Lomamökki Kanerva

Vieraat: 6

Makuuhuoneet: 2

WC: 1

Varaa

Tasokas hirsimökki rannan tuntumassa

Vuonna 2006 valmistunut lamellihirsinen Kanerva-mökki sijaitsee upealla länsirinnetontilla, vain 20 metrin päässä Enonveden rannasta. Puhtaassa järvessä voi uida, meloa, SUP-lautailla sekä tietenkin kalastaa. Viikkovuokraan kuuluu soutuvene ja tilalta voi ostaa tarvittavat luvat sekä verkkomerkkejä.

Mukavuudet

Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellussa mökissä on sähköt, vesijohtovesi, sisäwc, sauna ja suihkutila, hyvin varusteltu keittiö, suuri takka, taulutelevisio, terassi järvelle sekä ulkogrillipaikka. Varusteisiin kuuluu täydellinen astiasto, grillaukseen kaasu- ja puugrilli sekä polttopuut.

Tekemistä

Mökin ympäristössä on loistavat ulkoilumahdollisuudet sekä hyvät marjastus- ja sienestysmaastot. Metsiä ja peltoalueita halkovilla metsäteillä voi tehdä pitkiäkin kävelylenkkejä ilman pelkoa eksymisestä. Tiet soveltuvat hyvin myös pyöräilyyn, jos lähialueille suuntaavat päiväretket kiinnostavat.

Lähistöllä sijaitsevat upea Woikosken automuseo, Repoveden kansallispuisto sekä viehättävä Ahveniston kesätori, eikä Mäntyharjun keskustaan tai Taidekeskus Salmelaankaan ole pitkä matka. Kesäisin avoinna oleva, Jaalassa sijaitseva Verla, on UNESCOn maailmanperintökohde, joka kertoo mielenkiintoisesta kehitysvaiheesta Suomen historiassa. Päiväretken päässä on ainutlaatuinen kohde Juvalla, TeaHouse of Wehmais, joka on engantilaiseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone.

Huomioitavaa

Otathan huomioon, että kotieläimet eivät ole sallittuja Kanerva-mökissä. Ethän myöskään tupakoi sisätiloissa.

Varustus

Tee varaus

Lahtelan Lomamökit

Lahtelan lomamökit sijaitsevat puhdasvetisen Enonveden rannalla, Mäntyharjun kuntaan kuuluvassa Enolahden kylässä. Vuokrattavana on neljä hyvin varustettua mökkiä, joista yksi sijaitsee aivan maatilan pihapiirissä, keskellä toimivaa luomutilaa. Ympäröivä luonto ja puhdasvetinen Enonvesi tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, kalastukseen, marjastukseen ja sienestykseen. Meiltä voit myös ostaa maukasta hunajaa kotiin viemisiksi.

www.lahtelanmokit.fi