Hotellit ja majoitusta ryhmille Mäntyharjussa

Oletko tulossa ryhmän kanssa? Tai isommalla perheellä? Tai kahden perheen yhteiselle mökkilomalle? Hotellien sijaan meillä on tarjota isompia mökkejä, joissa voi majoittua pienryhmällä tai omalla porukalla.

Mäntyharjussa on myös lukuisia AirBnb-kohteita ja osa vuokraa niitä myös huonekohtaisesti. Taidekeskus Salmelan lähellä sijaitsevassa Villa-Aurorassa on myös useita huoneita. 

Woikoski Feeling – WHD Gård

Woikoski Feeling – WHD Gård

WHD Gård sijaitsee Nurmaalla, 22 km Mäntyharjun keskustasta. Majoitustilamme Woikoski GuestHouse tarjoaa tasokkaan yöpymismahdollisuuden 20 hengelle. Tilan jahtimaat, luontopolut, kalaisat lammet ja henkilökuntamme odottavat Sinua viettämään juhlaa, kokousta, koulutusta, yritystapahtumaa tai virkistyspäivää rennossa miljöössä. Museoistamme ja monipuolisista ruokailumahdollisuuksista löydät lisää tietoa tämän sivun muista osioista. Omatoimimatkaajia palvelevat Mummon kesämökki WHD Gårdin läheisyydessä sekä Haimin eräkämppä Repoveden kansallispuiston kupeessa. Tarkasta museoiden sekä ravintoloiden kesäaukioloajat kotisivuiltamme.

Mökkejä ryhmille

Mökkejä ryhmille

Mökki- ja Metsäpalvelu Kimppa Ky:n Kukkolahti 1 ja Kukkolahti 2 sopivat erityisen hyvin esim. kahdelle sukupolvelle, tai ystäväperheille, kun halutaan yksityisyyttä ja omaa rauhaa, mutta myös mutkatonta mahdollisuutta yhdessäoloon.

Etkö löytänyt sopivaa?

Taidekeskus Salmelan naapurissa sijaitseva Villa-Aurora kannattaa katsastaa myös. Kurkkaa myös Mäntymotelli, vaikka se ei Mäntyharjun keskustan tuntumassa sijaitsekaan!