Ostokset

Mäntyharjussa on monta kivijalkakauppaa, jossa saat yksilöllistä palvelua ympäri vuoden, sekä erilaisia kesäpuoteja ja todella hyvä kirpputori. Kesäisin ostoksille kannattaa lähteä myös kyläpuoteihin ja -toreille.

Puoti Suerte

Puoti Suerte

Laadukas pieni myymälä S-marketilla. Huolellisesti valittuja tuotteita kotiin ja viemiseksi, erilaisia hygienia- ja itsehoitotuotteita sekä mm. koruja ja asusteita.

Reissukirppis

Reissukirppis

Todella monipuolinen kirpputori muistuttaa milteipä tavarataloa. Meillä on paljon mökkiläisiä, jotka sekä tuovat että ostavat paljon tuotteita Mäntykirppikseltä, joten valikoimaa riittää ja paikka on oikea aarreaitta.

Makasiini Puoti & kahvila

Makasiini Puoti & kahvila

Erinomainen valikoima suomesta ja ulkomailta. lahjatavaroita, hygienia- ja kauneudenhoitotuotteita, taidetta, koruja, vaatteita, sisustustavaroita ja koriste-esineitä. Avoinna kesäaikaan

R-kioski Mäntyharju

R-kioski Mäntyharju

Koko kylän yhteinen olohuone! Paikallisten ja mökkiläisten kohtaamispaikka keskellä kylää. Neljän seinän sisällä kahvila-, paketti-, veikkaus- ja kauppapalvelut. Tule kyselemään päivän kuulumiset ja seuraamaan raviurheilua televisiosta!

Runway-Shop

Runway-Shop

Vanhalla kenkätehtaalla sijaitseva Runway-Shop myy samoja tuotteita kuin Runway-verkkokauppa. Runway-Shopista löydät laadukkaat anorakit, ulkoilutakit ja housut ympärivuotiseen käyttöön.

Kärkipyörä Mäntyharju

Kärkipyörä Mäntyharju

Metsän, puutarhan ja veneilyn pienkoneliike Mäntyharjun keskustassa, jolla on kattavat varaosa- ja huoltopalvelut.

Veikon Kone Mäntyharju

Veikon Kone Mäntyharju

Erinomaisesti palvelustaan tunnettu kodinkoneiden ja erilaisten sähkötuotteiden erikoisliike Mäntyharjun keskustassa.

Tarjan MuotiPuoti

Tarjan MuotiPuoti

Laadukas naisten vaatekauppa, jossa on upea valikoima naisille suunnattuja laadukkaita vaatteita niin arkeen kuin juhlaankin.

Nilkko Taproom

Nilkko Taproom

Paikallisen pienpanimon olutravintola, josta voi ostaa vaihtuvia herkkuja myös muiden pienpanimoiden ja lähitilojen valikoimista. Nilkossa on myös ajoittain konsertteja ja muita tapahtumia.

Stemma Mäntyharju

Stemma Mäntyharju

Nykyaikainen huonekalu- ja sisustusliike, jossa on tarjolla myös sisustuspalvelua. Moni paikkakuntalainen tuntee entisellä nimellä Mäntyharju Kaluste-Kippari.

Tokmanni

Tokmanni

Mäntyharjussa palvelee monipuolinen ja hyvänkokoinen Tokmanni, josta löydät vaatteista astioihin ja kausituotteisiin miltei mitä vain.

Mainio

Mainio

Entinen Minimani muutti nimensä, mutta valikoima säilyi yhtä monipuolisena kuin aiemminkin.