Lomamökki Hongisto

Vieraat: 6

Makuuhuoneet: 1

WC: 1

Varaa

Tunnelmallinen hirsimökki Enonveden rannalla

Hongisto on nykyaikaistettu pieni hirsimökki, jonka sisätiloissa on säilytetty ripaus mummonmökin tunnelmaa. Länsirinnetontille rakennetulta terassilta on ihastuttava näkymä Enonveden kauniille järvenselälle ja rantaan on ovensuusta matkaa vain 20 metriä. Puhdasvetisessä järvessä on ilo uida, suppailla, meloa sekä tietenkin kalastaa. Viikkovuokraan kuuluu soutuvene ja tilalta voi ostaa tarvittavat luvat sekä verkkomerkkejä.

Mukavuudet

Ympärivuotiseen käyttöön suunnitellussa mökissä on sähköt, vesijohtovesi, sisäwc, sauna ja suihkutila, hyvin varusteltu keittiö, puulämmitteinen takka, pieni televisio sekä terassi. Varustukseen kuuluu täydellinen astiasto ja polttopuut.

Tekemistä

Koe elämyksellisen souturetki läheiselle Vehkajoelle, tai tutustu järviluontoon SUP-lautaillen. Suppailu on leppoisaa ajanvietettä ja laudalta käsin pääset kokemaan järviluonnon uusin silmin. Melonta on myös hyvä tapa tutustua ympäröiviin maisemiin. Enonvesi on paikallistenkin suosima kalaisa ja kirkas järvi.

Mökkiä ympäröivissä metsissä ja metsäautoteillä voi tehdä pitkiäkin kävelyretkiä. Lähimaastojen muita antimia ovat loistavat marjastus- ja sienestysmaastot. Päiväretkelle voi suunnata vaikkapa lähistöllä sijaitsevaan upeaan Woikosken automuseoon, Taidekeskus Salmelaan, Repoveden kansallispuistoon tai Ahveniston kesätorille.

Huomioitavaa

Otathan huomioon, että kotieläimet eivät ole sallittuja Kanerva-mökissä. Ethän myöskään tupakoi sisätiloissa.

Varustus

Tee varaus

Lahtelan Lomamökit

Lahtelan lomamökit sijaitsevat puhdasvetisen Enonveden rannalla, Mäntyharjun kuntaan kuuluvassa Enolahden kylässä. Vuokrattavana on neljä hyvin varustettua mökkiä, joista yksi sijaitsee aivan maatilan pihapiirissä, keskellä toimivaa luomutilaa. Ympäröivä luonto ja puhdasvetinen Enonvesi tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, kalastukseen, marjastukseen ja sienestykseen. Meiltä voit myös ostaa maukasta hunajaa kotiin viemisiksi.

www.lahtelanmokit.fi