita ja piirakoita sekä keittolounasta Mäntyharjun keskustassa, torin tuntumassa. Avoinna ympäri vuoden hyvin varhaisesta aamusta iltapäivään.

Kahvila Pullapuoti

Kahvila Pullapuoti

Suolaisia ja makeita leivonnaisia, leipää ja sämpylöitä sekä erilaisia täytettyjä kakkuja ympäri vuoden Mäntyharjun keskustassa. Erikoisuutena seinillä esillä oleva, myytävä taide. Heillä ei ole verkkosivua tai Facebook-tiliä.

R-kioski Mäntyharju

R-kioski Mäntyharju

Kahvia, leivonnaisia, jäätelöä, pizzapaloja ja hotdogeja sekä jäsenille kanta-asiakastarjouksia. R-kioski järjestää myös erilaisia tempauksia keskustassa.

Mäntyharjun Torikahvila

Mäntyharjun Torikahvila

Viihtyisä ja tunnelmallinen torikahvila on palvellut asiakkaita samalla paikalla jo vuodesta 1978. Torikahvilan valikoimissa on herkkuja niin makeana kuin suolaisenakin. Laajasta tarjonnasta löydät tuotteita myös gluteenittomana.

Makasiinin Puoti & Kahvila

Makasiinin Puoti & Kahvila

Vastajauhettua kahvia, itse tehtyjä vohveleita ja houkutteleva valikoima paikallisia panimotuotteita tunnelmallisesti sisustetussa Makasiinirakennuksessa juna-aseman tuntumassa. Ihastuttava puoti täynnä laadukkaita tuotteita.

Tommolansalmi

Tommolansalmi

Tommolansalmen Kesäravintola-kahvila sijaitsee valtatie 15 varrella, noin 30 kilometrin päässä keskustasta. Vaihtoehtoja on myös kasvisruokien ystäville sekä ruoka-aineallergisille. Tänne kannattaa poiketa vaikka päiväretkelle, sillä leirintäalueen yhteydestä löytyy muutakin tekemistä.

Miekankosken kahvila

Miekankosken kahvila

Kotileivonnaisia, itse leivottua leipää ja jäätelöä koskimiljöössä. Kahvilan vieressä pieni käsityömyymälä, uittomuseo sekä kanoottien ja kajakkien vuokrauspiste. Miekankoski on myös postilaatikkopyöräilykohde ja suosittu koskikalastajien keskuudessa. Keskustasta matkaa 15 kilometriä.

Kahvila-Ravintola Kesäheinä

Kahvila-Ravintola Kesäheinä

Taidekeskus Salmelan ja luontokirkon tuntumassa sijaitsevasta kesäkioskista saa ammattileipurien suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä tietenkin karkkia ja jäätelöä. Kioski sijaitsee noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta.