Pääsiäisen aika Mäntyharjussa

EtusivuBlogi → Pääsiäisen aika Mäntyharjussa

Pääsiäisenä Mäntyharjussa on kivoja tapahtumia, ostostelua sekä lähitilojen ja ravintoloiden herkkuja

Mitä jos lähtisitte tutustumaan Iso-Mikkasen tilaan ja Päkäpuodin tuotteisiin tai Hinkkuri Highlandin ylämaankarjatilan avoimiin oviin, tai tekisitte päiväretken Leskelän luomutilalle. Tai miltä kuulostaisi kunnon perinteinen bingoilta Koirakivessä? Omaan herkkupöytään löydät paikallisten tilapuotien ja muiden herkkumaakareiden tarjontaa Reko-jakelusta Mäntyharjun torilta sekä Puoti Suertesta pidennetyin aukioloin. Oman pöydän pistät koreaksi Mäntyharjun Kukkakeitaan kimpuilla!

Mäntyharjun keskustan ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi löydät lähitilojen ja -tuottajien herkkuja omaan pääsiäispöytään Reko-jakelusta Mäntyharjun torilta. Nähdäksesi REKO-tarjonnan ja tilataksesi etukäteen sinun tulee kuitenkin liittyä REKO Mäntyharju -ryhmään Facebookissa. Pääsiäisen REKO on Mäntyharjun torilla torstaina 28.3.2024 klo 17.30-17.50.

Lauantaina 30.3. on tarjolla useampiakin pääsiäispöytiä Mäntyharjun keskustassa ja lounasta WHD Gårdilla, jossa voit tutustua myös upeaan Automuseoon opastetulla kierroksella. Lämpimästi tervetuloa Pääsiäisen viettoon!

Kahville, syömään ja ostoksille

Pääsiäisen tapahtumia Mäntyharjussa 2024

Lisää tapahtumia

Muuta kivaa tekemistä pääsiäisen aikaan

#pääsiäinen #tapahtuma #mäntyharju