Kesäkäytössä oleva valoisan kaunis huone

Tässä aittahuoneessa on korkeutta noin neljä metriä. Tilana tämä huone on ilmava ja ilma raikasta. Tässä aitassa nukkuu makoisasti.

Vuonna 2011 tähän tilaan tehtiin iso remontti, kun kaksi varastohuonetta muutettiin vuokrattavaksi kesäaitaksi. Tilasta purettiin välikatto, sekä seinäpinnat että lattia ja katto uusittiin. Kattopalkit tuotiin esiin sekä siistittiin ja maalattiin. Tässä remontissa uusittiin myös käymälä, joka on oikein käytettynä hajuton ja miellyttävä käyttää.

Tässä aitassa on kiinteä 120cm leveä sänky. Vaihtamalla huonekalujen paikkaa, huoneeseen on mahdollisuus saada yksi lisävuode lattialle.

Aitan oma kompostoiva käymälä on useamman portaan ylempänä kuin varsinainen huonetila. Tuomme valmiiksi aittaan käsienpesuveden sekä juomaveden. Kannattaa siis huomioida, että juoksevaa vettä ei aitassa ole. Juomavesipiste on päärakennuksen seinässä n. 15m päässä. Aitan hintaan kuuluu majoittujille joka ilta tunnin saunavuoro per aitta perinteisessä puusaunassa, joka sijaitsee toisessa päässä majatalon pihaa.

Vuonna 1968 rakennettu entinen VR:n puusauna tarjoaa perinteiset löylyt ja pesutavan. Kylpyhuoneessa on kuumavesipata ja kylmävesihana eli kylpeminen tapahtuu perinteiseen tyyliin sekoittamalla vedet vadeissa. Saunalla voi myös käydä aamupesulla ja saunan yhteydessä on aitassa majoittuvien hampaidenpesupaikka.

Aitassa on vedenkeitin sekä laseja ja mukeja. Aittojen yhteisessä käytössä on jääkaappi erillisessä tilassa, josta myös löytyy lisää astioita. Aitan lähellä järvinäkymin on myös nuotiopaikka ja pihassa on myös huvimaja, jossa on kaasugrilli majoittujien käytössä.

Aitassa voi myös majoittua lemmikin kanssa 10€ lisämaksulla per lemmikki. Meillä on lähellä paljon hyviä maastoja lemmikin ulkoiluttamiseen. Laaja piha on myös käytössä. B&B Pinuksen omistajilla on myös oma lemmikki, joka on mielissään lemmikkivieraista ja toivottaa karvaiset kaverit lämpimästi tervetulleiksi!

Buffetaamiainen tarjoillaan päärakennuksen aamiaishuoneessa.

Aittayöpyminen tuntuu monesta siltä, kuin olisi ollut puolittaisella mökkilomalla!

Sisäänkirjautuminen

15:00

Luovutus

11:00

Majoitustyyppi

Aamiaismajoitus

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


Varustus

Tee varaus

Sijainti

Katso kartta