Tule junalla

Iso osa retkeilyreiteistä lähtee juna-asemalta, jonka naapurissa sijaitsee myös Mäntyharjun melontakeskus. Torille on 500 metriä ja taidekeskus Salmelaan 3 kilometriä.

Patikoimaan

Patikoimaan

Asemalta pääset Citypatikalle ja voit hyödyntää sitä liityntäreittinä aina Repoveden kansallispuistoon saakka. Citypatikkaa pitkin pääset myös kirkonkylään ja taidekeskus Salmelalle. Mäntyharju-Repovesireitin lähtöpisteeseen Kisalalle on noin 1 kilometri.

Maastopyöräilemään

Maastopyöräilemään

Mäntyharjusta Repoveden kansallispuistoon johtavan maastopyöräreitin lähtöpisteeseen Kisalalle on noin 1 kilometri. Mäntyharju-Pertunmaa reitille pääset Citypatikkaa pitkin.

Melomaan

Melomaan

Molemmat pitkät melontareittimme lähtevät aseman tuntumasta. Aseman tuntumasta, Mäntyharjun melontakeskukselta, voit myös vuokrata kajakin tai kanootin ja suunnata päiväretkelle esimerkiksi Taidekeskus Salmelaan tai Miekankosken kahvilalle.

Melontakeskus

Melontakeskus

Juna-asemalla on myös Mäntyharjun melontakeskus ja melontareittien lähtöpiste. Melontakalusto kannattaa varata etukäteen, sillä melontakeskuksella ei ole päivystystä.

Ostoksille

Ostoksille

Mäntyharjun torille on vain 500 metriä ja siellä sinua odottavat monta kahvilaa ja ravintolaa sekä yli 20 kivijalkaliikettä, kuten suosittu Tarjan Muotipuoti ja valikoimasta kehuja keräävä Reissukirppis. Kesällä katsasta ehdottomasti myös viereinen Makasiinin Puoti & Kahvila.

Kurkilammen kierros

Kurkilammen kierros

Kesällä aseman tuntumassa on Mäntyharjun melontakeskus ja vuokraamo sekä Makasiinin Puoti & Kahvila sekä Rantaravintola Kurkiniemi, eikä panimoravintola Nilkko Taproom ole sekään kuin lyhyen kävelymatkan päässä.

Majoitusta

Majoitusta

Lähimmät majoituskohteemme sijaitsevat alle yhden kilometrin kävelymatkan päässä asemalta. Alla olevan linkin takaa löydät keskustan majoittajat kootusti yhdeltä sivulta. Jos suuntaat kauemmaksi, niin taksiasemalle on matkaa asemalta 500 metriä.

Taidekeskus Salmelaan

Taidekeskus Salmelaan

Taidekeskus Salmela ja Ravintola Kesäheinä sijaitsevat juna-asemalta noin 3 kilometrin päässä ja matkan varrella on myös Mäntyharjun museo. Salmelaan ja kirkonkylälle voit kävellä myös asemalta lähtevää Citypatikkaa pitkin.