Kaunis ja suuri tunnelmallinen huone

Päärakennuksessa sijaitseva keltainen huone on huoneistamme suosituin. Tässä kauniissa ja suuressa (kooltaan reilut 20m2) huoneessa on hyvän tunnelman lisäksi kiinteä parivuode sekä yksi 80 x 200cm sänky. Keltaiseen huoneeseen mahtuu vielä tarvittaessa yksi lisävuode lattialle, petipaikkoja pystytään täten järjestämään kaikkiaan neljälle hengelle. Meiltä löytyy myös vauvan matkasänky lainattavaksi.

Päärakennuksen asiakaspuoli, jossa keltainen huone palvelee, on aikoinaan ollut mm. junalähetin perheen asuntona. Meillä on yöpynyt useaan kertaan perhe, jonka isä syntyi talossa v. 1968. Perheen isä muisteli elämää 60-70 luvun vaihteessa, jolloin hänen isänsä työskenteli junalähettinä Mäntyharjussa ja asui nelilapsisen perheensä kanssa nykyisen Pinuksen asiakaspuolella. Tuolloin keltainen huone toimi perheen parempana olohuoneena. Keltaisessa huoneessa oli myös osan perheestä nukkumapaikat, huoneet olivat monikäyttöisiä. Tuohon aikaan huoneessa oli vielä alkovi, josta Pinuksen remontin yhteydessä remontoitiin asiakaspuolen wc/kylpyhuone.

Keltaisesta huoneesta on kauniit näkymät laajalle takapihalle sekä viereiselle Pyhävedelle.

Keltaisessa huoneessa on uuni, tv, dvd-soitin sekä lehtiä ja kirjoja luettavaksi. Keltaisen huoneen vieressä on aamiaishuone, josta löytyy paljon esitteitä alueen nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, mm. Repoveden kansallispuistosta ja lähialueen patikointi ja pyöräilyreiteistä sekä melomisesta.

Keltaisella huoneella on erillistilassa yhteiskäytössä jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja liesi. Astioita on myös käytettävissä ruuanlaittoa varten. Pihasta löytyy sekä nuotiopaikka että myös huvimaja, jossa kaasugrilli ruuanlaittoa varten. Kylpyhuone/wc jaetaan sinisen huoneen kanssa. Meillä on myös WIFI-yhteys sitä tarvitseville. Keltaisessa huoneessa rentouttavat unet, olitpa liikkeellä vapaa-ajanmatkalla tai työmatkalla.

Lämpimästi tervetuloa! Huomioithan, että keltaiseen huoneeseen ei voi majoittua lemmikin kanssa.

Sisäänkirjautuminen

15:00

Luovutus

11:00

Majoitustyyppi

Aamiaismajoitus

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


Varustus

Tee varaus

Sijainti

Katso kartta