Luontoaktiviteetit

Lähde Mäntyharjun luontoon. Voit yhdistellä aktiviteetteja; meloa Linkkumyllylle, maastopyöräillä kansallispuistoon, golfata Volassa, narrata kaloja Miekankoskella, majoittua vuokramökissä ja patikoida hienoissa maisemissa - viivy viikonloppu tai vaikka koko viikko. Valittavanasi on kymmeniä kilometrejä sisämaa- ja vesireittejä. Koe metsä, sen hiljaisuus ja kauneus.

Kalastusluvat

Pyörävuokraus, melonta ja suppailu

Fillarivuokraus Harri Taskinen

Vuokrattavana on citypyöriä, maastopyöriä ja lastenpyöriä. Meiltä löytyy myös tarvittavat varusteet. Pyöriä on eri kokoisia miesten, naisten ja lasten malleja. Kaikki pyörät ovat hyvin varusteltuja. Vuokraushintaan kuuluu myös lukko, kypärä ja renkaan paikkaus tarvikkeet.

Vuokrauspisteet

Linkkumylly ja Asemamakasiini

Vuokraa kajakki, kanootti, SUP-lauta ja lähde järville. Linkkumyllystä on hyvät mahdollisuudet lähteä tutustumaan luontoon myös patikoiden. Meillä on myös Tentsile-telttoja. Todellisia luontoelämyksiä, kun yöpyy puussa! Olemme Mäntyharju-Repovesi reitin puolessa välissä. Sarkavedellä editsemme menee myös melontareitti ja toinen kiinnostava melontaretki on Keisarinlähteen kierros. Se alkaa aivan Asemamakasiinin vierestä. Kysy tarkemmat ohjeet meiltä. Meillä on myös kuljetuspalvelu. Ja muistathan, että Mäntyharjuun pääsee myös junalla

Järjestämme myös mm. linturetkiä, melontareissuja ja ohjattuja maastopyöräretkiä lähilaavuille. Talvella vuokraamme myös lumikenkiä.

P.S. Kesälle 2020 tulee myös kirkkovene

Golf

Vola Golf

Et tarvitse lajin tuntemusta, et tarvitse omia välineitä, sopii koko perheelle, myös lapsille, soveltuu hyvin erilaisille ryhmille, alueella 9:n väylän par 3-harjoituskenttä.

©2017 VisitMäntyharju ry.