Ostokset

Mäntyharjussa on monta kivijalkakauppaa, jossa saat yksilöllistä palvelua ympäri vuoden, sekä erilaisia kesäpuoteja ja todella hyvä kirpputori. Tässä jäsenyritystemme tarjontaa, ole hyvä!

Puoti Suerte

Puoti Suerte

Persoonallisessa puodissa S-Marketilla myynnissä tuotteita 100 pienyrittäjältä. Nappaa mukaan tuliaiset – herkkuja, lähiruokatuotteita. Löydä itselle jotain kivaa –  korut, asusteet, vaatteet. Mökille pyyhkeet, kylpytakit, ekologiset siivousaineet ja hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteet. Kannattaa piipahtaa ostoksilla!

Reissukirppis

Reissukirppis

Todella monipuolinen kirpputori muistuttaa milteipä tavarataloa. Meillä on paljon mökkiläisiä, jotka sekä tuovat että ostavat paljon tuotteita Reissukirppikseltä, joten valikoimaa riittää ja paikka on oikea aarreaitta.

Mäntyharjun Kukkakeidas

Mäntyharjun Kukkakeidas

Kukkakeitaasta saat ainutlaatuiset kimput toiveiden mukaisesti. Meiltä löydät myös leikko- ja ruukkukukat, valmiskimput, huonekasvit ja niiden hoitoon tarvitsemasi tuotteet. Valikoimiimme kuuluvat myös kortit ja adressit, joihin tekstaus kuuluu veloituksetta. Kukkakeidas tarjoaa myös kokonaisvaltaista hautajaispalvelua murheen keskellä.

Nilkko Taproom

Nilkko Taproom

Viihtyisästä ”salakapakka”-henkisestä Nilkko Taproomista saat panimon tuotteita hanasta tai pullosta tuoreimmillaan. Noin 50 asiakaspaikkainen Taproom on viihtyisä
olohuone ympäri vuoden niin kaveriporukan
bissettelyn ohessa, kuin perheen kesken. Taproomilla järjestetään myös live-musiikkia noin kuukauden välein. Kesäsesongilla mahdollisesti useamminkin.

R-kioski Mäntyharju

R-kioski Mäntyharju

Koko kylän yhteinen olohuone! Paikallisten ja mökkiläisten kohtaamispaikka keskellä kylää. Neljän seinän sisällä kahvila-, paketti-, veikkaus- ja kauppapalvelut. Tule kyselemään päivän kuulumiset ja seuraamaan raviurheilua televisiosta!

Makasiini Puoti & kahvila

Makasiini Puoti & kahvila

Erinomainen valikoima lahjatavaroita, hygienia- ja kauneudenhoitotuotteita, taidetta, koruja, vaatteita, sisustustavaroita ja koriste-esineitä. Avoinna kesäaikaan.

Jäsenyritystemme verkkokaupat

Jäsenyritystemme verkkokaupoista löydät esimerkiksi Vierulan upeat pakastemarja-tuotteet, Taidekeskus Salmelan taidegrafiikkaa ja postikortteja sekä Makasiinin Puodin laadukkaita tuotteita ympäri vuoden!

Vierulan tilan verkkokauppa

Vierulan tilan verkkokauppa

Nauti kesän antimista ympäri vuoden Vierulan tilan herkullisilla tuotteilla! Verkkokaupasta löydät mm. pakastekuivatut marjatuotteet, paikalliset tyrnituotteet sekä ihanat hunajat.

Taidegrafiikan verkkokauppa

Taidegrafiikan verkkokauppa

Taidekeskus Salmelan verkkokaupasta löydät taidegrafiikkaa, taidepostikortteja, julisteita sekä tietenkin väliaikatarjoilut ja liput konsertteihin sekä taidenäyttelyihin.

Tilapuodit ja ajankohtaista

Moni tilapuodeista palvelee vain kesäaikaan, mutta poikkeuksiakin on ja osa tuottajista järjestää talviaikaankin tapahtumia tai on mukana esimerkiksi Joulutorilla. REKO:ssa asiakkaat tilaavat Facebook-ryhmän avulla ruokaa suoraan lähituottajilta ilman välikäsiä. Puotirundista löydät ihania puoteja Mäntyharjusta ja lähialueilta. Tervetuloa!

Hinkkuri Highland -tilapuoti

Kuvalan Liha -tilapuoti

Reko-ruokapiiri Mäntyharjussa

Puotirundi Etelä-Savo

Leskelä Highland -tilapuoti

Iso-Mikkasen lammastila ja Päkäpuoti

Tapaa tilatuottajia tapahtumissa

Alla poimintoja tiedossamme olevista toritapahtumista ja muista ruoka-aiheisista tapahtumista 2023-2024. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumia Mäntyharjussa

Reko-jakelut Mäntyharjun torilla

Heilukankaan Tyrnin tapahtumat