Lomamökki Kapasaari

Vieraat: 7

Makuuhuoneet: 0

WC: bio

Varaa

Kalastajanmökki omassa saaressa

Tässä on todellinen erämaakohde, järvisuomalaiseen tyyliin. Kapasaaressa sijaitsevassa saarimökissä saa nauttia omasta rauhasta, sillä yhden hehtaarin kokoisella luonnonsaarella ei ole lainkaan muuta asutusta. Mökki soveltuu erityisen hyvin kalastuksen ystäville, sillä saarta ympäröivä kirkasvetinen Enonvesi on paikallisten keskuudessa tunnettu saaliskaloistaan. Mökin vuokraan kuuluu luonnollisesti soutuvene ja tilalta voi ostaa kalastuslupia ja verkkomerkkejä.

Mukavuudet

Jos pidät vuoristotyylistä, niin tästä pidät varmasti. Mökissä ei ole mukavuuksia tuhlailtu, mutta kaikki tarpeellinen löytyy ja majoituskapasiteettiakin on mökin kokoon nähden yllättävän paljon. Tuvassa on pieni keittiönurkkaus, jossa onkaasukeittolevy. Ulkokuistilla on kaasujääkaappi ja grillikatoksessa on kaasugrilli. Käytössä myös puugrilli. Sähköä tuottaa aurinkopaneeli. Makuupaikkoja on pikkutuvassa kolmelle ja erillisessä makuuaitassa 3 lisää.

Tekemistä

Kalastuksen ohella uiminen on tässä kohteessa tietysti ykkösjuttu ja siksi rantasaunan puukiuas on uusittu vuonna 2016. Samana vuonna on uusittu rannan tilava ja laadukas laituri, jossa kelpaa ihastella ympäröivää järviluontoa. Pihalla on myös pieni grillikota ja oleskelualue. Saareen saa tuoda mukanaan maksimissaan kaksi koiraa.

Hyvä tietää

Mantereelta on matkaa noin 150 soutuvetoa (tyynellä säällä) ja autolle on tilaa mantereen puolella. Tähän mökkiin ei ole mahdollista tilata loppusiivousta eli asiakkaat hoitavat itse siivouksen. Roskat voi tuoda Lahtelan tilan keräyspisteeseen. Asiakkailla tulee olla mukanaan myös omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Juomavesi haetaan Lahtelan tilalta kanisterista. Järvestä pumpataan käyttövesi saunalle.

Varustus

Tee varaus

Lahtelan Lomamökit

Lahtelan lomamökit sijaitsevat puhdasvetisen Enonveden rannalla, Mäntyharjun kuntaan kuuluvassa Enolahden kylässä. Vuokrattavana on neljä hyvin varustettua mökkiä, joista yksi sijaitsee aivan maatilan pihapiirissä, keskellä toimivaa luomutilaa. Ympäröivä luonto ja puhdasvetinen Enonvesi tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, kalastukseen, marjastukseen ja sienestykseen. Meiltä voit myös ostaa maukasta hunajaa kotiin viemisiksi.

www.lahtelanmokit.fi