Ihastuttava kesäkahvila kosken rannalla

Miekankosken tunnelmallisesta kesäkahvilasta saat toinen toistaan maistuvampia kotileivonnaisia, itse leivottua leipää ja jäätelöä ihastuttavassa koskimiljöössä.

Lämpimäisiä omasta uunista

Omassa uunissa paistuvat joka aamu niin suolaiset kuin makeatkin leivonnaiset. Kaikki herkut leivotaan kahvilassa itse, alusta loppuun. Karjalaisilla kotijuurilla valmistuvat myös perinteiset rapeat ja rukiiset karjalanpiirakat, sekä tuore munavoi. Kahvihetken kruunaavat vaihtuvat taide- ja valokuvanäyttelyt.

Pitopalvelua ympäri vuoden

Juhla-, pito- ja tilausruokapalvelua on saatavissa ympäri vuoden. Tilaisuuksia varten Miekankosken kahvila vuokraa myös Saarenpääntilaa, jossa on isoillekin juhlille helppo järjestää mainiot puitteet. Maistuvat tarjoilut tuodaan tarvittaessa myös asiakkaan tiloihin, vaikka vuokramökille.

Jokavuotisia tapahtumia

Miekankoskella järjestetään silloin tällöin erilaisia tapahtumia, kuten Uittopäivät, Rantakalaillat sekä perinteeksi muodostunut juhannuskokko. Tapahtumista voi kysyä kahvilasta tai katsoa facebook-sivuilta.

Myymälä, paja, museo ja vuokraustoimintaa

Pihapiiristä löydät myös käsityömyymälän, sepän pajan ja maksuttoman uittomuseon. Kahvilalta voi myös vuokrata kanootteja ja kajakkeja sekä soutuveneen tai polkupyörän.

Hyödyllistä tietoa

Miekankosken kahvila on helposti saavutettavissa autolla, polkupyörällä tai vesiteitse. Kahvilan vieressä on suosittu koskikalastusalue, käsityömyymälä ja sepän paja. Kahvilasta voi vuokrata myös kanootin, kajakin, soutuveneen tai polkupyörän.

Osoite

Miekankoskentie 942,
52700 Mäntyharju

Aukiolo

Avoinna kesäaikaan, joka päivä klo 10–20

Lisätietoa

www.miekankoskenkahvila.com

Koe myös

Tuliaisostoksilla käsityömyymälässä

Miekankosken pieni käsityömyymälä on täynnä lähialueen käsityötaitajien taidonnäytteitä, kuten erilaisia käsitöitä, villasukkia, koruja ja sesonkituotteita. Ihana pikkupuoti, josta tehdä löytöjä!