Häät luontokirkolla

EtusivuBlogi → Häät luontokirkolla

Häät Mäntyharjun upeissa järvimaisemissa. 🌿

Mäntyharjun luontokirkko ja läheinen Immon polku luovat täydellisen taustan unelmien häille (ja muihinkin tilaisuuksiin). Järjestä ihanat luontohäät Mäntyharjussa! Katso vinkkimme alta.

Metsähäät järvimaisemissa

Luontokirkko sijaitsee rauhallisen järvenpoukaman tuntumassa, mutta silti hyvien liikenneyhteyksien päässä. Metsäinen ympäristö, Mäntyharjun perinteikäs puukirkko, Taidekeskus Salmela ja kesäisin myös kirkonkylän kioski luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden. Luontokirkossa on ihana järjestää myös talvihäiden vihkitilaisuus tai vaikkapa valojen uusiminen.

Kaikki nämä ihanuudet löytyvät kätevästi samalta alueelta Mäntyharjun kirkonkylästä. Mikäli päätät järjestää vähän isommat häät, ei parkkitila ole myöskään ongelma, sillä vieressä sijaitseva Mäntyharjun kirkon parkkialue palvelee isompiakin tarpeita ympäri vuoden. 💒✨

Unelmahäät näissä maisemissa

Visit-verkostomme jäsenyrityksistä löydät polttaripaikat, isot ja pienet mökit sekä ihanat elämysmajoituskohteet. Sijainti vain 200 kilometrin ja 2 tunnin ajomatkan päässä esimerkiksi Helsingistä tarjoaa hienon mahdollisuuden hääjuhlien järjestämiseen myös pääkaupunkiseudulla asuville. Mäntyharjussa on myös kaunis puukirkko, joka sekin sijaitsee upeiden järvimaisemien äärellä!

Juhlatilat ja elämyspalvelut

Mäntyharjusta löydät tunnelmallisia juhlatiloja, ruoka- ja juhlapalveluita sekä juhliin sopivia aktiviteetteja monista kohteista. Alla esimerkkejä Visit-verkostoltamme.

Luonto- ja valokuvauskohteita

Repoveden kansallispuistoon voi suunnata luontoretkille ympäri vuoden ja rakkauslukkojakin Lapinsalmen kulkusillalla näkyy. Nähtävyyksiä ja hyviä valokuvauskohteita ovat Olhavanvuori, Mustalamminvuoren näkötorni, Lapinsalmen silta sekä Katajavuori portaineen. Lisää ideointi ja tarkemmat kuvaukset sekä ajankohtaista asiaa reiteistä löydät kansallispuiston omista sivuilta: luontoon.fi/repovesi/nahtavyydet.

Mäntyharjun keskustan tuntuman valokuvauksellisia kohteita ovat esimerkiksi Mäntyharjun museon alue, Pappilanniemi, Teerniemen kalliot sekä tietenkin vanhan kirkonkylän alue ja luontokirkon maisemat. Moni kuvauttaa itsensä myös historiallisissa kohteissa, kuten vanhalla museosillalla tai Miekankoskella.

Rakkauspuisto ja muita ideoita

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalossa on kesäisten taidenäyttelyiden ja muiden tapahtumien lisäksi myös kaunis rakkauspuisto, jossa voit järjestää vaikka kosintatilaisuuden. Yksityistilaisuuksiin kannattaa tiloja myös kysyä!

Mäntyharjun seurakunnasta saatte suoraan lisätietoa kirkon varattavista tiloista ja heidän palveluistaan, kuten vaikkapa Lankaniemen leirikeskuksen tiloista. Lisää ideoita pariskunnille ja yhteiseen lomaan löydät myös täältä: Pariskuntalomalle Mäntyharjuun.

Häälahjat ja lahjalistat

Ideoita häälahjoihin saatte Mäntyharjun keskustan liikkeistä, kuten Puoti Suertesta ja Reissukirppikseltä. Taidekeskus Salmelan verkkokauppa kannattaa myös pitää mielessä.

Kesäaikaan kannattaa muistaa myös Makasiinin Puoti & Kahvila, jonka verkkokauppa on talvella 2023 kehitysvaiheessa. Lisää vinkkejä ja ideoita löydät sivulta: ostokset Mäntyharjussa.

Verkkomuseon lukuvinkki: Häitä ja muita juhlia Mäntyharjussa.

#häät #hääjuhla#luontohäät #metsähäät

Rakkaus on ihana asia. Toivotamme koko jäsenverkostomme puolesta lämpimästi onnea kaikille pareille ja kaikenlaisiin juhliin, olipa kysymyksessä kosinta, hääjuhla tai vaikkapa valatilaisuus. 🌹