Ihanat viikonloppukurssit 2023-2024

EtusivuBlogi → Ihanat viikonloppukurssit 2023-2024

Viikonloppukursseja Mäntyharjussa

Päivitetty 2.11.2023
Ota hetki aikaa itsellesi tai tule viihtymään viikonloppukurssin pariin Mäntyharjuun. Poimimme sinulle tulossa olevia kursseja Mäntyharjun kansalaisopiston tarjonnasta. Majoitu mukavasti kurssin ohessa, kahvittele, kierrä pieniä putiikkejamme, piipahda laavulla tai jossakin luontokohteissamme, kurkkaa kirpputorin tarjonta ja käy iltakävelyllä Rantareitillä.

Ompele jouluksi pikkulahjoja ja jouluisia tilkkutöitä
pe-su 24.-26.11.2023

Opit ompelemaan pikkulahjoja tilkuista. Opetellaan pussukoita, kaitaliinoja ja pieniä joulujuttuja jouluisista kankaista. Kurssilaisille lähetetään kurssikirje tarvikkeista.

Lue lisää/ilmoittaudu


Some haltuun -työpaja
la 25.11.2023

Opi tekemään kampanjoita ja julkaisuja Facebookissa ja Instagramissa sekä opi käyttämään ilmaista graafista julkaisualustaa Canvaa hyödyksesi, jotta saat lisää näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja myyntiä!

Lue lisää/ilmoittaudu


Taidelasinsulatuksen viikonloppu
la-su 20.-21.1.2024

Lasinsulatuksen viikonloppukurssilla voit toteuttaa unelmasi ja tehdä uniikkeja lasinsulatustöitä. Kurssilla käytetään pääsääntöisesti Bullseye -taidelasia. Kurssilla leikataan lasia, ”naksutellaan” palasia tai murskataan muruja ja suunnitellaan oma lasityö. Sulatus tapahtuu opiston keramiikkauunissa.

Lue lisää/ilmoittaudu


Keskeneräiset tilkkutyöt viikonloppu
pe-su 26.-28.1.2024

Tehdään tuttuun tapaan tilkkutöitä, neuleita, kirjontaa ja ompelua ym. muita käsitöitä toiveiden mukaan. Kurssilla voi jatkaa myös keskeneräisiä töitä.

Lue lisää/ilmoittaudu


Mosaiikkitöitä kierrätysmateriaaleista
pe-la 2.-10.2.2024

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tule oppimaan hauska mosaiikkitekniikka! Voit käyttää materiaalina esim. kaakeleista ja rikkoutuneista astioista pilkottuja palasia ja päällystää niillä esim. ruukun, tarjottimen, pannunalusen, taulun tai jakkaran pinnan. Materiaaleja voit ostaa tarvittaessa opettajalta paikan päällä. Kokoontumispäivät pe-la 2.-3.2. sekä la 10.2. Kurssi sopii kaikille taitotasosta riippumatta.

Lue lisää/ilmoittaudu


Vaateompelua aikuisille ja lapsille
la-su 17.-18.2.2024 (2 kertaa)

Tule mukaan ompelemaan vaatteita! Voit ommella esim. tunikan, puseron, mekon tai housut. Ota mukaan kankaita, langat, ompeluvälineet ja sakset sekä omia kaavoja, jos löytyy. Opettajalla on tunikan ja mekon kaavoja. Suosittelemme ottamaan oman ompelukoneen tai saumurin mukaan. Tarvittaessa myös opiston koneita voi käyttää.

Lue lisää/ilmoittaudu


Some haltuun -työpaja
la 23.3.2024

Opi tekemään kampanjoita ja julkaisuja Facebookissa ja Instagramissa sekä opi käyttämään ilmaista graafista julkaisualustaa Canvaa hyödyksesi, jotta saat lisää näkyvyyttä, uusia asiakkaita ja myyntiä! 

Lue lisää/ilmoittaudu


SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t)
la-su 13.-14.5.2024

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t) lähikoulutus opettaa ne käytännön perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Kurssi opettaa auttamaan hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.

Lue lisää/ilmoittaudu


Vanhasta uutta, turhasta toimivaa
la-su 13.-14.4.2024

Älä heitä vanhaa pois! Kudotut, neulotut, virkatut liinat, matot ja verhot sekä monet muut. Kaikista löytyy juttu, josta syntyy uutta! Kurssille voit tulla tekemään myös ”vaiheessa olevat” valmiiksi.

Lue lisää/ilmoittaudu


Katso myös! Kesäkurssit 2024

Todella suositut ja vuodesta toiseen paljon kiitosta keräävät tilkkutyön kesäkurssit


Hyppää junaan!

Meille pääset kätevästi myös junalla. Kansalaisopisto sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Mäntyharjun keskustasta ja joillakin keskustan majoituskohteistamme on myös polkupyöriä lainata asiakkailleen.

Nuku hyvin, jaksat paremmin

Olemme tunnettuja mökkikohteistamme, joissa onkin ihana majoittua ystäväporukalla. Osa mökeistä on myös sellaisia, että niissä on ihana oman rakkaan kanssa kahden kesken viettää aikaa. Kurkkaa myös elämysmajoitus kuten Kauppalehdessäkin kehuttu Glamping-kohteemme sekä viihtyisät kohteemme Mäntyharjun keskustassa.

Katso majoitus Mäntyharjun keskustassa

Elämysmajoitus

Mökit ja huvilat

Huoneistot ja B&B

Kaikki majoituskohteet ja varauskalenteri 24/7

Saapuminen

Mäntyharjuun pääset kätevimmin omalla autolla tai junalla. Matka-aika esimerkiksi Helsingistä ja Kuopiosta on noin 2 tuntia/suunta.

Liikenneyhteydet Mäntyharjuun