Ryhmät ja kokoukset

Villa Aurora

 

Tarjoamme rauhallisen ja viihtyisän ympäristön ja erilaisia koulutus-, ja kokouspaketteja. Tarvittaessa järjestämme luennoitsijan, kouluttajan / ohjaajan sekä majoituksen ja ruokailujen lisäksi erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Työyhteisöt voivat varata myös kaikki tilat omaan käyttöönsä.

Linkkumylly

 

Linkkumylly on myös oivallinen kokous- ja juhlapaikka. Sopivimmillaan tilamme ovat 4-30 henkilölle eli teemme niin pieniä kuin suuriakin juhlia. ”Myllyn” alla virtaava vesi luo ainutlaatuisen tunnelman erilaisiin tapahtumiin, vaikkapa kahdenkeskeisiin syntymäpäiväillallisiin tai kesäisiin häävastaanottoihin.
Linkkumyllyyn on mahdollisuus myös tilata etukäteen paikan päälle mielenkiintoisia opastuksia ja kursseja ryhmille.
Kysy, koska innostumme herkästi toteuttamaan villejäkin ideoita! mm.Luonto-opastukset, tuliruokailut, hierontaa, ruokailut, myös teemalla Geokätkeilyn alkeet –kurssi, maastopyöräopastukset, melontaretkiopastukset, kalastuskurssit ja retket, perhokalastus (opastus ja kurssit), perhokalastuskurssit naisille (alkeet), linturetket sekä kamerakurssit.

Taidekeskus Salmela

 

Taidekeskus Salmela on yksi Suomen suurimmista kesäaikaisista kulttuuritapahtumista. Kesän monitaiteelliseen ohjelmaan kuuluvat mm. kuvataidenäyttelyt ja konsertit. Kesällä 2018 Salmelan näyttelykausi on avoinna 9.6.–12.8. klo 11-18. Esillä on muotokuvanäyttely Suomen urheilusankareista. Teoskokoelmat esittelevät mm. taiteilijat Juhani Linnovaara, Marika Mäkelä ja Antti Hakkarainen.

Kahvila-ravintola Kesäheinä palvelee samoin aukioloajoin, lounas on katettuna klo 12-17.

Opastus ryhmille 80 € (max. 50 hlö), puh. 050 3388 114, info@taidekeskussalmela.fi

Woikoski Feeling

 

WHD Gårdin pihapiirissä sijaitsevien ravintoloiden Esson Baarin ja Hilupilttuun ravintola- ja kokouspalvelut ovat ympäri vuoden avoinna yrityksille ja ryhmille tilauksesta. Tiloissamme järjestät yritystilaisuudet ja perhejuhlat eri kokoisille ryhmille, jopa 50 henkeen saakka. Majoitustilamme Woikoski GuestHouse tarjoaa tasokkaan yöpymismahdollisuuden 20 hengelle.

Vola Golf

 

Tutustu golfiin ryhmässä (myös lapsiryhmät) tai vietä päivää jo tutun lajin parissa parhaassa seurassa. Ryhmäkoko 4 – 40 henkeä. Paketti sisältää välineet ja ohjauksen, kesto 1,5 – 2h. Hinnat alkaen 80 €/4 hlöä. Lisäpalveluina tilattavissa PRO-tason opetus sekä kahvitus/ruokailu. Ota yhteyttä info(at)vola.fi, 040 5246 505.

Miekankosken kahvila

Saarenpään tilalla (Saarenpääntie 30) on juhla- ja kokoustila 50 henkilölle kauniissa Mäntyharjun maisemissa. Varattavissa ruokailun tai kahvin kera.

Mäntyharjun Erämaja

 

Järjestä juhlat Mäntyharjun Erämajalla – Häät, syntymäpäivät, kokoukset.

Erämaja on juhlapaikka Mäntyharjun keskustan tuntumassa luonnonkauniissa ja rauhallisessa paikassa Kallaveden rannalla. Matkaa Mäntyharjun keskustaan ja juna-asemalle on autolla 5 minuuttia. Erämajassa onnistuu juhlien ja kokousten järjestäminen jopa 100 hengelle ympäri vuoden.

Vaikka nimessä onkin sanan maja, mistään ihan vaatimattomasta paikasta ei ole kyse. Tilat ovat remontoitu ja sisustettu uudestaan vuonna 2018. Erityinen ylpeydenaihe varsinaisen salin lisäksi on Erämajan keittiö, jossa on suurtalouskeittiöissäkin käytetyt laadukkaat keittiökoneet uunista astianpesukoneeseen.
Erämaja sopii monenlaisten tilaisuuksien näyttämöksi. Etsit sitten viehättävää hääpaikkaa, tahdot viettää isot syntymäpäiväjuhlat, tai yrityksesi etsii tavallisesta poikkeavaa tilaa kokouksen järjestämiseen, Erämaja on tutustumisen arvoinen paikka. Voit tehdä varauksen haluamaksesi ajankohdaksi suoraan netistä. Olet myös tervetullut paikan päälle tutustumaan Erämajaan.

 

©2017 VisitMäntyharju ry.