Villa Kukasjärvi

Vieraat: 6

Makuuhuoneet: 2

WC: 1

Varaa

Moderni, hyvin varustettu huvila

Moderni, hyvin varustettu huvila niemenkärjessä. Tuvan isoista maisemaikkunoista avautuu näkymä kaakko-etelä suunnassa olevalle rannalle ja idylliselle Kukasjärvelle. Täällä voit viettää lomaa omassa rauhassa nauttien huvilan jokaisesta ikkunasta avautuvasta järvimaisemasta.

Aivan rannan tuntumassa olevassa kahden makuuhuoneen huvilassa on myös perinteinen suomalainen sauna, jonka löylyistä järveen pulahtaminen sekä kesällä että talvella on nautinto. Mainiot kalavedet, kesällä ahvenien narraamiseen, haukien heittokalastukseen sekä talvella pilkkimiseen. Tai ihan vaan mukavan leppoisaan kivellä istuskeluun mato-ongen kera.

Villa Kukasjärvi antaa erinomaisen mahdollisuuden keskittyä huolettomaan lomaan ja nautiskeluun luonnon helmassa. Kaikki on valmiina odottamassa sinua.

Lomapäiviin saa mukavaa vaihtelua tekemällä päiväretken esim. Mäntyharjuun (40 km), Mikkelin Visulahteen tai Kenkäveroon(n. 56 km), Lappeenrantaan (n.80 km), Repoveden kansallispuistoon (n. 57 km) tai Astuvansalmen Kalliomaalauksille Ristiinaan (59 km).

Varustus

Tee varaus

Kapiaisen Lomamökit

Kapiaisen Lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Tasokkailla ja viihtyisillä lomamökeillä voit nauttia lomasta kaikkina vuodenaikoina yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

www.kapiaisenlomamokit.com