Huoneistomajoitus Unelma

Kotisivulle

Unelma on viihtyisä hotellitasoinen majoituskohde 1–7 henkilölle Mäntyharjun keskustassa, juna-aseman ja torin tuntumassa. Matkailijalla on käytössään koko 75 m2 huoneisto omakotitalomme 3. kerroksessa, omalla sisäänkäynnillä, avaimilla ja pysäköintialueella.

Huoneistossa on hyvä varustelutaso, 2+1 makuuhuonetta (lisähuone kesäaikaan), tilava keittiö ruoanlaittovälineineen sekä oma suihku/wc. Pyykkien pesun ja aamiaiskorin saat tilauksesta. Sijainti viihtyisällä asuinalueella Mäntyharjun keskustassa, kaikkien maastopyörä-, patikointi-, melonta-, hiihto- ja retkeilyreittien tuntumassa sopii myös työmatkalaisille. Torille on 750 m, Taidekeskus Salmelaan 3 km ja Repoveden kansallispuistoon lyhimmillään 33 km.

Unelmaa ylläpitää Vuoden Retkikohde -palkitun reitistön projektipäällikkö ja paikallisopas Piia Mäkilä. Meiltä saat myös opastettuja luontoretkiä, retkeilyvälineitä lainaan ja hierontaa talon 1. kerroksen hierontavastaanotolta. Wifi, Netflix, valmiiksi pedatut vuoteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

Lemmikit ovat tervetulleita ilman lisämaksua ja pienetkin lapset on huomioitu. Verkkovaraukset airbnb:n kautta. Lämpimästi tervetuloa!

B&B Pinus

Kotisivulle

B&B Pinus on pieni ja tunnelmallinen aamiaismajoitus Mäntyharjulla. Olemme lähellä keskustaa ja rautatieasemaa, matkaa molempiin n. 1km. Sijaitsemme Mäntyharju-Repovesi alkupisteen läheisyydessä. B&B Pinuksessa on kaksi kauniisti entisöityä huonetta päärakennuksessa sekä kesäkäytössä kaksi valoisaa aittahuonetta. Päärakennuksen huoneet sijaitsevat entisessä ratamestarin talossa, huoneista järvinäkymät. Majoituselämykseesi meillä saat mukavan yösijan, leppoisaa palvelua ja runsaan aamupalan.