Valoisa, neljä metriä korkea kesähuone

Aitta Hehkeän valoisassa, noin neljä metriä korkeassa kesähuoneessa on hyvä nukkua. Tämä tila toimi aiemmin kahtena varastohuoneena, kunnes remontoimme vuonna 2011 kesäaitaksi.

Tilasta purettiin välikatto ja seinäpinnat uusittiin sekä kattopalkit siistittiin ja maalattiin. Huoneeseen rakennettiin kaunis ikkuna, samoin uusi ovi. Samanaikaisesti uusittiin aiemmin päärakennuksen väkeä palvellut (vuoteen 1986 saakka) huussi moderniksi kompostoivaksi käymäläksi. Tämä on oikein käytettynä hajuton ja miellyttävä käyttää.

Aitta Hehkeä on kahdesta aitastamme vähän suurempi.

Tähän aittaan saa joko parivuoteen (160 x 200) tai kaksi erillistä 80cm leveää sänkyä. Aittaan on mahdollisuus saada yksi lisävuode lattialle siirtämällä huonekaluja.

Aitassa majoittujat pääsevät päivittäin saunomaan puusaunaan, hintaan kuuluu valmiiksi lämmitetty puusauna, sauna-aika/aitta on tunnin/vuorokausi. Puusauna on perinteinen, se on rakennettu vuonna 1968. Tässä entisessä VR:n puusaunassa on kuumavesipata ja kylmävesihana eli kuuma ja kylmä vesi sekoitetaan perinteiseen tyyliin vadeissa. Sauna toimii myös aamupesupaikkana. Varsinaisen saunan lisäksi siellä on erillinen hampaidenpesupaikka.

Huomioitavaa on, että aitassa ei ole juoksevaa vettä. Pinuksen väki tuo juomaveden ja käsienpesuveden aittaan valmiiksi. Ulkona oleva juomavesipiste on n. 15m päässä.

Aitassa on käytössänne vedenkeitin sekä laseja ja mukeja. Aittojen yhteiskäytössä on jääkaappi erillisessä tilassa, täältä löytyy myös lisää astioita käyttöönne. Lähistöllä on käytettävissä nuotiopaikka, johon löytyy valmiit polttopuut. Pihassa on huvimaja ja siellä on kaasugrilli käytössä. Aamiainen tarjoillaan lähellä olevan päärakennuksen aamiaishuoneessa.

Aitassa voi yöpyä lemmikin kanssa, lisämaksu lemmikistä on 10€. Meillä on lähellä metsiä ja muuta maastoa lemmikin lenkkeilyttämiseen. Pinuksella on laaja piha ja tottakai se on myös käytössä. B&B Pinuksen omistajilla on myös oma lemmikki, joka toivottaa karvakaverit tervetulleiksi, ehkä voimme leikkiä yhdessä!

Yöpyminen aitassa on vähän kuin olisi puolittaisella mökkilomalla!

Sisäänkirjautuminen

15:00

Luovutus

11:00

Majoitustyyppi

Aamiaismajoitus

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


Varustus

Tee varaus

Sijainti

Katso kartta