Majoitus Mäntyharjun keskustassa

Mäntyharjun keskustassa on majoitusta tarjolla kaikkina vuodenaikoina. Keskustasta lähtevät kaikki retkeilyreittimme ja aivan kuntakeskuksemme ytimeen pääset junallakin. Mäntyharjussa on myös muita majoituksen tarjoajia, kuin meidän yritysverkostomme jäsenet. Kurkkaa ainakin Airbnb ja katsasta myös hakusanat majoitus mäntyharju.

Noin 15 kilometrin päässä keskustassa sijaitsee ihana ja monipuolinen Linkkumylly jossa on mm. Tentsile-majoitusta, pikkumökkejä retkeilijöille sekä isompiakin mökkejä kirkkaan Sarkaveden upeissa järvimaisemissa. Heiltä voit myös kysyä hakupalvelua, jos tulet junalla!

Huoneistomajoitus Unelma

Huoneistomajoitus Unelma

750 metrin päässä juna-asemalta sijaitseva huoneistomajoituskohde tarjoaa majoitusta 1–7 henkilölle vuonna 2021 remontoidussa huoneistossa. Lisäpalveluina matkailuinfoa, opaspalveluita, välinevuokrausta ja hierontaa. Lemmikit sallittu ja lapset huomioitu. Maksuton WiFi ja Netflix.

 Krouvin huoneistomajoitus

 Krouvin huoneistomajoitus

Ravintola Krouvin yläkerrassa Mäntyharjun keskustassa sijaitseva hyvätasoinen majoituskohde. Huoneisiin kuuluu ilmainen parkkipaikka sekä maksuton WiFi -yhteys. Alakerran ravintolasta saa helposti syötävää ja juotavaa toimittaa tilaukset myös huoneisiin.

Tutustu myös

Tapahtumat

Näe ja koe

Syö ja juo

Tule junalla!