Kesäteatterit Mäntyharjussa

Mäntyharjussa on kaksi kesäteatteria, joista toinen sijaitsee kirkonkylän historiallisessa miljöössä Iso-Pappilan museoalueella ja toinen maalaismaisemien keskellä Koirakivessä.

Molemmat kesäteatterit ovat viihtyisiä ja katettuja, joten rankkakaan sade ei katsojien tunnelmaa pääse pilaamaan! Näytösten väliajalla on mahdollista ostaa erilaisia väliaikatarjoilutuotteita.

Kesäteatterimme perustuvat harrastetoimintaan ja tunnelma näytöksissä on usein sen mukainen! Moni tulee teatteriin tapaamaan myös tuttaviaan ja näkyypä niissä silloin tällöin paikallisia kuuluisuuksiakin, kuten vaikkapa laulaja Kake Randelin ja pitkän poliittisen uran tehnyt Jari Leppä.

Näytöksiä on kesäaikaan tarjolla rajatun ajan, yleensä kaksi-kolme viikkoa. Molemmilla kesäteattereilla on liput verkkomyynnissä ja liput voi myös maksaa ennakkoon. Mäntyharjun kesäteatteri järjestää tänäkin kesänä yönäytöksen 17.8.2024 klo 22:00. Yönäytös on hieno kokemus, jos ei katsomaan ehdi keskikesällä!

Koirakiven kesäteatteri

Koirakiven kesäteatteri

Koirakiven nuorisoseura järjestää kesäteatterin lisäksi erilaisia tapahtumia sekä harrastus- ja kurssitoimintaa. Tämän kesän näytös on Kaksi puuta -musiikkikomedia ja näytökset ajalla 28.6.-13.7.2024 (ei maanantaisin). Koirakivessä on tarjolla on myös erilaisia teatterikursseja.

Mäntyharjun kesäteatteri

Mäntyharjun kesäteatteri

Mäntyharjun kesäteatterin ohjelmisto on koostunut kepeää kansanhuumoria viljelevistä komedioista farsseihin, klassikoita unohtamatta. Tämän kesän näytös on Rusetteja vanhasta muistista ja näytökset ajalla 30.6.-13.7.2024. Yönäytös la 17.8. klo 22:00.