Lähiruokaa ja oman keittiön herkkuja järvenrantamaisemissa

Tommolansalmen kesäravintola on palvellut paikallisia asukkaita ja matkailijoita Tommolansalmen lomakeskuksessa Korpijärven rannalla jo yli 40 vuoden ajan.

Kesäravintolamme avautuu sää- ja asiakastilanteen mukaan toukokuun lopussa ja on avoinna joka päivä aamusta iltamyöhään aina elokuun loppuun saakka.

Ateriat, aamupalat ja retkieväät kätevästi myös mukaasi

Kotitekoisten leivonnaisten ja paikallisten tuottajien raaka-aineista valmistettujen ruoka-annosten ja grilliaterioiden lisäksi voit herkutella meillä kesän suosituimmilla lämpimillä ja kylmillä juomilla sekä erikoisoluilla. Kaikki ruokalistaltamme löytyvät ruoat sekä leivonnaiset voi ostaa mukaan myös takeaway-versioina. Ravintolastamme löytyy myös monenlaisia retkieväiksi sopivia herkkuja!

Tarjoamme kesäisin myös aamiaista joka päivä. Tarjolla on lähiruokaa ja kotimaisia tuotteita, joista voit koostaa niin runsaamman aamiaisen kuin pienemmän piknik-aamiaisen omien toiveidesi mukaisesti. Aamupala on myös noudettavissa mukaan!

Saat tilauksesi mukaan nopeasti haluamaasi kellonaikaan, kun tilaat ruoat etukäteen soittamalla tai laittamalla viestiä asiakaspalveluumme.

Tule kuntoilemaan, luontoretkelle tai piknikille perheen tai ystävien kanssa

Kesäravintolamme vieressä on yleinen uimaranta, ja kirkasvetisessä ja matalarantaisessa Korpijärvessä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin uimassa.

Lomakeskuksestamme voi vuokrata myös mm. rantasaunoja, polkupyöriä, veneitä, sup-lautoja, kanoottia ja kalastusvälineitä. Lomakeskuksen vieressä on pieni piknik-retkikohteeksi sopiva luontopolku ja viereisessä saaressa on vene- tai suppailuretken taukopaikaksi sopiva kota ja nuotiopaikka.

Sijainti

Kouvolantie 2216
52700 Mäntyharju

Tommolansalmen kesäravintola ja kahvila

Kotisivulle