Tyylikäs, valoisa, rauhoittava iso huone

Päärakennuksessa on kaksi huonetta – sininen huone on tyylikäs. valoisa, rauhoittava iso huone, josta on mukavat näkymät sekä takapihalle että läheiselle järvelle, Pyhävedelle.

Sininen huone on ennen toiminut mm. junalähetin perheen arkisena olohuoneena, tätä huonetta käytettiin olohuoneen lisäksi myös makuuhuoneena. Talo on siirretty vuonna 1941 Vainikkalasta Mäntyharjuun ja siinä ehti asua useita VR:llä töissä olleita perheitä, esimerkiksi 1960-1970-luvun vaihteessa B&B Pinuksen nykyistä asiakaspuolta asutti nelilapsinen perhe eli kahdessa isossa huoneessa asui kuusi henkilöä. Tuohon aikaan ikkunoista saattoi nähdä ja kuulla höyryjunien kulkevan.

Moni asiakkaistamme valitsee sinisen huoneen, koska kokee sen levolliseksi väriltään ja siellä saa nukuttua hyvin. Suosimme sisustuksessa kierrätystä sänkyjä lukuun ottamatta ja esimerkiksi osa sinisen huoneen matoista on tehty paikallisen käsityöläisen voimin B&B Pinuksen käytössä olleista lakanoista ja pussilakanoista.

Siniseen huoneeseen on mahdollista pedata joko parisänky tai kaksi erillistä 80 X 200cm sänkyä.

Huoneessa on lisäksi yksi 80 x 200cm sänky eli huone majoittaa kaikkiaan kolme henkilöä. Meiltä löytyy myös vauvan matkasänky lainattavaksi tarvittaessa. Sinisessä huoneessa on tv:n lisäksi WIFI käytössä sekä kirjoja ja lehtiä luettavaksi. Viereisestä aamiaishuoneesta löytyy kattavasti esitteitä alueesta, mm. Taidekeskus Salmelasta, Repoveden kansallispuistosta sekä Citypatikasta, pyöräilyreiteistä kuin myös melomisesta.

Sinisellä huoneella on erillisessä tilassa yhteiskäytössä jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja liesi. Astioita on runsaasti lainattavaksi. Kylpyhuone/wc:n sininen huone jakaa keltaisen huoneen kanssa. Sinisessä huoneessa saat hyvät unet, tuletpa Mäntyharjuun vapaa-ajanmatkalle tai työmatkalle!

Lämpimästi tervetuloa! Huomioithan, että siniseen huoneeseen ei voi majoittua lemmikin kanssa.

Sisäänkirjautuminen

15:00

Luovutus

11:00

Majoitustyyppi

Aamiaismajoitus

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


Varustus

Tee varaus

Sijainti

Katso kartta