Liity VisitMäntyharju ry:n jäseneksi!

Jäsenmaksumme on 120 euroa / vuosi

Miksi olla jäsen?

Jäsenenä liityt osaksi Mäntyharjun matkailu- ja palveluyrittäjien verkostoa. Saat avuksi ja tueksi yhteiset markkinointimateriaalit ja näkyvyyden verkkosivustolla sekä somekanavissa. Jäsenmaksulla toteutamme toimintaa, teemme yhteismarkkinointia ja ylläpidämme tätä yhteistä verkkosivua sekä somekanaviemme sisällöntuotantoa.

Jäsenmaksulla rahoitamme myös yhdistyksemme kehittämistä ja yhdessä viriäviä ideoita. Olemme aktiivinen ja paikallinen toimija, joka kuuntelee suoraan jäseniään ja näiden tarpeita. Vaikutamme myös erilaisen työryhmätyöskentelyn kautta; jäsenemme on mm. kunnan elinkeinopoliittisessa työryhmässä. Tarjoamme infoa, kannustamme keskusteluun ja järjestämme teemailtoja. Kaikki hallituksemme jäsenet ovat itsekin yrittäjiä.

Verkkosivustomme ja sosiaalisten medioidemme kautta tavoitamme vuosittain yli 250 000 potentiaalista asiakasta. Ylläpidämme myös yhteistä majoitushakua verkkosivustollamme, joka on yksi käytetyimmistä palveluistamme. Jäseninämme on 38 paikallista yrittäjää Mäntyharjusta ja Pertunmaalta. Katso ketkä kaikki ovat jo VisitMäntyharju ry:n jäsenyrityksiä.

Miksi liittyä? – Saat näkyvyyttä ja uusia asiakkaita.

Yhteinen verkkosivusto

Yhteinen verkkosivusto

Jäsenemme ovat esillä yhteisellä verkkosivustollamme ja ohjaamme yrityksistä toiseen myös käytännön elämässä. Kirjoittamalla itse blogeja saat lisänäkyvyyttä. Aiheena voi olla vaikkapa ”Yö tentsile teltassa on elämys”. Voit myös hyödyntää tekemiämme julkaisuja yrityksesi markkinoinnissa jakamalla sisältöjä edelleen.

Majoitushaku

Majoitushaku

Verkkosivustollamme on Mäntyharjun kattavin majoitustarjonta ja suora päivämäärähaku, jonka avulla voit katsoa lähes kaikkien jäsenyritystemme majoitustarjonnan ja hakea päivämääräkohtaisesti vapaat majoituskohteet suoraan samasta paikasta. Tätä palvelua et muuten mistään muualta saa.

Facebook

Facebook

Julkaisemme säännöllisesti jäsenyritysten kuulumisia ja nostamme esille jäsenyrittäjien tuotteita ja palveluita. Saat halutessasi Facebook-sivumme tunnukset ja voit itsekin julkaista sisältöä. Sivulla on 3100 seuraajaa. Vuonna 2023 sivu tavoitti 90 801 käyttäjää. Teemme myös maksullista mainontaa.

Instagram

Instagram

Lisänäkyvyyttä saat myös yhteisellä Instagram-tilillämme, jossa julkaisemme säännöllisesti yritystemme kuulumisia ja nostamme esille yrittäjien tuotteita ja palveluita. Muista tägätä @visitmäntyharju niin nostamme julkaisusi esille tarinoihin! Tilillä tavoitetaan parhaimmillaan 6000 Instagramin käyttäjää kuukausittain.

Kampanjat

Kampanjat

Jäsenenä pääset halutessasi kampanjoihin ja verkkosivustomme kampanjasivuille mukaan. Esimerkki talven 2024 kampanjasivusta alla. Vuoden 2023 syyskampanja esimerkiksi tavoitti yli 145 000 Facebookin ja Instagramin käyttäjää ja kampanjasivu sai yli 400näyttöä.

Messunäkyvyys

Messunäkyvyys

Jäsenenämme pääset mukaan yhteisille messuosastoillemme. Messunäkyvyys on osa Mäntyharjun kunnan kanssa tehtävää ostopalvelusopimusta. Messuista koostetaan aina myös messuraportit. Vuonna 2024 olimme mukana Kevätmessuilla to-su 21.-24.3.2024.

Kuntasopimus

Kuntasopimus

Toteutamme kuntasopimusta Mäntyharjun kunnan kanssa vuosittain solmittavalla kuntasopimuksella. Sopimus kattaa mm. kesäajan infopisteestä huolehtimisen Mäntyharjun torilla. Tästäkin laaditaan vuosittainen raportti ja saamme käyttöömme myös kunnan kuvapankin kuvia.

Get Tips -yhteistyö

Get Tips -yhteistyö

Olemme solmineet kumppanisopimuksen GetTips-sovelluksen kanssa, johon liittyminen on jäsenillemme vuoden 2023 etuhintaista. Sovelluksen avulla yritykset voivat itse ylläpitää yritysnäkyvyyttään ja lisätä tuotteita ja palveluita.

Blogit

Blogit

Saat lisänäkyvyyttä kirjoittamalla blogeja sivustollemme. Voit kertoa esimerkiksi oman yrityksesi tarinan tai tuoda esille jonkin palvelutuotteen tai tulossa olevan tapahtuman. Jaamme blogeja edelleen sosiaalisen median kanavissamme. Tutustu olemassa oleviin blogeihin ja ideoi omasi!

Verkosto

Verkosto

Yhdessä olemme vahvempia ja saamme näkyvyyttä ylläpitämissämme kanavissa täällä verkkosivustolla sekä somessa. Ideoimme jatkuvasti toimintaa jäsentapaamisissa ja niiden ulkopuolella. Katso, keitä kaikkia meihin jo kuuluu, linkistä alta!

Miten liittyä?

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme jo tänään!

Lähetä meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä. Jäsenet hyväksytetään hallituksen kokouksessa, joka kokoontuu noin 1 krt kuukaudessa 9 kk:n ajan. Kesäkausina keskitymme asiakkaisiin ja silloin toimintamme ytimessä on matkailun infopiste Mäntyharjun torilla.

Voit soittaa suoraan jäsenten esille nostamisesta vastaavalle hallituksemme jäsenelle, 044 997 2458 (Piia Mäkilä) tai laittaa hänelle sähköpostia osoitteeseen piia.makila4@gmail.com. Piialle voi laittaa kuvia ja infotekstejä pitkin vuotta.