Välinevuokraus

Välinevuokrausta Mäntyharjussa tarjoavat Linkkimylly ja Mäntyharjun melontakeskus, Mäntyharjun vuokraamo sekä Miekankosken kahvila.

Mäntyharjun melontakeskukselta ja Miekankosken kahvilalta voit vuokrata kajakin tai kanootin.  Mäntyharjun vuokraamosta saate alle fatbiken tai sup-laudan. Talviaikaan on tarjolla lumikenkiä. Moni mökkiyrittäjistä vuokraa myös asiakkailleen mm. kalastusvälineistöä, soutuveneitä, pyöriä, sauvakävelysauvoja ja moottoreita veneisiin.

Linkkumyllyn vuokraamot

Linkkumyllyn vuokraamot

Vuokraamomme Mäntyharjun asemamakasiinissa on kahden melontareitin starttipisteessä ja toinen vuokrauspisteemme on vanhalla myllytilalla Linkkumyllyssä Mouhussa. Meillä voit saunoa, majoittua ja ruokailla. Voit myös vaihtaa meillä melonnan pyöräilyyn. Meillä on myös kuljetuspalvelu.

Miekankosken kahvila

Miekankosken kahvila

Miekankoskelta voit vuokrata kajakkeja tai kanootteja monenlaisille tutustumisretkille lähivesistöihin. Tarjolla on myös kuljetuspalvelua muillekin järville ja kuljetamme myös asiakkaidemme omia välineitä.

Mäntyharjun vuokraamo

Mäntyharjun vuokraamo

Uusi toimija Mäntyharjulla, josta saat vuokrattua laadukkaat SUP-laudat ja lumikengät sauvoineen. Kesäaikaan saattaa olla mahdollista vuokrata myös sähkömaastopyöriä ja muuta kalustoa