Kesäteatterit

Mäntyharjussa on kaksi kesäteatteria, joista toinen sijaitsee kirkonkylän historiallisessa miljöössä Iso-Pappilan museoalueella ja toinen maalaismaisemien keskellä Koirakivessä.

Molemmat kesäteatterit ovat viihtyisiä, katettuja ja näytösten väliajalla on mahdollista ostaa erilaisia väliaikatarjoilutuotteita. Kesäteatterimme perustuvat harrastetoimintaan ja tunnelma näytöksissä on usein sen mukainen. Moni tulee katsomaan tuttuja ja perheenjäseniä näytöksiin ja näkyypä niissä silloin tällöin paikallisia kuuluisuuksiakin, kuten vaikkapa laulaja Kake Randelin ja pitkän poliittisen uran tehnyt Jari Leppä.

Näytöksiä on kesäaikaan tarjolla rajatun ajan, yleensä kaksi-kolme viikkoa. Molemmilla kesäteattereilla on liput verkkomyynnissä ja liput voi myös maksaa ennakkoon. Mäntyharjun kesäteatteri järjestää yleensä myös iltanäytöksen myöhemmin kesän lopulla, joka on hieno kokemus, jos ei katsomaan ehdi keskikesällä!

Koirakiven kesäteatteri

Koirakiven kesäteatteri

Koirakiven nuorisoseura järjestää kesäteatterin lisäksi erilaisia tapahtumia sekä harrastus- ja kurssitoimintaa. Tarjolla on myös erilaisia teatterikursseja.

Mäntyharjun kesäteatteri

Mäntyharjun kesäteatteri

Mäntyharjun kesäteatterin ohjelmisto on koostunut kepeää kansanhuumoria viljelevistä komedioista farsseihin, klassikoita unohtamatta.