Kaunis ympäristö, hyvä ruoka ja sydämellinen palvelu

Kaunis, tunnelmallinen ympäristö yhdessä hyvän ruuan ja sydämellisen palvelun kanssa saa aikaan elämyksen, joka tuo iloa ja energiaa jokaiseen vuodenaikaan!

Tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön

Tarjoamme Villa Auroran tiloja kouluttajien, luennoitsijoiden ja ohjaajien käyttöön.

Autamme myös mielellämme kurssien ja koulutuksien suunnittelussa, organisoinnissa, markkinoinnissa ja siihen liittyvissä järjestelyissä. Järjestäjän kanssa voimme tehdä kurssi-, ja koulutuspaketin, mikä sisältää kaiken tarpeellisen majoituksesta ruokailuihin. Kurssien aikana on käytössä 50 hengen sali, ryhmätiloja, saunaosasto ja huoneita n. 37 henkilölle, lisävuoteilla n.40 henkilölle.

Rauhallinen ja viihtyisä ympäristö työyhteisöille

Työyhteisöille tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön työhyvinvointi- ja koulutustilaisuuksiin. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös koko majoitusrakennuksen käyttöönsä.

Maaseutuhotelli Villa-Auroran pihapiiristä lähtee upeat retkeily- ja vaellus- ja pyöräilymaastot sekä melonta-, hiihto- ja retkiluistelureitit. Mäntyharjun keskustan palvelut ovat myös lähellä.

Taidekeskus Salmela sijaitsee aivan välittömässä läheisyydessä.

Lämpimästi tervetuloa kiireettömään ja sydämelliseen tunnelmaan Maaseutuhotelli Villa-Auroraan.

Yhteystiedot

+358 45 615 6260

info@avamor.fi

Tervaniementie 2
52700 Mäntyharju

Villa-Aurora palvelee ympärivuotisesti

Kotisivulle