Liity VisitMäntyharju ry:n jäseneksi!

Haluaisitko liittyä osaksi Mäntyharjun matkailu- ja palveluyrittäjien verkostoa? Kauttamme saat avuksesi ja tueksesi yhteiset markkinointimateriaalimme ja näkyvyyden verkkosivustolla sekä somekanavissa.

Jäsenmaksumme on 120 euroa / vuosi

Jäsenmaksulla toteutamme toimintaa, teemme yhteismarkkinointia ja ylläpidämme yhdistyksemme verkkosivua visitmantyharju.fi sekä somekanaviemme sisällöntuotantoa. Jäsenmaksulla rahoitamme myös yhdistyksemme kehittämistä. Verkkosivustomme ja sosiaalisten medioidemme kautta olemme tavoittaneet vuoden 2023 aikana jo lähes 110 000 käyttäjää.

12 syytä liittyä – Saat näkyvyyttä ja uusia asiakkaita

Tiedotus ja verkosto

Tiedotus ja verkosto

Järjestämme jäsentapaamisia ja tiedotamme esimerkiksi kunnan ja seutuorganisaatioiden matkailuaiheisista ajankohtaisuuksista, yrittäjille sopivista lisäkoulutuksista sekä julkaisemme jäsenkirjettä. Pidämme säännöllisesti myös verkkopalavereita ja yhteyttä seutuorganisaatioihin. Hallituksemme jäsenet edustavat myös erilaisissa hanketyöryhmissä sekä kunnan elinkeinopoliittisessa työryhmässä.

Verkkosivustomme

Verkkosivustomme

Jäsenemme ovat esillä yhteisellä verkkosivustollamme ja ohjaamme verkostomme yrityksistä toiseen myös käytännön elämässä. Kirjoittamalla itse blogeja saat lisänäkyvyyttä. Aiheena voi olla vaikkapa ”Yö tentsile teltassa on elämys”. Voit myös hyödyntää tekemiämme julkaisuja oman yrityksesi markkinoinnissa jakamalla sivuilla olevia sisältöjä edelleen omissa kanavissasi.

Majoitushaku

Majoitushaku

Verkkosivustollamme on Mäntyharjun kattavin majoitustarjonta ja suorahaku, jonka avulla voit katsoa lähes kaikkien jäsenyritystemme majoitustarjonnan ja vapaat majoitukset kohdekohtaisesti suoraan samasta paikasta.

Facebook

Facebook

Lisänäkyvyyttä saat yhteisellä VisitMäntyharjun Facebook-sivulla. Julkaisemme säännöllisesti siellä yritystemme kuulumisia ja nostamme esille yrittäjien tuotteita ja palveluita. Sivustolla on 2900 seuraajaa ja julkaisuja tehdään vuosittain yli 200 kpl. Lokakuun 15. päivään mennessä (vuonna 2023) julkaisut ovat tavoittaneet 84 472 Facebookin käyttäjää.

Instagram

Instagram

Lisänäkyvyyttä saat myös yhteisellä Instagram-tilillämme, jossa julkaisemme säännöllisesti yritystemme kuulumisia ja nostamme esille yrittäjien tuotteita ja palveluita. Muista mainita @visitmäntyharju niin nostamme myös sinun julkaisusi esille! Tilillä tavoitetaan parhaimmillaan 6000 Instagramin käyttäjää kuukausittain. Lokakuun 15. päivään mennessä (vuonna 2023) julkaisut ovat tavoittaneet kaikkiaan 25 213 Instagramin käyttäjää.

Kampanjat

Kampanjat

Jäsenenä pääset halutessasi kampanjoihin ja verkkosivustomme kampanjasivuille mukaan. Teemme muutaman kerran vuodessa valtakunnallista kampanjamainontaa myös sosiaalisen median kanavissa. Esimerkki kampanjasivusta alla. Syyskampanjamme esimerkiksi on tavoittanut 26.10. mennessä jo yli 145 000 Facebookin ja Instagramin käyttäjää ja kampanjasivua on katsottu eri osoitteista yli 400 kertaa.

Messunäkyvyys

Messunäkyvyys

Jäsenenämme pääset mukaan yhteisille messuosastoillemme. Messunäkyvyys on osa Mäntyharjun kunnan kanssa tehtävää ostopalvelusopimusta. Messuista koostetaan aina myös messuraportit. Vuonna 2024 olemme mukana Kevätmessuilla 21.3.-24.3.2023.

Kuntasopimus

Kuntasopimus

Toteutamme kuntasopimusta Mäntyharjun kunnan kanssa vuosittain solmittavalla kuntasopimuksella. Sopimus kattaa mm. kesäajan infopisteestä huolehtimisen Mäntyharjun torilla. Tästäkin laaditaan vuosittainen raportti ja saamme käyttöömme myös kunnan kuvapankin kuvia.

Arvonnat

Arvonnat

Järjestämme vuosittain muutamia arvontoja, joissa arvotaan lahjakortteja suoraan jäsenyrityksiimme. Lahjakortit ovat yleensä suuruudeltaan 50 euroa ja sen voi lunastaa mistä tahansa yrityksestämme tai heidän verkkokaupoistaan.

Get Tips -yhteistyö

Get Tips -yhteistyö

Olemme solmineet kumppanisopimuksen GetTips-sovelluksen kanssa, johon liittyminen on jäsenillemme vuoden 2023 etuhintaista. Sovelluksen avulla yritykset voivat itse ylläpitää yritysnäkyvyyttään ja lisätä tuotteita ja palveluita.

Blogit

Blogit

Saat lisänäkyvyyttä kirjoittamalla blogeja sivustollemme. Voit kertoa esimerkiksi oman yrityksesi tarinan tai tuoda esille jonkin palvelutuotteen tai tulossa olevan tapahtuman. Jaamme blogeja edelleen sosiaalisen median kanavissamme. Tutustu olemassa oleviin blogeihin ja ideoi omasi!

Verkosto

Verkosto

Olemme yhteisö ja pidämme huolta toisistamme. Yhdessä olemme vahvempia ja saamme näkyvyyttä. Ideoimme jatkuvasti toimintaa jäsentapaamisissa ja niiden ulkopuolella. Katso, keitä kaikkia meihin jo kuuluu, linkistä alta!

Yhteiset esitteet

Julkaisemme silloin tällöin yhteisiä esitteitä. Saatamme tehdä myös muuta julkaisutoimintaa kuten kalentereita ja kortteja, joissa pääosassa ovat tietenkin verkostomme ja alueemme vahvuustekijät.

Kehitämme jatkuvasti toimintaa ja mietimme, miten tuoda esille jäseniämme aiempaa paremmin, myös paperisten esitteiden muodossa. Teemme myös yhteistyötä Mäntyharjun kunnan kanssa jotta saamme tarvitsemiamme esitteitä esimerkiksi reitistöistä asiakkaitamme varten jakoon.

Arvonnat ja tempaukset

Vuonna 2023 järjestimme kaksi arvontaa messujen yhteydessä, joissa arvoimme lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. Kesällä 2023 meillä oli myös kesäarvonta, joka toteutettiin kesän matkailuinfosta ja yrityspisteistä käsin. Arvonnoista saimme lähes 300 uutta jäsenkirjeen tilaajaa. Jäsenkirjepalvelu aloitetaan vuonna 2024.

Visit-kansiot kesälle 2024

Kesäksi 2024 olemme suunnittelemassa useita uudistuksia ja lisänäkyvyyttä jäsenistöllemme, kuten Visit-kansiot, joissa kaikki jäsenyrityksemme pääsevät esille. Olemalla osa verkostoamme, olet kehittämässä Mäntyharjun kunnan matkailupalveluita ja saat oman yrityksesi esille.

Kielenkäännökset

Jäsenmaksutuotoilla rahoitamme tulevaisuudessa myös yhteisen verkkosivustomme kielenkäännökset. Kielenkäännösten alkamisajankohdaksi olemme kaavailleet vuotta 2024. Toimintamme rahoitus tapahtuu pääasiassa jäsentuotoilla, joten jäsentemme vuosimaksut ovat meille erittäin tärkeä osa toiminnan kehittämistä ja ydintoimintojen ylläpitoa.

Yhteistyö on elinehtomme!

Olemme yhteisö ja pidämme huolta toisistamme. Yhdessä olemme vahvempia ja saamme näkyvyyttä. Ideoimme jatkuvasti toimintaa jäsentapaamisissa ja niiden ulkopuolella.

Miten liittyä?

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme jo tänään!

Lähetä meille sähköpostia info@visitmantyharju.fi niin otamme sinuun yhteyttä. Jäsenet hyväksytetään hallituksen kokouksessa, joka kokoontuu noin 1 krt kuukaudessa 9 kk:n ajan. Kesäkausina keskitymme asiakkaisiin ja silloin toimintamme ytimessä on matkailun infopiste Mäntyharjun torilla.

Voit myös soittaa suoraan jäsenten esille nostamisesta vastaavalle hallituksemme jäsenelle, 044 997 2458 (Piia Mäkilä) tai laittaa hänelle sähköpostia osoitteeseen piia.makila4@gmail.com. Piialle voi laittaa kuvia ja infotekstejä pitkin vuotta.