Tapahtumientuottaja ja kurssitoiminnan mahdollistaja

Koirakiven nuorisoseura järjestää tapahtumia, useita harrastus- ja kurssitoimintaa. Kursseja esim. teatterikursseja: näyttelijäntyö, laulunohjaus, tanssillista ilmaisua, koreografia ja käsityö- ja liikuntakursseja. Teemme koulutuksessa ja kurssitoiminnassa yhteistyötä Mäntyharjun kansalasiopiston ja Kansalaisfoorumin kanssa. Toimintaamme kuuluu myös pyörittää bingoa n.3 kertaa vuodessa.

Kesäteatteri ja muuta toimintaa

Vahvin toiminnastamme on ollut jo usean vuosikymmenen teatteritoiminta. Lisäksi toimintaamme kuuluu urheilukilpailuiden järjestäminen yhteistyössä Mäntyharjun Virkistyksen kanssa, urheilukentällä, kaksi kertaa ja Koirakiven kierros, maakunnallinen juoksuviesti, Koirakiven kierros, tapahtuma syyskuussa. Vuosittain järjestämme iltamatyyppistä toimintaa, erityisesti tarjotaan toimintaa lapsille ja nuorille. Vierailevat teatteriesityksiä otamme mielellämme.

Kokous- ja juhlapaikka vuokrattavana

Koirakiven Nuorisoseuran talo kokouspaikkana. Pidämme seuran omat vuosikokoukset ja johtokunnan kokoukset sekä eri toimikuntien kokoukset, myös lähialueen useat seurat ja järjestöt kokoontuvat esim. tiekunnat ja hirviseurueet (hirvipeijaiset). Nuorisoseuran taloa vuokrataan ja siellä järjestetään vuosittain useita erilaisia juhlia.

KOIRAKIVIAREENA

Lähivuosina olemme kohottaneet omistamaamme Koirakiven Nuorisoseuran taloa, sen pihapiiriä ja koko ulkomiljöötä ulkoteattereineen. Viimeisenä hanketyönä rakensimme ison hirsisen upean ulkorakennuksen ja ison oman pysäköintialueen KoirakiviAreenan, joka mahdollistaakin uusien erilaisten tapahtumien jäljestämisen.

Koirakiven Nuorisoseuran pitkäaikainen puheenjohtaja Jari Leppä p. 050 5113041. Olen reippaasti yhteydessä meihin!

Koirakiven Nuorisoseura ry.

Koirakiventie 524
52730 Koirakivi
MÄNTYHARJU

Lisätietoa