Mäntyharjun matkailusovellus – uutta kesällä 2024

EtusivuBlogi → Mäntyharjun matkailusovellus – uutta kesällä 2024

Mitä tehdä, minne mennä? Matkailusovelluksesta löydät tapahtumat, myös luettelona sekä tietoa käyntikohteista, museoista, opastuksista, veneretkistä, retkeilystä ja paljon muutakin ajankohtaista tietoa mahtavaan kesään Mäntyharjussa!

Lataa sovellus puhelimeesi tai katso selaimella (verkkosivuna). Kokeilemme palvelua kesän 2024 ajan. Palvelu toimii siis myös selaimella, verkkoyhteydelläsi osoitteesta mantyharju.glide.page (malta 3 sekuntia odottaa, niin se avautuu).

Pilottivaihe menossa

Mäntyharjun kunta kokeilee maksutonta Glide-portaalia kesän matkailuviestinnässä. Idean ja sisältöjen sekä visuaalisuuden takana on matkailuneuvontamme kesätyöntekijä, Kuisma Porthén, vasta 15-vuotias mediaosaaja!

Lisääkin sisältöjä saa tottakai ehdottaa infoon, joka toimii torilla läpi kesän. Tapahtumien osalta päivityksiä ei tehdä joka päivä, joten kannattaa katsastaa myös kunnan tapahtumakalenteris osoitteessa mantyharju.fi/tapahtumat

Kysymys on pilotista ja alusta on siis maksuton versio laajemmasta portaalista. Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta kokeilusta.

Matkailuvinkit puhelimessa

Palvelu tarjoaa uuden ja toivottavasti toimivan kanavan saada tietoa erilaisista kesän käyntikohteista kuten museoista, kesäteatteritarjonnasta, tapahtumista, opastetuista kierroksista, retkeilyreiteistä, sekä vaikkapa julkisen liikenteen muutoksista, kuten tietöistä.

Sovelluksesta löydät myös sen, mitä uutta kesä 2024 meille tarjoaa – kuten veneristeilyt ja Saimaa Hop On Hop Off -bussiretket.

Tietoja päivitetään läpi kesän

Pilottivaiheessa syötämme tiedot käsin alustalle. Alustalla on jo yli 300 tarjolla olevaa kesätapahtumaa ja lisää päivityksiä tehdään pitkin kesää.

Apua sovelluksen lataamiseen ja käyttöön saat matkailun infopisteestä, Mäntyharjun torilta läpi kesän. Infosta voit hakea myös paperisen tapahtumakalenterin ja viikko-ohjelman itsellesi.

Infossa on paljon myös erilaisia karttaesitteitä ja tietoa lähiseudunkin kohteista. Matkailuneuvoja on paikalla ma-la klo 10-14 aina lauantaihin 24.8.2024 saakka.

Itsepalvelupisteenä info toimii joka päivä, klo 10-18 (säävarauksella), aina sunnuntaihin 25.8. saakka.

Toivotamme kaikille lämpimästi hyvää kesää! 🌿

Tutustu:
mantyharju.glide.page

Saattaisit olla kiinnostunut myös

Katso kaikki blogit