Huvila Honkalahti

Vieraat: 8

Makuuhuoneet: 3

WC: 1

Varaa

Viiden tähden huvila tasokkuutta arvostaville

Honkalahti-huvila (94m²) on moderni, lämpöhirrestä vuonna 2011 rakennettu, tasokas kohde laadukasta loma-asumista arvostaville. Honkalahdessa on tilaa 6+2 henkilölle. Huvilassa on iso tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, wc, puulämmitteinen sauna, pesuhuone, pukuhuone ja terassi (21m²). Ulkona ruuan valmistukseen on käytettävissä sekä kaasu- että puugrilli.

Honkalahdessa on ilmalämpöpumppu, koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto sekä lattialämmitys saunaosastolla ja sisääntuloaulassa.

Huvila sijaitsee omassa rauhassaan kirkasvetisen Juolasveden rannalla, monipuolisen metsän ja kasvillisuuden ympäröimänä. Rannassa on soutuvene vapaaseen käyttöön.

Pihassa on aurinkoterassi varjoineen ja puutarhakalusteineen. Puulaatoitusta pitkin on miellyttävä kävellä 30 metrin päähän lapsiystävälliselle, matalalle hiekkarannalle. Lapsille on keinut ja leluja hiekkaleikkejä varten.

Varustus

Tee varaus

Honkalomat

Honkalomien huvilat sijaitsevat Mäntyharjun reittiin kuuluvan kalaisan, kirkasvetisen Juolasveden rannalla. Hulppeat maisemat, oma rauha ja luonnonläheisyys luovat mainiot edellytykset lomailuun ja virkistäytymiseen. Huviloiden välittömässä läheisyydessä oleva vaihteleva monimuotoinen metsä tarjoaa erinomaiset marjastus-, sienestys- ja ulkoilumahdollisuudet.

www.honkalomat.fi