Vierulan mansikkatila on kesäisin aina avoinna

Vierulan marja- ja vihannestila tarjoaa lähiruokaa Mäntyharjun etelälaidalla Etelä-Savossa. Tilamyynnistä saa kesäisin tuoretta mansikkaa vaikka keskellä yötä, sillä Vierulan itsepalvelukioski on avoinna ympäri vuorokauden. Satokauden mukaan itsepalvelukioski on avoinna ympäri vuoden, talvisin tarjoten erilaisia marjaisia jatkojalosteita sekä verkkokaupan noutopisteen.

Itsepalvelukioskissa on aina tarjolla juuri poimittuja marjoja, vasta kaivettuja perunoita ja muita kesävihanneksia sekä lähialueen pientuottajien valikoituja herkkuja.

Vierulan tilamyynti löytyy aivan Viitostien kainalosta Mäntyharjusta. Mansikkatilalle on matkaa valtatieltä vain kahdeksan kilometriä. Kesäpäivinä Vierulan tilan väki on useimmiten paikalla tilamyynnissä ja kertoo mielellään lisää marja- ja vihannestilan tuotteista.

Tekemistä maatilalla lapsille ja aikuisille

Vierulan tilaa luotsaavat neljännen polven yrittäjät Tiina ja Mikko Kohonen, jotka toivottavat kaikki paikan päälle tervetulleiksi selvittämään, mitä tuoretta lähiruokaa tarkoittaa.

Tilamyynti ja itsepalvelukioski palvelevat keskellä marjatilan arkea. Pihalla on lasten leikkipaikka ja rapsuteltavia eläimiä.

Kesällä 2022 lanseerattiin Koirakiven lähiruokakierros, joka on kierrettävissä aina lauantaisin klo 10-15. Kierroksella pääset tutustumaan Vierulan tilan lisäksi Leskelän tilalla ylämaankarjaan, Sari Kiiskisen tuorepuotiin ja upeisiin leikkokukkiin sekä Antinmäen tilan aitoon maalaismiljööseen ja raikkaaseen tankkimaitoon.

Pop up-kasvihuoneravintola elävöittää maaseutua

Nuoret yrittäjät haluavat tuoda uudenlaista toimintaa maaseudulle, joten muutamana kesäiltana Vierulan tilalle avautuu ainutlaatuinen kasvihuoneravintola anniskeluoikeuksineen. Syyskuussa 2022 tilalla vietettiin Vierula festiä, jossa pääosassa oli herkullinen savustettu sika sekä tunnelmallinen trubaduuri.

Tarkemmat tapahtumatiedot ja aukioloajat löytyvät Vierulan tilan omilta kotisivuilta, josta voi lukea lisää myös tilan historiasta ja toimintatavoista.

Tiedätkö, mistä tuoreen marjan tunnistaa?

Vierulan tilan tärkein arvo on tarjota asiakkaille aina samana päivänä poimittuja marjoja. Marjat tuodaan suoraan pellolta myyntiin, jolloin marjan pinta on kirkas, rakenne napakka ja maku raikas.

Marjatilan väki kuljettaa mansikat ja vadelmat aina itse kaikkiin myyntipisteisiin. Tilamyynnin lisäksi Vierulalla on kesällä Mäntyharjun lähialueella neljä omaa myyntipistettä, jotka sijaitsevat kaikki kätevästi matkasi varrella.

Tuoreita marjoja ja kesävihanneksia on saatavana myös Enonkylätorin ja Hirvisalon kesätoreilta sekä lähialueen kaupoista.

Ai niin! Tilalta saat myös sitä herkullisia Annabelle perunaa! Tuoreena totta kai! Kurvaa tilalle ja kioskille ostoksille!

Myyntipisteet kesäisin

Mäntyharjun S-Market
ABC Kuortti
Pertunmaan S-Market
Heinolan S-Market Heinoska
Hirvisalon kesätori
Enonkylätori

Kaikkia tuotteita voi ostaa myös tilamyynnistä ja itsepalvelukioskista

Yhteystiedot

Vierulan Tila
Salmentie 517,
52970 Mäntyharju

Herkullisia jalosteitamme saat helposti tilattua verkkokaupastamme

Verkkokauppaan