Lomamökki Simeoni

Vieraat: 6

Makuuhuoneet: 2

WC: 1

Varaa

Valoisa, modernin skandinaavisesti sisustettu mökki

Valoisa, modernin skandinaavisesti sisustettu mökki kuudelle. Mökin maisemaikkunoista avautuu upea näkymä Korpijärvelle ja voit aistia järviluonnon sisälle asti. Matala, hiekkapohjainen, etelään avautuva ranta, jossa viihtyvät isot sekä pienet lomailijat. Välillä voi käydä nauttimassa löylyjen lämmöstä perinteisen puulämmitteisen saunan lauteilla.

Hyvät ja kirkkaat kalavedet kutsuvat kesällä järvelle soutelemaan ja narraamaan kaloja. Talvella auringon lämmittäessä on mukava istua puolestaan pilkillä tai kävelylenkki jäällä. Iltaisin tältä mökiltä hyvin näkyvät auringonlaskut ovat kaunista katsottavaa ja takkatulen lämpö luo aina kotoisan tunnelman syys- ja talvi-iltoina. Tälle mökille myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lomapäiviin saa mukavaa vaihtelua tekemällä päiväretken esim. Mäntyharjuun (31 km), Mikkelin Visulahteen (n. 54 km), Kouvolan Tykkimäkeen (n.64 km), Repoveden kansallispuistoon (n. 60 km) tai Astuvansalmen Kalliomaalauksille Ristiinaan (50 km).

Varustus

Tee varaus

Kapiaisen Lomamökit

Kapiaisen Lomamökit sijaitsevat Mäntyharjun Halmeniemellä, Kukasjärven ja Korpijärven rannoilla. Tasokkailla ja viihtyisillä lomamökeillä voit nauttia lomasta kaikkina vuodenaikoina yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

www.kapiaisenlomamokit.com