Huvila Honkaranta

Vieraat: 8

Makuuhuoneet: 1

WC: 1

Varaa

Moderni huvila upealla ilta-aurinkorannalla

Honkaranta (85m²) on kaksikerroksinen hirsihuvila, joka on valmistunut vuonna 2000 ja remontoitu vuonna 2014. Huvila on viihtyisä ja hyvinvarusteltu ja siellä on tilaa 4+4 henkilölle. Huvilassa on iso tupakeittiö, makuuhuone, puulämmitteinen sauna, pesuhuone + wc, pukuhuone, terassi (15m²) ja yläkerrassa pieni makuuhuone, aulatila, jossa on 2 sänkyä ja lastennurkkaus sekä parveke (5m²).

Honkaranta sijaitsee omassa rauhassaan, 20 metrin päässä rannasta, jossa loiva kallio kaartuu veteen ja alkaa hiekkapohjainen, lapsiystävällinen ranta. Rannassa on soutuvene vapaaseen käyttöön.

Pihassa on grillipatio, jossa on puugrilli ja puutarhakalusteet. Lapsille on hiekkalaatikko leluineen sekä keinut. Huvilan terassilla on myös kaasugrilli.

Varustus

Tee varaus

Honkalomat

Honkalomien huvilat sijaitsevat Mäntyharjun reittiin kuuluvan kalaisan, kirkasvetisen Juolasveden rannalla. Hulppeat maisemat, oma rauha ja luonnonläheisyys luovat mainiot edellytykset lomailuun ja virkistäytymiseen. Huviloiden välittömässä läheisyydessä oleva vaihteleva monimuotoinen metsä tarjoaa erinomaiset marjastus-, sienestys- ja ulkoilumahdollisuudet.

www.honkalomat.fi