Kahvilat

Miekankosken kahvila

 

Miekankosken kahvila vanhassa kodikkaassa uittotuvassa kosken rannalla avoinna kesäisin joka päivä klo 10-20. Kahvilassa voit nauttia itseleivottuja rukiisia karjalanpiirakoita, erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja, jotka saat myös mukaan. Juhla- ja pitopalvelua on tarjolla tilauksesta. Miekankosken käsityövajasta löytyy paikallisia käsitöitä.

Tommolansalmen kioski

 

Kesäravintola-kahvilamme palvelee valtatien 15 varrella kesäkaudella aamusta iltaan. Poikkea kahville ja nauti samalla Korpijärven kauniista järvimaisemista! Ravintolan yhteydessä on katettu terassi, joten voit pysähtyä meillä myös sadesäällä! Tarjolla on omassa keittiössä valmistettua lähiruokaa sekä herkullisia kotileivonnaisia. Ruokalistalta löytyy sopivia vaihtoehtoja myös kasvisruokien ystäville ja ruoka-aineallergisille.

Cafe Aurora

 

Cafe Aurora palvelee kauniissa kirkonkylämiljöössä Taidekeskus Salmelan vieressä. Kahvila on talvella tilatessa avoinna ryhmille sekä aina tapahtumien, konserttien yhteydessä ym. Tarkemmat ja ajankohtaisimmat tiedot aina Facebookissa.

Ravintolat

k=avoinna kesällä

t=ruokaa tilauksesta

Taidekeskus Salmelan ravintola Kesäheinä (k)

Ravintola Kesäheinä on idyllinen kulttuuriravintola keskellä Taidekeskus Salmelan näyttelyaluetta. Kesäheinä toimii myös Salmelan näyttelytilana. Tarjolla kesäisen raikas buffetlounas, omassa keittiössä leivottuja kahvilatuotteita sekä laadukkaita ruokajuomia (A-oikeudet). Avoinna kesäisin Taidekeskus Salmelan aukioloaikoina.

Rosmarin

Ravintola Rosmarin sijaitsee keskeisellä paikalla Mäntyharjun keskustassa Reissutiellä. Poikkea lounaalle tai nauttimaan kahvit makean tai suolaisen kahvileivän kera tai virvokkeille ostoskierroksen lomassa! Ravintolassamme on A-oikeudet. Tarjoamme á la carte -annoksien lisäksi joka päivä maukkaan ja monipuolisen kotiruokalounaan noutopöydästä.

Reissuravintola

Olipa nälkäsi pieni tai suuri,Reissuravintolasta löydät murua rinnan alle! Aamupalasämpylöitä, kahvittelua, lounasta, à la cartea ja hampurilaisia. Nyt myös herkulliset pizzat!

Lounaamme on joka päivä klo 11-15. Ravintolassamme on tilaa isollekin porukalle, asiakaspaikkoja on reippaasti yli 100. Meille saa tulla kahvittelemaan, istuskelemaan tai tapaamaan ystäviä. Kaikki asiakkaat voivat käyttää avointa nettiämme veloituksetta, ja kokouksia varten tilava 50 henkilön kabinetti.

Woikoski Feeling (k&t)

WHD Gårdin pihapiiristä löytyy kolme ravintolaa erikokoisille ryhmille, aina 50 henkeen saakka. Kesäravintola Juureskellari on nimensä mukaisesti vanhaan juureskellariin rakennettu tunnelmallinen ala carte -ravintola (A-oikeudet), joka palvelee matkailijoita kesäaikaan. Kesäkauden ulkopuolella ravintola palvelee tilauksesta ryhmiä.

Pihapiiristä löytyy myös ravintolat Esson Baari sekä Hilupilttuu, joiden ravintola- ja kokouspalvelut ovat ympäri vuoden avoinna yrityksille ja ryhmille tilauksesta.

Miekankosken kahvilan pitopalvelu

Saarenpään tila on mahdollista vuokrata juhlapaikaksi. Tilalla on runsaasti tilaa hienoissa maalaismaisemissa Vola-Golfin vieressä. Pitopalvelumme kattaa pöydän koreaksi.  

Nilkko Brewing

Nilkko Brewing on vuonna 2017 vanhalle kenkätehtaalle perustettu pienpanimo. Valmistamme moderneja käsityöläisoluita, joissa huokuu rakkaus ympäristöön ja puhtaaseen luontoon. Panimo sijaitsee Pyhäveden rannalla kävelymatkan päässä Mäntyharjun keskustasta. Nimensä panimo on saanut läheisestä suuresta kalliosta, jolla jättiläinen uitti nilkkojaan rantavedessä ja voit nähdä painaumat kalliossa edelleen. Panimolla on oma 50 hengen taproom, jossa voit käydä maistamassa panimon kaikki oluet ja tehdä ostoksia olutkaupassa. Järjestämme varauksella panimokierroksia, maistatuksia ja vuokraamme tilaa myös yksityiskäyttöön. Tilat on rakennettu pääosin käyttäen paikallisia kierrätysmateriaaleja ja voit istua terassilla oluella samoilla tuoleilla, joilla itse istuimme ala-asteen kevätjuhlassa 25 vuotta sitten.

Muut ruokakohteet

Vierulan tila

 

Vierulan tilalla kypsyy makeita mansikoita ja vadelmia sekä monipuolisesti kesävihanneksia kuten uutta perunaa, avomaankurkkua, kesäkurpitsaa, hernettä ja varhaiskaalia. Vierulan tila pitää kunnia-asiana tuotteidensa tuoreutta. Marjat ovat aina myyntiaamuna kerättyjä, jolloin marjan ikä pellolta asiakkaalle on harvoin yli kuusi tuntia.


Tervetuloa ostoksille myyntipisteiden lisäksi myös suoraan tilalla sijaitsevaan 24/7 itsepalvelukioskiin! Lisätietoja verkkosivuiltamme!

Aliinin tila

 

Aliinin tilalla kasvatetaan suomenlampaita eri väreissä. Tuotamme herkullista karitsan- ja lampaanlihaa sekä lampaan monipuolisuuden ansiosta saatavilla on myös omien lampaiden villoista kehrättyä lankaa, taljoja sekä käsitöitä.

 

Tilapuoti ja kesäkahvila avoinna kesän ajan sunnuntaisin klo 12-15. Muulloin ennalta sovitusti.

Kuvalan liha

 

Kuvala on vanha 1800-luvulta lähtien toiminut sukutila.  Tila sijaitsee Mäntyharjun vehmaissa maisemissa, Voikoskella. 

Nykypäivänä tuotamme mureaa suomalaista viljapossun  lihaa sekä vapaan kanan munia.

 

Lisäksi vuokraamme idyllistä rantahuvilaa lomalaisille ja maaseudun rauhaa kaipaaville.

©2017 VisitMäntyharju ry.