Maastopyöräreitit

Tule tutustumaan vaihteleviin maastopyöräreitteihimme. Pääreittimme on rakennettu maisemallisiin metsä- ja järvimaisemiinMäntyharjun keskustan ja Repoveden kansallispuiston välille.

Vapaat majoituskohteet löydät superhausta.

Mäntyharju-Repovesi 33 km +

Mäntyharju-Repovesi 33 km +

Harjujen ja metsäjärvien väliselle alueelle levittäytyvä maastopyöräreitti mahdollistaa elämyksellisen ja vaihtelevan matkan Mäntyharjun keskustasta Repoveden kansallispuistoon. Tämä on Vuoden Retkikohde -palkittu reitti.

Maastopyöräily Repovedellä

Maastopyöräily Repovedellä

Repoveden maastot ovat vaativia monilta osin ja jyrkkiä mäkiä löytyy monesta kohtaa. Siksi puistossa ei saa kaikilla reiteillä polkea. Tarkista aina kansallispuiston kartasta, missä kohtaa pyöräily on sallittua.

Mäntyharju-Pertunmaa 10 km +

Mäntyharju-Pertunmaa 10 km +

Kauniilla ulkoilureitillä pääset nauttimaan Mäntyharjulaisesta perinnemaisemasta, missä metsät ja perinteiset vanhat rakennukset elävät sulassa sovussa keskenään. Reitti on keskivaativa. 

Välinevuokraus

Välinevuokraus

Mäntyharjun vuokraamosta voit vuokrata kesäaikaan sähkömaastopyörän (fatbike). Vuokraamolla on luovutuspiste Mäntyharjun keskustassa. Lisää infoa saat kesäisin myös matkailuinfosta torilta. Ryhmille voit kysyä pyöriä myös Linkkumyllystä.