Patikointireitit

Tule patikoimaan luonnonkauniisiin järvi- ja harjumaisemiimme. Pisin reiteistämme johdattaa sinut aina Repoveden kansallispuiston erämaisiin maisemiin saakka.

Vapaat majoituskohteet löydät superhausta.

Mäntyharju-Repovesi

Mäntyharju-Repovesi

Harjujen ja metsäjärvien välissä polveileva patikointireitti Mäntyharjun keskustasta Repoveden kansallispuistoon. Reitin voi kulkea kokonaan tai osissa sekä kulkumuotoja kesken reittiä vaihdellen. Majoitusta on tarjolla 20 kilometrin välein ja taukopaikkoja noin 10 kilometrin välein. Lähtöpisteen tuntumaan pääsee junalla.

Citypatikka

Citypatikka

Ranta- ja metsämaisemissa kulkeva kaunis patikointireitti Mäntyharjun keskustan ja kirkonkylän välillä. Reitillä on luonto- ja historiakohteita sekä patikointi- ja maastopyöräily -yhteys Repoveden kansallispuistoon. Lähtöpiste juna-asemalla.

Immonpolku (esteetön)

Immonpolku (esteetön)

Lyhyt 900 m luontopolku kauniissa järvimaisemissa Katiskalahden kaaripuusillan kautta luontokirkkoon. Osa 3,5 km ympyrälenkkiä.

Mäntyharju-Pertunmaa

Mäntyharju-Pertunmaa

Mäntyharjun ja Pertunmaan yhdistävä metsäinen patikointi- ja maastopyöräilyreitti, jota voi hyödyntää liityntäreittinä Repoveden kansallispuistoon. Reitille pääsee myös 5-tieltä, jossa on Vihantasalmen kohdalla pikavuoropysäkki.