Moderni, hyvin varustettu huvila

Moderni, hyvin varustettu huvila niemenkärjessä. Tuvan isoista maisemaikkunoista avautuu näkymä kaakko-etelä suunnassa olevalle rannalle ja idylliselle Kukasjärvelle. Täällä voit viettää lomaa omassa rauhassa nauttien huvilan jokaisesta ikkunasta avautuvasta järvimaisemasta.

Aivan rannan tuntumassa olevassa kahden makuuhuoneen huvilassa on myös perinteinen suomalainen sauna, jonka löylyistä järveen pulahtaminen sekä kesällä että talvella on nautinto. Mainiot kalavedet, kesällä ahvenien narraamiseen, haukien heittokalastukseen sekä talvella pilkkimiseen. Tai ihan vaan mukavan leppoisaan kivellä istuskeluun mato-ongen kera.

Villa Kukasjärvi antaa erinomaisen mahdollisuuden keskittyä huolettomaan lomaan ja nautiskeluun luonnon helmassa. Kaikki on valmiina odottamassa sinua.

Lomapäiviin saa mukavaa vaihtelua tekemällä päiväretken esim. Mäntyharjuun (40 km), Mikkelin Visulahteen tai Kenkäveroon(n. 56 km), Lappeenrantaan (n.80 km), Repoveden kansallispuistoon (n. 57 km) tai Astuvansalmen Kalliomaalauksille Ristiinaan (59 km).

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissa


Varustus

Tee varaus

Sijainti

Katso kartta