Majoitus keskustassa

Mäntyharjun keskustassa on majoitusta tarjolla kaikkina vuodenaikoina. Keskustasta lähtevät kaikki retkeilyreittimme ja aivan kuntakeskuksemme ytimeen pääset junallakin 

Noin 15 kilometrin päässä keskustassa sijaitsee myös Linkkumylly josta voi kysyä hakupalvelua tarvittaessa!

B&B Pinus

B&B Pinus

Noin 1 kilometrin päässä juna-asemalta sijaitseva aamiaismajoituskohde tarjoaa hyvätasoista majoitusta entisessä ratamestarin talossa. Päärakennuksen huoneista on järvinäkymät. Kesäaikaan käytössä olevissa aitoissa saa majoittua lemmikin kanssa.

Huoneistomajoitus Unelma

Huoneistomajoitus Unelma

750 metrin päässä juna-asemalta sijaitseva huoneistomajoituskohde tarjoaa majoitusta 1–7 henkilölle vuonna 2021 remontoidussa huoneistossa. Lisäpalveluina matkailuinfoa, opaspalveluita, välinevuokrausta ja hierontaa. Lemmikit sallittu ja lapset huomioitu. Maksuton WiFi ja Netflix.

 Krouvin huoneistomajoitus

 Krouvin huoneistomajoitus

Ravintola Krouvin yläkerrassa Mäntyharjun keskustassa sijaitseva hyvätasoinen majoituskohde. Huoneisiin kuuluu ilmainen parkkipaikka sekä maksuton WiFi -yhteys. Alakerran ravintolasta saa helposti syötävää ja juotavaa toimittaa tilaukset myös huoneisiin.

MajaLux – Glamping Suites

MajaLux – Glamping Suites

Elämyksellistä, yksilöllistä ja korkeatasoista luksusmajoitusta igluteltoissa järvinäkymin jokaisena vuodenaikana. Matkaa on Mäntyharjun keskustasta noin 10 km, mutta heillä on hakupalvelu asiakkaille tarvittaessa.

Tutustu myös

Tapahtumat

Näe ja koe

Syö ja juo

Tule junalla